Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2

hodb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה לקניית מאזדה 2 (יד 0 מליסינג) במחיר אטרקטיבי.

השאלה היא האם מאזדה 2 באמת אטרקטיבית רגע לפני החלפת הדגם?

פורסם

למה דווקא מזדה 2? הרכב לא נוח ומיושן. מתחרות רבות עדיפות עליה כימעט בכל פרמטר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השאלה כמה אטרקטיבי המחיר...

אם אתה יכול לרכוש מאזדה 2 חדש בעלות של סופר מיני שנת 2010, אז כנראה שאין התלבטות... :wink:

תנסה לברר אם המחיר באמת כל כך אטרקטיבי ואתה לא הולך שולל אחרי 'הכרזות' של אנשי מכירות.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

ב-87 אתה יכול להביא פיאסטה 1.6 - עדיפה בכל פרמטר. מאזדה 2 לא רכב רע, אבל מיושן לעומת מה שהרכבים המודרנים של היום מציעים. יותר מ-80K לא הייתי משלם עליו

פורסם

אני בעצמי קניתי לפני פחות משנה באחת מחברות הליסינג הגדולות, כולל אגרת רישוי וחיישני רוורס. כמובן שמדובר ביד ראשונה 0 ק"מ. גם היום ראיתי בכל מיני אתרים מחיר דומה

פורסם

אני חושב שידם של רבים מהמשיבים זריזה מדי על המקלדת , והם מסלקים מיד עסקה שאולי דווקא טובה לרוכש.

נכון ה-2 היא מזמן לא מלכת הקטגוריה, אבל היא מכונית אמינה, זריזה, בטוחה ועם שוק משומשות יחסית חזק.

נכון היא לא מאוד חסכונית במונחי סופר מיני של היום, לא מאוד מאובזרת (עדיין יש בה כמעט כל מה ש"צריך"), מעט נוקשה ובעלת תא נוסעים פלסטיקי בסגנון שנות ה80.

אבל למי שלא מבקש יותר מידי מהאוטו שלו ומתכנן להחזיק במכונית כמה שנים מדובר פה בעיסקה לא רעה לדעתי, אך בהחלט הייתי בודק דרך חברות ליסינג אם יש להם כרגע מתחרות של ה2 בעיסקאות 0 ק"מ.

• תוכן חדש...