Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ולחבר את אותו הרכב, והוא קורע אותו(יש כסף), מה שהוא עושה זה שהרכב ב-100קמ''ש, הוא מוריד את הידית של האוטומט להילוך הראשון, ואז הרכב רוצה להמריא, הרכב מגיב ככה (מוריד הילוך מושך עוד הסוף את הטורים, עד המנתק כמובן),ואז הוא מעלה את הידית לשלב 2, ושוב מוריד לאחד, ראיתי את זה זה כמו טיפטרוניק, אני בטוח שזה שובר את הגיר, אבל מצד שני זה מתפקד ממש טוב.

האם באמת הרכב נכנס להילוך ראשון?(או שהוא מוריד לשלישי אפילו שהידית במצב 1?)

אשמח להסבר איך הגיר עובד.

תודה.

פורסם (נערך)

הגיר בדגם הזה לדעתי הוא פלנטרי בסיסי 4 הילוכים,

אין שם טכנולוגיה מהפכנית, הרכב מנסה לשלב לראשון וישר קופץ לשני ויתכן גם לשלישי ורביעי.

כשהוא מעביר לשני הוא שוב מנסה לשלב לשני וחוזר שוב.

מה שקורה זה שהגיר עובד תחת עומס רב ובסל"ד מקסימלי,

השמן גיר מתחמם מאד וכך גם השמן מנוע, כלומר, כל מערכות עובדת במאמץ.

ולכן, השחיקה היא רוחבית.

במידה ולא מחליפים לעיתים תקופות שמנים, פילטרים, צינורות ותושבות (תחזוקה ברמה גבוה מאד), החיי המנוע והגיר מתקצרים משמעותית.

עד למצב שהוא יעביר לראשון והגיר יקרוס.

עריכה אחרונה על ידי HenzTDI

Golf MK4 TDI 1999

פורסם (נערך)

למה צריך את המשחק הזה?

לדעתי אתה לא מסביר את עצמך טוב.

הגיר הזה הוא גיר טיפש (לדעתי זה יתרון), אם משחקים ככה עם הידית אפשר להגיע למצב של "עזרה בבלימה" (בדומה לגיר ידני).

אם תיסע על AL4 במצב ספורט, בירידות ובבלימות חזקות זה הפעולה שהוא יעשה כי הוא חכם יותר.

או שהתכוונת שהוא פשוט מושך את ההילוכים, וגם זה טיפשי, כל גיר עושה את זה בלחיצה על פול גז, יש כאלה שצריך ללחוץ על כפתור S או משהו בסגנון, והם מושכים הילוכים עד לתחומים הנקובים והנכונים (שיא ההספק).

נכון גם לגבי קיקדאון.

כמו שאמר הבחור, סופו יהיה במוסך. (עם גיר שיכול לסחוב המון)

גם אם היה לי כסף מיותר לזרוק על רכב, לא הייתי עושה כאלה שטויות על רכב שלא מיועד לכך.

הוא אוהב לשחק עם הידית שיקנה ידני.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

אם הוא שם ראשון מתחילת נסיעה הרכב ייסע עד 50קמ''ש, אבל שהוא כבר ב-100 קמ''ש והגיר בהילוך רביעי, והוא מוריד לראשון, ולוחץ פול, הרכב מגיב ממש חזק מוריד הילוך, לא יודע לאיזה מספר, מושך את הטורים עד הסוף, ואז הוא מכניס שני בידית, מושך עד הסוף, ושוב מכניס ראשון בידית,(יכול לנסוע ככה עד 200קמ''ש)ותמיד הטורים חוזרים אחורה כאילו יש לו שליטה על ההילוכים, אבל לא יודע לאיזה הילוך זה נכנס כל הזמן זה מה שאני מנסה להבין?

פורסם

אתה טועה.

אם הוא יוריד לראשון ב100, אחד מהשתיים יקרו: או שהגיר לא יגיב וישאר בהילוך המינימאלי למהירות הזאת (קרי הילוך 2), או שהגיר ישבר כי גם הוא וגם הבעלים טיפשים.

בעיקרון תסתכל על זה כעל גיר ידני, אין הבדל בין פלנטרי לידני בתגובה הזאת.

מה שכן יכול ליהיות, הוא מוריד ב100 לשני, יצא לנו קיק דאון, ואז רק מעלה הילוכים עד למהירות מקסימלית (כמובן מעביר בידית ל3 או לD).

אתה מתבלבל.

תסתכל טוב פעם הבאה.

ושוב, לא נהגתי על הרכב הזה אבל בגיר סטנדרטי טיפש ופשוט לחיצה לפול גז תעשה את העבודה בלי שום משחק בידית.

חייב לציין! (שאני רשמתי הילוך שני, זה כי אני רגיל לרכב שלי שהוא סוחב שני עד 125, בגיר שלך אני חושב ששני יסחוב עד 90 ככה).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...