Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכן מדביק לי מדבקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שנים בבניין משרדים שבו עבדתי , היה אב בית משועמם כזה , הבעיה איתו היתה שגם אם היינו חונים רבע שעה במקום המוגדר , ומורדים דברים לרכב מהמשרד הוא היה חוגג ומדביק .

אז יום אחד הוא עבר כל גבול , אז אני והצוות עובדים שלי החלטנו ללמד אותו לקח ופשוט הדבקנו לו את כל האוטו במדבקות , כל השמשה הקדמית והאחורית וחלונות הצד .

כמובן שהכחשנו כל קשר לנושא ...

וזאת היתה הפעם האחרונה שהודבקה מדבקה בחניה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נתחיל מהעובדה שאולי לא עברת על החוק, אבל בהחלט לא התחשבת בתנאים המקובלים לחנייה, ולכן עלתה חמתו (לא חמותו, חמתו) של השכן שכנראה לקח לו את תפקיד השריף של החניון. בלי קשר, אני נוטה להאמין שאם נגרם לרכבך נזק מהמדבקה, אזי מדובר על ווינדליזם ואני בספק אם לשכן יש רשות לעשות נזק לרכב שלך גם אינך שייך לבניין. אולי כאן יש תוכל לתבוע אותו אזרחית. יתרה על כך, אני מאמין שאפילו אין לו זכות לגרור אותך כי אז הוא בעצם מפעיל שיקול דעת אישי בקשר לעברה, כאשר השיקול ביחס לדבר עברה הוא עבודת המשטרה.

אם השכן היה מתקשר למשטרה, אלו היו יוצרים קשר איתך ומבקשים להזיזו, היה ולא היית מזיז אותו, הם יכולים להזיז אותו אם הוא מהווה מטרד\ זה אי מכיר משני צידי המתרס, בתור זה שחנה שלא כחוק (בדיעבד, לא ידעתי שאסור לעמוד איפה שעמדתי) ומהצד השניבתור זה שחיכה 15 דקות לבן אדם, לאחר שהוא לא הגיע, הרמתי טלפוןהמשטרה התקשרה ללא הצלחה, הם אמרו שיש ניידת בדרך כדי לפתור את העניין. בסוף הגיע בחור שיצא עם רכב ליד אז הצלחתי לצאת בדוחק, ואז בטלתי את הקריאה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לאלה מכם שטוענים שזה לא חוקי,

כשציפור מחרבנת לכם על הרכב, אתם רצים לשוטרים לספר שהיא פגע לכם בריכוש? מה גם שחרא של ציפורים הורס צבע בניגוד למדבקות.

לא רואה שום דבר פסול במדבקות כאלה, במיוחד אם ניתן להוריד אותם בצורה פשוטה שלא תשאיר שום זכר לזה שהם היו שם. יצא לי לראות מדבקות כאלה שהיה כתוב בהן משהוא בסגנון שלך "רכב זה חונה במקום אסור. ניתן להוריד מבדקה זו עם מים חמים\סבון".

פורסם
לאלה מכם שטוענים שזה לא חוקי,

כשציפור מחרבנת לכם על הרכב, אתם רצים לשוטרים לספר שהיא פגע לכם בריכוש? מה גם שחרא של ציפורים הורס צבע בניגוד למדבקות.

לא רואה שום דבר פסול במדבקות כאלה, במיוחד אם ניתן להוריד אותם בצורה פשוטה שלא תשאיר שום זכר לזה שהם היו שם. יצא לי לראות מדבקות כאלה שהיה כתוב בהן משהוא בסגנון שלך "רכב זה חונה במקום אסור. ניתן להוריד מבדקה זו עם מים חמים\סבון".

ההבדל בין ציפור לבן-אדם זו הכפיפות לחוק. תכף תגיד גם שמותר לנהוג בקניבליזם ולאכול את השכנים שלך בגלל שיש חיות בטבע שאוכלות אחת את השניה...

ההדבקה של המדבקה על הרכב (בין אם היא צודקת או לא - וזה לא מה שמעניין את פותח השרשור) היא אינה חוקית. בדיוק כמו שאין לחברה שרוצה לפרסם את עצמה את הזכות להדביק לך פרסומות על הרכב רק בגלל "שזה יורד עם מים חמים וסבון".

מצד שני, הסיכוי לתגובה כלשהי מצד המשטרה בנושא היא אפסית - "חוסר עניין הציבור" או בתרגום חופשי, לחוקר אין ז** לטפל לך בבעיות עם השכנים.

אבל, איום בתביעה משפטית, בכתב - כי אתה חמום מוח, עם תמונת המדביק מבצע את העבירה על גבי המכתב וחתימה של עורך דין בסוף יעשו פלאים. עדיף בתיבת הדואר של העבריין על-מנת להמנע מחיכוך מיותר איתו

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

וסתם בשביל האנקדוטה - יש מקומות בעולם (לא בישראל) שבהם אזרחים שנגרם לצבע הרכב שלהם נזק עקב צואת עטלפי פירות, יכולים לתבוע פיצויים מהרשות המקומית שלא דאגה להדביר את התופעה.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם (נערך)

ההדבקה של המדבקה על הרכב (בין אם היא צודקת או לא - וזה לא מה שמעניין את פותח השרשור) היא אינה חוקית.

תראה לי חוק שאוסר את זה.

הייתה הצעת חוק ב 2010 שתאסור את זה, כזכור לי ההצעה לא עברה.

סימוכין: http://oknesset.org/bill/5320/

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

מכיר את התפועה, גם אני גר בקומפלקס, עם 2 קומות חניון, גם פה יש כאלה שחושבים שרכוש הכלל וחוקי המקום בטלים כי הם מכירים מישהו שגר שם.

או שתחנה בחניה של ההורים, או שתחנה בבחוץ, אם כל אחד היה עושה כעולה על רוחו החניון לא היה נגיש.

אצלי בחניון יש מרצדס מדהיימה ביופיה שבעליה( אח של אחד הדיירים) חושב שהוא יכול לעשות כעולו על רוחו לחנות להורי בחניה, לחנות במעברים וכדומה.

כמובן שכל מי שיחנה לי בחניה יחסם על ידי האוטו שלי.

לדעתי זה חוצפה מצדך להתלעם על זה שחנית במקום אסור, אם הוא היה מיועד לחניה והיה מסומן כחניית אורחים זה היה מצב אחר.

אתה לא אמור להחליט אם מקום כזה או אחר בשטח משותף הוא רואי לחניה.

זו דעתי, מניסיון עבר, אל תיקח אישית.

פורסם

אני ממש לא לוקח את החוק לידיים אבל בפירוש לא חניתי במקום שמפריע (להוציא כמובן את הפעם הראשונה).

בסרטון שצולם רואים בבירור רכב מסוים שיורד למרתף התחתון וחולף לידי מבלי להאט אפילו.

בקיצור נראה שיש בבניין שריף חדש שחושב שמותר לו להדביק מדבקות.

נעדכן בהמשך מה אחליט לעשות.

תודה לכולם !

פורסם
אני ממש לא לוקח את החוק לידיים אבל בפירוש לא חניתי במקום שמפריע (להוציא כמובן את הפעם הראשונה).

בסרטון שצולם רואים בבירור רכב מסוים שיורד למרתף התחתון וחולף לידי מבלי להאט אפילו.

בקיצור נראה שיש בבניין שריף חדש שחושב שמותר לו להדביק מדבקות.

נעדכן בהמשך מה אחליט לעשות.

תודה לכולם !

או שאולי תפסיק להחנות במקומות שאסור להחנות ביניהם רק כי אתה לא מפריע לאף אחד פיזית.

פעם אחת זה יהיה אתה, אח"כ עוד אחד, ואז לאט לאט אנשים יעברו ממקום שלא מפריע למקום שבקושי מפריע, ואז זה יהיה "לא נורא, מכונית יכולה לעבור אם אני עומד ככה", ובסוף החניון יהיה קרקס.

כל כך קשה לך להחנות במקום מסודר וללכת עוד כמה מטרים ברגל?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כל כך קשה לך להחנות במקום מסודר וללכת עוד כמה מטרים ברגל?

שכחת שאתה מתעסק עם מר ישראל ישראלי. זה שכדי לחסוך הליכה של מאה מטרים יילחם עם כל טחנת רוח בעולם, העיקר לא ללכת מאה מטרים ברגל. מדינת שופוני יא נאס.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם אני מחכה לאורחים אני דואג שהם יחנו במקום שלי ושם את הרכב בחניות משותפות או מוציא החוצה.

אם מי מהשכנים חשוב לו שאורחים שלו יחנו בפנים - שידאג לו. מי שיחנה במעבר ויטען שלא מפריע לאף אחד - יקבל ביצה על חלון.

זה לא מקום חניה מוסדר. לא משנה אם מפריע או לא! חלאס עם השנור, אם ה"יהיה בסדר", אם הקומבינה.

אין לך מקום שמחכה לך בפנים - אל תכנס.

פורסם

אתה כתבת במפורש שיש המון מקום חנייה שמיועד לאורחי הבניין. למה לא להחנות שם?

אם הצדק היה איתך הייתי מבין את הרצון לא לוותר (אני הייתי מחליק את זה, אבל זה אני שמעדיף לשמור את האנרגיות לדברים שבאמת עקרוניים)

אבל באמת שאתה לא אמור לחנות שם. היית מעדיף לקבל טלפון משוטר שתבוא להזיז את הרכב?

זו סך הכל מדבקה שנועדה להסביר לך להחנות כחוק. אישית אני לא מסכים שמדבקה זו הדרך ושאפשר היה להסתפק בפתק, אך אולי באמת זו תופעה חוזרת ולבחור נמאס (לא מצדיק את זה, אך גם לא מצדיק אותך).

תחנה כמו שצריך במקומות שמיועדים לכך והכל יהיה בסדר, למה סתם לחפש מלחמות?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני לא מבין איך אנשים פה מצדיקים את השכן. הבנאדם לוקח את החוק (שספק שהוא לצידו) לידיו. מה קרה, כבר אי אפשר להרים טלפון למשטרה שיאתרו את הנהג ויבקשו ממנו לפנות את החניה (עשיתי זאת מספר פעמים, עובד מצויין {בניגוד לדברים אחרים במשטרה})?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...