Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכן מדביק לי מדבקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחניון של הבניין שלי גם מישהו החליט לחנות במקום "שלא מפריע", צמוד לשפת אבנים אפורה בסיבוב של החניה.

אחותי חזרה בערב הביתה מהעבודה כבר היה חושך, והיא כמעט נכנסה ברכב מכיוון שפשוט לא רואים אותו בגלל הסיבוב.

גם אני מתעצבן כשאנשים חונים במקומות "שלא מפריעים", ובמיוחד שיש חניה במרחק של 20 מטר. אומנם השיטות שאותו שכן נוקט מעט אגרסיביות, אבל אני יכול להבין אותו לגמרי.

תחנה איפה שמותר, ולא איפה שהחלטת שמותר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מבין איך אנשים פה מצדיקים את השכן. הבנאדם לוקח את החוק (שספק שהוא לצידו) לידיו. מה קרה, כבר אי אפשר להרים טלפון למשטרה שיאתרו את הנהג ויבקשו ממנו לפנות את החניה (עשיתי זאת מספר פעמים, עובד מצויין {בניגוד לדברים אחרים במשטרה})?

אני לא יודע מי מצדיק את השכן, הרוב בסה"כ מנסים לסביר לפות"ש יפה שגם הוא לא מלאך צדיק.

שני הצדדים לא בסדר, אני מקווה שהשרשור הזה יזיז משהו אצל הצד שכן קורא פה בפורום.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...