Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה B.S.A 52 יחיד במינו משופץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פשוט לא מבין את האנשים בפורום

אני פרסמתי אופנוע למכירה (אגב יש לי גם את הכידון המקורי)בשביל למכור לא מתאים לכם זאת זכותכם

אבל תפסיקו להגיב על משהו שאין לכם כלל עניין בו

אם משעמם למישהו שימצא תחביב אחר

עקב קיוותי שמנהל הפורום ימנע הערות מהסוג הנ"ל

מי שיש לו שאלות שיפנה אלי בפרטי

תודה

הערת מנהל הפורום: "הפורום פתוח לכל הבעת דיעה". מי שמפרסם רכב בפורום פתוח, שיתכונן גם לתגובות און ליין. אחרת אתה מוזמן להתכבד ולפרסם בלוח (בתשלום). מנהל הפורום מוחק תגובות שהן לגופו של אדם ומשתדל להמנע מלמחוק תגובות שהן לגופו של עניין.

פורסם

אחד הדברים שאני אוהב בפורום, הוא מגוון הדעות והמידע שמסתובב בין החברים, את דעתי וטעמי אני מכיר ואחד הגורמים שעוזרים לי לגבש דיעה וטעם היא דעתם של האחרים, מי שכל החיים שלו אוכל רק תפוחי אדמה, לא ידע שהוא אוהב מרק פירות, עד שלא ינסה... אני לא חייב להסכים עם כל דיעה, או לקבלה, אני גם לא חייב לשנות את טעמי, כי בעייני מישהו אחר זה לא מוצא חן, אני יכול לנסות לשכנע, להסביר, אבל הדבר החשוב ביותר הוא לתת כבוד לכל מגוון הטעמים והדעות, כי אם כולם היו בעלי סובארו 1600 לבנה היחודיות שלנו היתה .... רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...