Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחרונה בחנתי 2 רכבים יד שניה:

1. יונדאי i20 החדשה, מנוע 1250 גיר ידני שנת 2013, יד ראשונה 3000 ק"מ

2. סיאט איביזה, מנוע 1400 גיר ידני שנת 2013, יד ראשונה 8000 ק"מ

שני הרכבים עולים פחות או יותר אותו דבר (הבדל של 4,000 ש"ח)

הייתי מעוניין להתייעץ עם נהגים שנסעו באחד הרכבים או שניהם או היו בבעלותם כדי לנסות להיסגר על העניין.

כמו כן אשמח לדעת מה המחירון של הרכבים הנ"ל (קשה למצוא אתר אמיתי שמראה מחירון ריאלי)

תודה.

פורסם

אתה יכול בקלות ובעלות של חצי שקל לברר מחירון של כלי הרכב במחירון (הרשמי היחיד המשמש את חברות הביטוח, השמאים והבנקים) של לוי יצחק.

בהצלחה,

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

טוב אני משוחד כי כבר בחרתי באיביזה.. אבל אני מציע לך לעשות נסיעת מבחן ב 2 הרכבים ולאחר מכן להחליט כמוני :-D (במיוחד אם אתה מתכוון לקנות 2013 שכבר ספגה את ירידת הערך הראשונית)

פורסם

נמנה יתרונות לכל רכב:

איביזה - אמורה להיות נוחה יותר, התנהגות טובה יותר ומעט חזקה יותר מהיונדאי.

יונדאי - אחריות ארוכה יותר, טיפולים זולים יותר, בטיחות עדיפה (כי האיביזה קיבלה 5 כוכבים במבחני הריסוק עם 6 כריות אוויר, ובארץ נמכרת עם 4 כריות אוויר), יכול להיות שביונדאי צריכת הדלק תהיה מעט טובה יותר - לא בטוח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...