Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני עומד לפני רכישת רכב וסגרתי עם המוכר על מחיר. המוכר נראה אמין אבל יש נקודה אחת שמטרידה אותי.

הרכב רשום על שם אמא של אשתו, שנגיד וזה הגיוני שהוא מתעסק במכירה של הרכב (הרי הוא יציג ייפוי כוח מטעמה כך שזה נראה סביר).

אבל הוא ביקש שאת הצ'ק הבנקאי אני אוציא על שם אבא שלה.

השאלה אם מצב זה מקובל או שיש מקום לדאגה. למשל בעלת הרכב תוכל לטעון שלא קיבלה את הכסף ושהיא בכלל גרושה או דברים מהסוג הזה.

מה עלי לדרוש מהמוכר על מנת להיות יותר בטוח?

תודה,

THEN: Ford Focus ZX5 2001 ,VW Golf 1.2 TSI 2012

פורסם

הסיפור לא בהכרח נשמע הזוי , ויתכן בהחלט שמסיבות כאלה או אחרות הם היו מעדיפים הפקדה לחשבון האב .

עם זאת , הסיפור הזה הוא בדיוק מה שצריך כדי ליצור סיפור כיסוי סביר לסוחר או נוכל .

גם אם נגלה שאכן ההורים נשואים , הם אכן ההורים של אשתו , והיא אכן אשתו , הם אנשים ישרים ולא סוכנים - יש פה מקום לתקלות .

במקומך? מסרב ומודיע "כסף בהפקדה בלבד לחשבון בעלת הרכב , או ביי שלום תחזרו לשוק היד2 הנפלא .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

הרבה יותר פשוט להפגש על בעלת הרכב שתחתום בפניך על כך שהעברת התמורה בגין הרכב למישהו אחר היא על דעתה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הרי הוא יציג ייפוי כוח מטעמה כך שזה נראה סביר

הרי יציג? כלומר עדיין לא?

הוא ביקש שאת הצ'ק הבנקאי אני אוציא על שם אבא שלה.

תבקש לראות בת.ז של ה"אבא" הזה, את פרטי ביתו, ואת הפרטים שלה בת.ז של המוכר (אמורה להיות רשומה כאשתו).

יש לא מעט שרשורים בפורום על גיסים שמוכרים אוטו של שכן שבמילואים וכו'.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?260089-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9B%D7%9E%D7%A2%D7%98-%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C-quot-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%A4%D7%97-%D7%A9%D7%9C-%D7%A1%D7%95%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%9D-quot

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הוא יביא את הייפוי כוח בזמן העברת הבעלות.

לפי התגובות מבין שעדיף להתעקש להעביר את הכסף על חשבון בעלת הרכב האמיתית.

בהנחה שאני פותר את הנושא הזה יש עוד סימני אזהרה בעסקה זו או שייפוי כוח זה עניין שגרתי? והאם הוא צריך להיות חתום עו"ד או שהטופס ממשרד התחבורה מספיק בלי החתימה?

THEN: Ford Focus ZX5 2001 ,VW Golf 1.2 TSI 2012

• תוכן חדש...