Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
2600 ש"ח זה המון כסף. לא משנה איך אתה מסובב אותו.

זה לא שמיים וארץ, אבל בטוח שלבחור שיש לו תקציב של 23K זה נחשב המון.

אתה רק שוכח שלגטס יש 37 כ"ס (!) יותר מלפונטו, והיא לא נאלצת להשתרך מאחורי משאיות בעליות.

הגטס 1.4 הידנית מכונית חסכונית בהחלט, אמינה מאד ופשוטה לתחזוקה.

וסתם שאלה - בזמן הנהיגה אתה מביט מידי פעם לנעשה בכביש או שמבטך נעוץ תמיד במד הדלק ? :-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אתה רק שוכח שלגטס יש 37 כ"ס (!) יותר מלפונטו, והיא לא נאלצת להשתרך מאחורי משאיות בעליות.

וסתם שאלה - בזמן הנהיגה אתה מביט מידי פעם לנעשה בכביש או שמבטך נעוץ תמיד במד הדלק ? :-P

צחוק צחוק, אבל הייתה תקופה (קצרה!!!) כשעברתי לפנדה, שם יש מחשב דרך עם כל מיני שכלולים, שהסתכלתי תדיר על צריכת הדלק הרגעית...החלטתי להיגמל מזה בשיא המהירות כי זה כבר נהייה חולני :-D

וכן, יש לגטס עוד 30+ סוסים, אין ספק שזו מכונית מהירה יותר וחזקה יותר. אבל יש לזה מחיר.

בתור אחד שגדל על ליאונה 1300, בשבילי גרנדה פונטו זה סוג של מטוס...

פורסם

חחחחחחחחחחחחח אני מזהיר מראש, מד הדלק ממכר!

אני לא מסתכל עליו באופן קבוע (אני גם בכוונה לא משאיר אותו, אחרת הוא כאמור מושך יותר מדי מבטים), אבל אני כן בודק בכל נסיעה את הממוצע הכללי לפני ואחרי ומשתדל שהוא יעלה, זה ממש כמו משחק מחשב ממכר (מה לעשות גיימר בדם).

לגבי המשתרכת מאחורי משאיות בעליות - בולשיט. אני נוסע הרבה בחיפה, הרכב אמנם מתבאס בעליה - אבל אין לו בעיה להתמודד כשאתה בהילוך שלישי-רביעי (חמישי - פחות).

מה שכן, אם נוסעים בו עם 2 נוסעים מאחור, הוא מתלונן קצת בעליות... אבל מי קונה סופר מיני בשביל לנסוע עם אנשים באופן תדיר?

קיצר אין בעיה של חוסר כוח זמין, יש בעיה של חרא ביצועים - אבל בשביל 2600 שקלים בשנה (בחישוב זהיר), הביצועים יכולים ללכת לחפש אותי בסינגלים ;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...