Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי שברולט קפטיבה דיזל 2010 וכבר שנתיים שהמפלס שמן מנוע עולה אחרי 5000-7000 ק"מ מטיפול הייתי בקח"ן מוטורס מאיפה שרכשתי את הרכב הם ניסו לטפל ניקזו שמן, החליפו שני מזרקים, לקחו את השמן למעבדה, קיבלתי הארכת אחריות לעוד שנה אבל פתרון אמיתי אין.

רצוי לציין שאני מתדלק בתחנה אחת של "דלק" באזור מגוריי.

אם מישהו נתקל בתקלה או שיש לו פתרון בשבילי אני אשמח לשמוע.

בתודה מראש.

יוני.
פורסם

שלום רב !

אין קשר למיקום התחנת דלק, יש קשר למזרק שמטפטף לשמן המנוע, מעלה את מפלס השמן, וגורם נזק מואץ למנוע.

מוסך יבואן שלא מצליח לפתור את הבעייה, אמור להסגר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קודם כל תודה על התגובה!

מה אתה ממליץ לי לעשות? להחליף מוסך? להתלונן בשירות לקוחות? לבקש הארכת אחריות נוספת?

פורסם

גם וגם וגם וגם, וגם לרוקן את עודף השמן.

למרות שאם אתה נוסע עם שמן מדולל בסולר, הנזק הבלתי הפיף, מתרחש כל הזמן .

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בעקרון נסיעות קצרות מעמק יזרעאל לקריות וכשהמסנן חלקיקים נכנס לפעולה קיבלתי המלצה פשוט להמשיך לנסוע ולאמץ טיפה את האוטו נראה לי שהכי בריא בשבילי זה למכור את האוטו ולהביא משהו יותר טוב מהשברולט הקוריאני הזה

• תוכן חדש...