Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת רכב מהארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת תמונות (יש המון שאני צריך למיין)

Castle in Paris.jpgChocolatte in Venice.jpgEiffel.jpgMiata ND.jpgMonaco.jpgStelvio pass.jpgVenice.jpgVictory gate.jpg

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
alps.jpgAlps1.jpgCar stuck in Italy.jpgFerrari.jpgHouse.jpgMiata ND 4th gen.jpgPass.jpgRome.jpg

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם
Cars on train on the way from Switz to Italy.jpgNoams car.jpgNurbergring.jpgStelvio pass 21.jpg

פורסם

תמונות יפות מאוד, תודה!

אתה יכול להרחיב עוד על היחס של המקומיים כשראו מכוניות מישראל? היו לכם בעיות כלשהם (נאמר אנטישמיות), ואם כן היכן?

קראתי בבלוג את השורה על היחס בגרמניה, ובכל זאת אשמח להרחבה.

פורסם

ועוד דבר קטן - לא כל מקום מפורסם כמו האייפל או שער הניצחון. אולי תוכל ציין היכן צולמו התמונות (הנפלאות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוודאי.

באופן יחסי, המקום היחיד שבו חששנו לחשוף את זהותנו היה בפאריז. חוץ מהתמונות שצילמנו באייפל ושער הניצחון, כל העת הלוחיות רישוי היו מוסוות. לא יצא לנו בכלל לדבר עם אנשים/תיירים בפאריז וניסינו לשמור על פרופיל נמוך במיוחד אחרי המלחמה שהייתה. בגרמניה הרגשנו הרבה יותר בטוח והרגשנו שהמקומיים יותר ידידותיים. דוגמא לכך הייתה כשאספנו משהו ממשפחה כלשהי באחד הכפרים. כשבעל הבית הסתכל על הלוחיות רישוי הישראליות הוא לא האמין למראה עיניו ואז השיחה הייתה מאוד מהנה ומאוד מעניינת. הוא כמובן שאל על המלחמה, אנחנו ניסינו ליחצן את המדינה שלנו בצורה הטובה ביותר ואני בטוח שמשהו הזיז להם. כל הסיטואציה הייתה מעניינת.

בשוויץ בעלת המלון זיהתה שאנחנו ישראלים והחלה לספר לנו שבעלה כרגע נמצא בישראל בגוף התנדבותי כלשהו (כבר שכחתי מה השם) והייתה לנו שיחה מעניינת.

ציפינו שתהיה סחבת ויחס לא ידידותי מהאיטלקים ובמיוחד בנמל אך הופתענו ממש לטובה אם זה היה בקבלת הרכבים וגם במסירה בחזרה לארץ. בכלל האיטלקים הפגינו סופר ידידות כלפינו והיה מאוד מעניין לתקשר איתם. אגב, גם במוסך הם הפתיעו אותי ושחררו את המכונית שלי כבר בשעה 8 בבוקר, הכל על מנת לרצות אותי.

פורסם

אני כבר לא יכול לערוך את התמונות אז ארשום כאן.

במקבץ הראשון של התמונות. מימין לשמאל בשורה הראשונה לפי הסדר.

1)טירה מפורסמת בפאריז (לצערי שכחתי איך קוראים לה כי הכניסה לשם הייתה באופן ספונטני לחלוטין)

2)שוקולדים בוונציה

3)מכוניות על רק מגדל אייפל (את זה אתם כבר יודעים :wink:)

4)מיאטה ND בתערוכת פאריז

5)המכוניות שלנו במונקו (שימו לב ללוחית רישוי הישראלית במכונית שלי האפורה)

6)הסטלביו פאס

7)וונציה

8)המכוניות על רק שער הנצחון

מקבץ שני של תמונות

1)מעבר בהרי האלפיים בגובה 2700 מטר (עברנו מאיטליה לצרפת)

2)עוד מעבר הרים

3)המכונית שלי בדרך למוסך בגלל משאבות קלאץ שקרסו

4)מוזיאון פרארי

5)בית בעוד מעבר הרים שנקרא FLUELA והוא נמצא בשוויץ

6)תמונת פנים של המיאטה החדשה

7)תמונה ממעבר הרים FLUELA

8)תמונה שצולמה ברומא על המדרכה

מקבץ שלישי

1)המכוניות על הרכבת משוויץ לאיטליה (רבע שעה נסיעה בתוך מנהרה)

2)עוד מעבר הרים (חלק מ-FLUELA - נועם עשה אותו לבד ככה שאני לא בטוח שזה חלק מהמעבר הרים הזה)

3)הנורבוגרינג שהיה סגור בגלל מזג אוויר

4)סטלביו פאס

פורסם

ואוו!

סיימתי לקרוא את השרשור. כל הכבוד על ההתמדה בדרך לחלום שלך.

זה רק מוכיח שיש מעט מאוד העומד בפני הרצון והעקשנות, מקווה שתמשיך במגמה הזאת בשאר החיים שלך :)

התמונות מדהימות, איך לא פרסמת בקבוצה של הרודסטרים בפייסבוק?

יש לי כ"כ הרבה שאלות, לא יודע מאיפה להתחיל.

גם לי בא!

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם (נערך)
ואוו!

סיימתי לקרוא את השרשור. כל הכבוד על ההתמדה בדרך לחלום שלך.

זה רק מוכיח שיש מעט מאוד העומד בפני הרצון והעקשנות, מקווה שתמשיך במגמה הזאת בשאר החיים שלך :)

התמונות מדהימות, איך לא פרסמת בקבוצה של הרודסטרים בפייסבוק?

יש לי כ"כ הרבה שאלות, לא יודע מאיפה להתחיל.

גם לי בא!

כי אין לי פייסבוק

:wink:

תודה אלעד. אתה אחד הבודדים שתמך ודחף אותי לבצע את הטיול.

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

פורסם

תודה.

בגובה של כ-2700 מטר המיאטות התקשו לנשום ומיד הרגשנו בירידה בסחיבה. הכביש היה צר ודיי מסוכן, אז שמרנו על פרופיל נמוך :wink:

MOVIE MAKER SUCKS. הוריד את האיכות של הסרטון, אז סליחה על האיכות.

את הסרטון הזה כבר פרסמתי, אז אני מפרסם אותו שוב כי אני רוצה לאחד את כל המדיה בשרשור אחד.

הסרטון הזה צולם בדרך לשוויץ. נועם דיי זחל :-D אז נאלצתי לעקוף אותו.

בהמשך אני אערוך עוד סרטונים ותמונות ואני אפרסם.

• תוכן חדש...