Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמח לישמוע חברים, תודה רבה לכם ומבטיח לימצוא עוד דברים מעניינים ולסקר אותם, אני בטוח אחרי שתקבלו לא תאמינו גם אתם איך החברה מוכרת אותם בסין ב50$ ועדיין מרוויחה.

אחיין שלי קפץ לביקור מהצבא היום והוא חובב אפל מושבע, עד עכשיו שהראתי לו את המכשירים של 75$ שסיקרתי הוא היה מעקם את הפרצוף שהייתי מראה לו וממש לא היה אוהב אותם, את הF1 שהראיתי לו היום הוא ממש אהב ואמר שסוף סוף מכשיר נורמאלי עם מסך יפה שאפילו הוא היה שמח ליקנות בתור גיבוי בשביל לקחת אותו במקומות שהוא לא רוצה לידאוג שהאייפון שלו יגנב, במיוחד שמדובר במכשיר עם סוללה ענקית שממש לא צמאה לטעינה- נתון שמאוד חשוב לחיילים שלא תמיד ליד השקע טעינה :-).

אז אל תישכחו לעדכן שתקבלו את הסמארטפון החמוד הזה-אשמח לתגובות שלכם, עד אז אעבוד על רום מקוסטם משלי:-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה ותיתחדשו!

יש לך רוסית בשפות, הרום הבינלאומי כולל כמעט את כל השפות שאנדרואיד תומכת.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מתפתה כבר המון זמן אם לשדרג את הגלקסי i9000 S של אבא שלי לדבר הזה.

מצד אחד הכל נראה טוב ויפה (כמעט too much טוב ויפה) ומצד שני צורם לי קצת העניין של חצי ג'יגה זיכרון ותלות בטוב לבם של המתכנתים של Jiayu כדי לקבל עדכונים.

הרי זה מכשיר אחד מתוך אלף שיש לחברה הזאת, והם מוציאים אותם בקצב מסחרר, מי אומר שימשיכו לתמוך בטלפון הזה בעוד שנה? חצי שנה? שלושה חודשים?

הגם שקהילות המפתחים קטנות-עד-לא-קיימות למכשירים הסיניים (בגלל ריבוי החברות והדגמים) ואתה בעצם קונה אותו AS-IS ומה שיהיה יהיה.

.. ומצד שני, במחיר שלו בארץ אפשר לקנות מקסימום את זה b_4.jpg .. אז כמה כבר אפשר להתלונן :|

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

תאמין למישהו שמשחק קצת בכל הקשור לרומים וכו' ואוהב לשפר ולעשות באנצ'ים, אין שום בעיה עם ה512MB זיכרון עם מסך 480P בתנאי שמריצים אנדרואיד נקי בלי שום שטויות, הכל עובד חלק וניפתח ללא עיכוב, פתיחה וסגירה של תוכניות ללא בעיה, כניסה לחייגן ללא עיכוב וכו'.

המחסור בזיכרון יבוא לידי ביטוי בשימוש כבד עם הרבה אפליקציות ברקע +משחקים כבדים וכו'- אבל וואטסאפ,וויז,חייגן,אינטרנט וכו' שהם השימוש הרגיל למישתמש הממוצע הוא לא ירגיש איטיות ברמה שידווח עליה עליה כחיסרון.

לכן בקטע הזה הסר דאגה מליב.

בנוגע לעדכונים- איזה עידכון אתה צריך מעבר ל4.2.2? במידה והיה מדובר במכשיר עם ICS זה היה מובן כי יש הבדל תהומי בינו לבין הקיטקט, אבל 4.2.2 מספק את הסחורה ואתה לא מרגיש תקוע עם מכשיר מיושן.

כל עוד יש רום יציב ובשל בגירסת 4.2.2 לפחות אני לא רואה בעיה בשימוש במכשיר קטן וזול שכזה, אם היה במכשיר של 2000 שקל שתקוע בגירסה ישנה זה היה סיפור אחר.

לחברה הזו אין אלף מכשירים, אפשר ליספור על שתי הידיים את כל המכשירים שלהם אז זה לא בעיה, ויש לה קהילה טובה עם הרבה רומים מקוסטמים כמו MIUI/LEWA/אנדרואיד נקי.

דווקא כעת מכשירי MTK מתחילים להשלים פערים וכבר יש קיטקט רישמי לחלק מהיצרנים, אז גם זה לא כזה בעיה.

ואולי עד עכשיו לא היה קוד מקור חשוף לכולם, אבל זה השתנה בזמן האחרון וכבר מתחילים לעבוד על CM למכשירי MTK ויש הרבה שיפצורים שעושים לרומים שלהם.

שבוע מבורך ושבת שלום לכולם!

נ.ב- העליתי את הרומים הרישמיים של המכשיר לצריבה דרך CWM, כולל תוספת קובץ APN שהאינטרנט וMMS יהיו מוגדרים אוטומטית לאחר ההתקנה של הרום.

http://www.needrom.com/mobile/jiayu-f1-rom4cwm/

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

יש קופון עדיין?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

שבוע מברוך חברים!

עידכון 03/05/14:

כמו שהבטחתי לכם דאגתי לקופון הנחה מיוחד מBANGGOOD לקוראי הסקירה שלי:

מחיר לאחר קופון: 69.99$

קופון: f95bfd

תקף לצבע שחור.

לינק לרכישה:JIAYU F1

תהנו ותודה על התגובות! :-).

coupon.jpg

פורסם

המכשיר הזה נתמך בהוט מובייל/פלאפון?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ניסיתי לרכוש כרגע, אין אפשרות לבחור בצבע שחור...לבן בלבד. האם הקופון יעבוד?

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
כן הקופון כעת גם תקף לצבע הלבן והוא במלאי.

תודה וחג שמח!

המכשיר הזה נתמך בהוט מובייל/פלאפון?

פורסם

המכשיר תומך תמיכה מלאה בתדרים של אורנג:

WCDMA:900MHz/2100MHz

GSM:850/900/1800/1900MHz

האם בהוט ופלאפון זה לא 850/2100?

חלק מסתדרים גם בלי 850 ראיתי ויש כאלה שסובלים אז אני לא יכול להבטיח לך שיעבוד 100% בכל מקום.

פורסם

אכן 850 ו-2100 מגה הרץ ב-WCDMA

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

בוקר טוב חברים,

למי שקנה את הסיני הקטן לילדים שלו-אני יכול לאשר שגם Asphalt 8: Airborne יעבוד לו בכיף .:-)

מריץ אותה סבבה אפילו על MEDIUM :-) וגם התפריטים עובדים סבבה-וזה משחק של 1.3GB!.

MTK6572 זה באמת ציפסט מדהים למחיר שלו, לא יודע איך נוקיה בחרו בזבל של קוואלקום לNOKIA X, הMTK שנות אור מימנו.

נ.ב: אני מישתמש בכרטיס 32GB Silicon Power Elite Micro אז אולי זה קשור למהירות העליה של המישחק וכו'.

• תוכן חדש...