Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כישרון כזה.

מה זאת אומרת כל ההגנות? זה לא היה שהמוכר צריך לספק הוכחת משלוח? יעני שאם הוא שלח ברשום ולא קיבלת אז לך תחפש אבל בשאר המקרים אתה מוגן?

• תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

http://iandroid.co.il/forum/topic169964.html

הם יכולים לתת לך מס' מעקב ושנישלח, בפועל אין לך מושג מה מו ומי והאם זה תקוע בדואר ישראל או לאף לכל המדינות חוץ מהמיזרח יש חובת הוכחת הגעה, מסין לא-רק הוכחת מישלוח.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עידכון משמח כניראה למי שהזמין את המכשיר מבאנג-בפורום הסיני מישהו כבר קיבל ומיתברר שהם הוספו גם מגן מסך וגם מגן סיליקון מתנה :-).

http://iandroid.co.il/forum/topic166571-363.html

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מה קרה שהאתר התחיל לגבות דמי משלוח על דואר רשום?

עכשיו זה כבר עובר את ה75$, וגם הקופון הסתיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

hwgeek, יש עוד דברים מעניינים במחיר הזה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

היי, יש את הDG110 שמגיעה עם מסךף IPS אבל נחות בכל שאר הפרמטרים, חבר לפורום אמור לקבל ויתן סקירה, עוד מכשירים טובים באיכות ומבית טוב עד 75$ אני לא מכיר- אבל זה יכול להישתנות כל רגע :-).

הJIAYU G2F בגירסת WCDMA יוצא שבוע הבא- גם מכשיר מעניין שעולה 80$ בסין ולנו מחוץ לסין יעלה כ105$, מדובר על שידרוג מאוד רציני במיפרט וזה דיי מעניין.

בקיצור השוק הולך וניהיה מאוד תחרותי והמכשירים של עד 130$ ניהים יותר ויותר ]פופולאריים ומעניינים.

ונכון- שמתי לב שהאתר התחיל ליגבות דמי מישלוח על חלק מהמוצרים- בעיקר כאלה המכילים סוללת ליתיום(למשל צעצועי RC והסוללות ליתיום).

שאלתי לגבי זה ונאמר לי שהמוצרים הנ"ל כבר לא ניכנסים למישלוח החינמי- מה שמעניין הוא שדמי מישלוח הם בתוספת בעיקר למדינות יחסית פחות ברמה, כמובן שהמדנות המפותחות כמו UK/US/ועוד המישלוח נישאר חינמי- אנחנו בצד של הדואר הבעייתי :-(.

מעניין עד מתי החנויות יסבלו את הצרות שלנו וימשיכו לימכור לנו... המצב לא ניראה טוב.

פורסם

ראיתי את זה בDX:

http://www.dx.com/p/jxiaomai-mote3-mtk6582-quad-core-android-4-3-3-bar-phone-w-5-0-wvga-wi-fi-otg-white-316552#.U4UA8ChglCA

המחיר שלו מצחיק ביחס למפרט, אבל הוא לא 3G.

פורסם

אני מחכה לתגובת החנות אם יכולים לחדש את הקופון ל69.99$ כמו בהתחלה, בינתיים יש רק את הקופון של ה5% שהחנות מעניקה לנירשמים לניוזלטר שלה-תנסה 1da3cf או 1e307c ואמור לצאת כ72$אם לא ניצלת אותם עכשיו ואם כן אז תירשם לניוזלטר עם אימייל אחר בעמוד הבית מצד שמאל שרשום הפרומו של ה5% ותקבל קוד חדש במייל.

http://bit.ly/JIAYU_F1

למרות שלא רשום- מקבלים גם מגן מסך וקייס סיליקון מקורי במתנה, מיתברר שככה היצרן נותן לכל החנויות וכבר החלו לקבל את המכשיר מבאנג ואישרו זאת.

במידה והחנות תיתן לי קופון חדש אעדכן כאן.

יום מצויין.

פורסם
אני מחכה לתגובת החנות אם יכולים לחדש את הקופון ל69.99$ כמו בהתחלה, בינתיים יש רק את הקופון של ה5% שהחנות מעניקה לנירשמים לניוזלטר שלה-תנסה 1da3cf או 1e307c ואמור לצאת כ72$אם לא ניצלת אותם עכשיו ואם כן אז תירשם לניוזלטר עם אימייל אחר בעמוד הבית מצד שמאל שרשום הפרומו של ה5% ותקבל קוד חדש במייל.

http://bit.ly/JIAYU_F1

למרות שלא רשום- מקבלים גם מגן מסך וקייס סיליקון מקורי במתנה, מיתברר שככה היצרן נותן לכל החנויות וכבר החלו לקבל את המכשיר מבאנג ואישרו זאת.

במידה והחנות תיתן לי קופון חדש אעדכן כאן.

יום מצויין.

יש עוד מכשירים מומלצים עד 500 שקלים?

פורסם (נערך)

כולל מיסים בארץ או ליפני ה35.7%?

עריכה: למי שחדש לעולם הסיני ואופן ביצוע הרוט והתקנת רומים- הכנתי מדריך מפורט לחברים החדשים בפורום הסיני:

http://iandroid.co.il/forum/topic166571-422.html

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

הגיע אתמול לאחר שהוזמן ב23.4 ונשלח ב10.5.

בנתיים מחזיק סוללה כבר כמעט יום, הממשק זז חלק,ובכללי מרשים למחיר שלו.

לשלילה אציין את המצלמה שלא עובדת טוב בלילה,אפילו ברחובות מוארים, חוסר תמיכה באוזניות שלי (AKG Q350).

20140529_160212[1].jpg

פורסם

תיתחדש!

שמח לישמוע שאהבת, אז אני רואה שאכן המכשיר בגירסת WCDMA נישלח עם המגינים מתנה, רק לי אין סליקון אני רואה חחח.

בנוגע למצלמה- אכן במחר שלו קשה לקבל מצלמה שתצלם סביב בלילה, אבל תנסה לשחק עם ההגדרות הSCENE- או מצב NORMA/NIGHT/PORTRAIT

אם ובלי פלאש כי משום מה תמד במכשרם הסניים התוצאה וצאת טובה יותר בל הפלאש במצב ערב.

הסוללה תישתפר בהמשך מחזורי השימוש- רק שים לב שאולי האחוזים של הסוללה לא יהיו מדויקם בהתחלה ויראו שנגמרים מהר- מומלץ להתקין CPU-Z וכו' בשבי לראות באזה מתח סוללה המכשיר נמצא לקראת ה1% - הניתוק מגיעה ב3.4V והפסקת טענה ב4.35V.

פורסם
הגיע אתמול לאחר שהוזמן ב23.4 ונשלח ב10.5.

בנתיים מחזיק סוללה כבר כמעט יום, הממשק זז חלק,ובכללי מרשים למחיר שלו.

לשלילה אציין את המצלמה שלא עובדת טוב בלילה,אפילו ברחובות מוארים, חוסר תמיכה באוזניות שלי (AKG Q350).

[ATTACH=CONFIG]383195[/ATTACH]

תתנחם בעובדה שגם בסאמרטפונים הרבה יותר יקרים משלך איכות צילום התמונה בלילה היא לא טובה כל כך.

מי שמצליח לבצע עבודה נאה יחסית הוא הZ2, אבל זה בשל העובדה שיש לו חיישן של מצלמה דיגיטלית קומפקטית ממוצעת. (חיישן בגודל 1/2.3", זה מה שיש ברוב הקומפקטיות)

אני אגלה לך עוד משהו? יש לי ציוד צילום יקר יחסית וכדי להוציא תמונה טובה בלילה צריך להתאמץ הרבה יותר מאשר בתנאי תאורה טובים.

• תוכן חדש...