Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי חנויות(אמינות) אז אתה יכול ליסמוך על המיפרט וגם לוודא בצ'אט, לגבי האות W בMTK6572W מציין שמדובר בגירסת WCDMA שהוא התדר ה3G בארץ.

גירסת הWCDMA תעלה יקר יותר מהגירסה TD-SCDMA הסינית

האם כאשר אני קונה ב EBAY, יש לי דרך לדעת האם אני מקבל WCDMA או TD-SCDMA ? כי כולם רושמים שמדובר ב WCDMA ועם ה W בסוף ה MTK6572, ואילו באתרים שאתה נתת אליהם קישור לא רשום ה W וגם לא ראיתי איזכור ל TD-SCDMA.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה צריך ליבדוק מה רשום בתדרים:

גירסת WCDMA שמתאימה לארץ:

WCDMA:900MHz/2100MHz

GSM:850/900/1800/1900MHz

גירסת TD-SCDMA של סין:

TD-SCDMA 1900MHz/2100MHz

GSM850/900/1800/1900MHz

ושים לב להזמין בפחות מ75$ אחרת אתה מיסתכן בתשלום מיסים של 35.7% ואם המוכר ישקר בהצהרה והמכס יתפוס המכשיר יכול להיתקע לחודשים ארוכים ולבסוף לקבל 77% קנס.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תודה רבה על הסקירה המקיפה.

אני כרגע בגולן, מה התדר הרלוונטי עבורי? אם אני לא טועה, אני משתמש במיקרו סים, זה אומר שאהיה חייב להחליף סים או שהמכשיר הסיני תומך גם במיקרו סים?

אפשר התייחסות ל gps בזמן אמת(נסיעה)?

המסך קצת קטן=4 אבל אפשר להסתדר

עם התקנת רומים אחרים ועדכונים, יש בעיה?

המחיר הקטן מאוד אטרקטיבי מצד שני יש חשש.

אני משתמש בxiaomi m2s, מאוד מרוצה חושש לירידה משמעותית ברמה

פורסם

תודה על הסקירה!

שאלה אם המחיר של המכשיר כבר מגיע לסביבות 70+ דולר, לא עדHTM M3יף להוסיף עוד קצת ולרכוש HTM M3 ?, יש לו גם מסך גדול יותר וגם תומך בדור 3.

בכלל אני מחפש מכשיר לאימי בסביבות 80 דולר, יש משהו עדיף מ-HTM M3 במחיר הזה? (חייב דור 3, הוט מובייל),מאיזה אתר אתה ממליץ להזמין?.

פורסם
תודה רבה על הסקירה המקיפה.

אני כרגע בגולן, מה התדר הרלוונטי עבורי? אם אני לא טועה, אני משתמש במיקרו סים, זה אומר שאהיה חייב להחליף סים או שהמכשיר הסיני תומך גם במיקרו סים?

אפשר התייחסות ל gps בזמן אמת(נסיעה)?

המסך קצת קטן=4 אבל אפשר להסתדר

עם התקנת רומים אחרים ועדכונים, יש בעיה?

המחיר הקטן מאוד אטרקטיבי מצד שני יש חשש.

אני משתמש בxiaomi m2s, מאוד מרוצה חושש לירידה משמעותית ברמה

אני מוכן לתת לך את הF1 שלי בישביל הxiaomi m2s שלך :-), אני באמת שלא יכול לתאר לעצמי לרדת מהמכשיר שלך לF1- מדוע שקלת?

את הGPS אני אנסה ליבדוק בקרוב- כמו שכתבתי הגרנדה שלי מושבתת כרגע ולכן אין לי אפשרות ליבדוק, אולי אקפוץ לנסיעה באוטובוס או עם חבר ואעדכן, לגבי עידכונים- סמוך עלי שכבר התחלתי לחפור בפורומים בסין וכרע מוריד רומים לבדיקה :-).

תודה על הסקירה!

שאלה אם המחיר של המכשיר כבר מגיע לסביבות 70+ דולר, לא עדHTM M3יף להוסיף עוד קצת ולרכוש HTM M3 ?, יש לו גם מסך גדול יותר וגם תומך בדור 3.

בכלל אני מחפש מכשיר לאימי בסביבות 80 דולר, יש משהו עדיף מ-HTM M3 במחיר הזה? (חייב דור 3, הוט מובייל),מאיזה אתר אתה ממליץ להזמין?.

את הHTM M3 יש כאן לידי וקניתי אותו לאבא שלי, כמובן גם אליו עשיתי סקירה:

http://iandroid.co.il/forum/topic157206.html

הסיבה היחידה להעדיף את הM3 היא אך ורק ביגלל מסך גדול יותר שחיוני להורים שמעבר לגיל ה50 וקשה להם להיסתדר עם מסך פיצי ומיקדלת שבקושי אפשר ליראות את המקשים/להצליח לכוון נכון בלחיצה.

בשום פרמטר הHTM M3 לא מיתקרב לJIAYU F1:

מסך: 260K לעומת 16ביט

מצלמה: 3MP לא איכותי לעומת 5MP אמיתי עם פוקוס אוטומטי שנותן תמונה נורמאלית ושימושית לפייס ואינסטגרם וכו'.

רמקולים: איכות שמע בשיחה ובספיקר עדיפה בF1 בהרבה.

סוללה: השוותי את הסוללות של M3 וF1 והסוללה של F1 באותו הגודל בידיוק רק פי2 עבה יותר!, אתה יכול לתאר לך את ההבדל בחיי הסוללה שיש לך מסך 5 אינץ'.

לד התראות- קיים בF1, לא קיים בM3.

ועוד ועוד, רואים שיש הבדלים במוצר של חברה אמיתית לעומת מוצרי מדבקה כמו הHTM (למרות שלמחיר שלהם בזמנו הם מאו הרשימו אותי).

לגבי הדור שלישי- אם לא הייתי ברור- הגירסה שלי לא תומכת 3G כי אני הזמנתי את הF1 בידיוק שרק שוחרר לשוק, אז לא היה גירסת WCDMA זמינה, כיום כבר יש בכל מקום את הגירסה החדשה שתומכת דור שלישי בארץ ואפשר לימצוא אותה גם בבאנג-טוב ואליאקספרט ועו חנויות מומלצות שהועלו בתגובות של הסיקור בפורום הסיני.

בקיצור- לאנשים מבוגרים אכן מסך 4" קטן מידי ולא ממש מומלץ אם זה לא אייפון.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אני מוכן לתת לך את הF1 שלי בישביל הxiaomi m2s שלך :-), אני באמת שלא יכול לתאר לעצמי לרדת מהמכשיר שלך לF1- מדוע שקלת?

אני מחפש מכשיר טוב עם מסך גדול לאבא, היות והמחירים למכשירים יציבים וטובים (המכשיר שלי לדוגמה) נעים סביב ה 1000 ש"ח וצפונה

עלה לי הרעיון להביא את המכשיר שלי לאבא ולעצמי לקנות משהו זול .

פורסם

כשייך לקבות הגיל של האבא'ים ה-Moto G מצויין - אמנם הייתי שמח אילו היה לי עוד "0.3-0.5, אבל גם "4.5 מספק את צרכי. אשתי עובדת עם "4 והשימוש שלה יותר אינטנסיבי משלי - הרבה מאוד מיילים, SMS ומהנשמע'ים והמסך של ה-Galaxy S Advance מספק אותה, למרות שכיום הייתי מחפש גם בשבילה מסך יותר גדול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

hwgeek, יש לך סקירות של מכשירים אחרים של היצרן הזה ? (נראה שיש מכשירים דיי מעניינים שנמצאים מתחת לרף ה 500 ש"ח)

תודה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

לא אמורה ליהיות בעיה להתקין את WAZE, מבחינת הניווט בפועל צרי ליבדוק,

בזמן האחרון הוייז מתחיל ליהיות דיי משוגע וסובל מהרבה באגים.

אני לא מיתכוון להחזיק במכשיר יותר מחודשיים, כל הכיף בסמארטפוניים סינייפ שהם מאוד זולים יחסית למיפרט, וכל כמה חודשים המיפרטים רק משתבחים, ומי שאוהב ליבדוק כל פעם משהו חדש קשה לעמוד בפיתוי.

המכשיר הזה מראש נועד ליהיות זמני בשבילי כי אני רוצה פאבלט 5.5, ככל הניראה מתומן ליבות, שיצא משהו מעניין אני קנה ואשים את המכשיר שלי ככל הניראה למכירה כאן-כמובן כמו חדש למי שכבר מכיר אותי בנושא :-).

לגבי רומים למכשיר, כרגע בודק רום נקי AOSP תומך עברית מהפורום הרוסי 4PDA, ניראה נקי לגמרי למי שאוהב את חווית הנקסוסית(אני מעדיף עיצוב יותר).

לגבי הסוללה- למי שלא שם מדובר על הסוללות החדשות של 3.8V ולא 3.7V הישנים, ולכן מדובר על סוללת 9.12WH וניטענת עד לכ4.35V.

מה שמוזר בסוללה הזו שכל פעם שאני מנסה לעשות בדיקה של שימוש סוללה בלילה, המתח סוללה בבוקר תמיד גבוהה יותר מהמתח שהיה לפני שהלכתי לישון חחח, כניראה גם הסוללה נחה בלילה ואוגרת כוחות :-).

עריכה:מרפי אני שונא אותך!

עידכון נפילה ראשון-LOL, המכשיר נפל משולחן המחשב שלי, לא ראיתי את אופן הנפילה אבל שקמתי ליראות הלב נפל לתחתונים כי המכשיר היה עם המסך כלפי הריצפה, לרגע דאגתי ששוב אני אצטרך להיתקע עם הסלולאר העתיק משנות ה2000 עד למכשיר חדש :-(.

החדשות הטובות- המכשיר בנוי לתיפארת, אין שום נזק וככל הניראה הוא נפל על הפינה הימנית העליונה כי יש סימן קטנטן של מעיכה למיסגרת המתכת שלו- כל הכבוד ליצרן על בנייה איכותית שכזו בשביל מכשיר של 50$.

10314709_230698833805571_3613975945518376029_n.jpg

הלך כל הרווח במכירה עתידית :-(... יקרעו אותי עכשיו על קצה שילדה :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם (נערך)
אני מחפש מכשיר טוב עם מסך גדול לאבא, היות והמחירים למכשירים יציבים וטובים (המכשיר שלי לדוגמה) נעים סביב ה 1000 ש"ח וצפונה

עלה לי הרעיון להביא את המכשיר שלי לאבא ולעצמי לקנות משהו זול .

הבנתי, רעיון יפה כל הכבוד.

בנוגע למכשיר זול, הכוונה מתחת לסף המס או גם ב120~140 דולר ניחשב?

אני שואל כי בתקציבים הנ"ל לא תרגיש ירידה בחווית השימוש מהשיומי שלך.

האם אתה חייב 3G? אני שואל כי לג'יהו יש מכשיר G2F שהוא בידיוק בגודל ובצורה של השיומי שלך, הבעיה היא שבגירסת 3G סינית הוא מגיעה עם מסך 720P ובגירסת WCDMA המסך שודרג לOGS אבל הרזולוציה שונמכה ל480P, כמובן יש מס גורילה וכל הטוב ומדובר במרובה ליבות והמחיר הוא כ100$.

http://iandroid.co.il/forum/topic164729.html

http://www.gizchina.com/2014/02/24/first-hands-jiayu-g2fdual-sim-phone/

עריכה: הוא גם מוכר אותו כרגע אם זה מעניין אותך:

http://iandroid.co.il/forum/topic167396.html

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

מהו החישוב המלא כולל המכס במידה ועוברים 75$ ?

3G משמש אותי לGPS ולבירורים קצרים בזמן שאני ללא WIFI , ברכב או לא בבית.

אני מעדיף מכשיר עם 3G כדי לא להישאר עם מכשיר מוגבל מבחינת גישה לאינטרנט .

חוץ מעוצמת הצלצול הנמוכה הנובעת בעיקר בגלל מיקום שגוי של הרמקול (בגב המכשיר) אין לי תלונות על השיומי שלי .

הייתי רוצה מסך גדול יותר כדי שתוכל להיכנס בו מקלדת עם כפתורים יותר גדולים.

מכשיר עד 500 ש"ח בהחלט מתאים .

אם אוכל למצוא מכשיר שעונה על ה"ל, לא אצטרך להיפרד מהשיומי שלי ואבא יוכל להינות מטכנולוגיה חדשה ופיצ'רים מדליקים בסלולרי .

כמובן שהסלולרי (לאבא) לא מיועד למשחקים עם כל המשתמע מכך.

סוללה יותר טובה מהשיומי ,בהחלט תהווה דיל ברייקר (הסוללה בשיומי מספיקה ליום וחצי כמעט ללא שימוש באינטרנט)

פורסם

התוספת היא 35.7% למחיר שתשלם.

האם 500 ש"ח זה כולל המס?.

באיזה חברת סלולאר אתה?

• תוכן חדש...