Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם שמת לב,

אבל יש לו מאיץ גרפי MALI 400, זה אותו מאיץ גרפי שאתה יכול למצוא בטלפונים כמו S3 או NOTE II.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן אני שמתי לב, עמוק בתוך המעבדים הסיניים:-), רק רציתי להרגיע שמכשיר 50$ לא אומר בהכרח שהביצועים יהיו בקושי לטטריס. להבדיל מהיצרנים הגדולים שבמכשירים הזולים מכניסים מעבדים עתיקים וADRENO 203 במיקרה טוב.

המעבד החמוד הזה יכול להריץ הרבה דברים בכיף- ממש תענוג למכשירים זולים ומדיהטק פשוט התחילה להיתקדם לליגה של הגדולות בקצב מסחרר- תוך שנה כבר משלימה פערים מול היצרנים המובילים-וזה לא הול ברגל :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בעע איזה מגעילים, רק היום (כעבור 5 יום) ניזכרו להגיד שנגמר להם המלאי לשחור.

תוך כמה זמן הם מוציאים הזמנה...?!?

נחכה לריפנד ונזמין לבן ביותר זול לאחר הקופון החדש, מה לעשות. :-P

פורסם

מיצטער לישמוע, לרוב מי שהזמין והיה מלאי תו יום שולחים.

באיזה מחיר הזמנת? אם ב69.99$ פשוט תעדכן אותם שאתה רוצה להחליף צבע ללבן וישנו את ההזמנה שלך-אפשר במייל או בצ'אט מחר בבוקר ואם במחיר הישן אז באמת שווה REFUND ולהזמין מחדש :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אופס... :-).

ושחשבתי שפיתאום יש לי שקט בתיבה- מיסתבר ששוב היא פשוט התמלאה :-).

אני לא מוכר את הV975, יש לינק בעמוד הפייס לחנות עם הקופון :lol:.

פורסם

נכנעתי ללחץ חברתי, הזמנתי דרך הלינק שלך, לבן ב$70.

כשיגיע לפה בעזרת השם בתחילת אוגוסט אדווח עד כמה הוא באמת יותר טוב מה S1 של אבי.

נקווה לטוב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נכנעת ללחץ חברתי- לא טוף :lol:.

בעקרון ה2 חסרונות שכניראה יהיו יחסית לגלאקסי הם שהמסך לא יהיה IPS כי בדלאקסי זה אמולד, והמצלמה תיהיה כניראה פחות איכותית כי עדיין מדובר על מיפרט של 50$ לעומת מכשיר דגל של פעם.

חוץ מזה היתרונות יהיו ביצועים טובים בהרבה-במיוחד ב3D, סוללה עם זמן שימוש כמעט כפול.

זה בעקרון מה שאני יכול לחשוב עליו לפי הניסיון עם F1 והמיפרט הטכני של גלאקסי 1.

ועידכון משמח- עוד חברים החלו לקבל את המכשיר הזה והם שותפים גם להיתרשמות שלי ומדווחים שגם הGPS עובד מצויין- מה שאני לא יכולתי ליבדוק בנסיעה:

http://iandroid.co.il/forum/topic166571-280.html

תיבדקו גם בעמוד הבא.

יאללה עכשיו מחכה לטאבלט לרכב ועוד דברים טובים-העיקר שדואר ישראל יתעורר ויעבוד כמו שצריך :-).

פורסם

גם פוקל פרייס הורידו את המחיר של המכשיר הנ"ל ל 69.99$ :

http://www.focalprice.com/MH1072B

יש לי נסיון די טוב עם האתר הנ"ל.

תשלום בפייפאל כמובן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הבנתי שיש איזה סמארטפון סיני שעולה 200$ או 200 אירו (המחיר באירופה), והוא ברמה של הגלקסי S4.

מישהו יודע על מה מדובר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אתה אולי מיתכוון לZTE NUBIA Z4S MINI.

המחיר הוא סביב ה260$ .

מעליו יש את הZ5S שהוא 5" ומיפרט כמו נקסוס5 והמחיר סביב ה340$, באותו הרמה גם LENOVO K910 וXIAOMI MI3.

אלה כבר מכשירי דגל שאמורים להיתחרות במכשירים החדשים של התקופה האחרונה.

פורסם

זה מכשיר שסקרו אותו בשבועיים - שלושה שבועות האחרונים בממון של ידיעות אחרונות.

פורסם

אני לא יודע לא ראיתי, אני ציינתי מכשירים שמכילים מעבד זהה +הדגם האחרון SNAPDRAGON 800/801, אם זה לא המכשירים האלה אולי הייתה כתבה על מכשירים עם מעבד MTK6592 מתומן ליבות שנותן תוצאה גבוהה יותר מS4 באנטוטו והוא אכן נימצא במכשירים של החל מ170$ אבל הם לא באמת מכשירי דגל שיכולים להיתחרות בS4 ושות' מכל הבחינות חוץ נתוצאות באנצ'.

אם תימצא את הדגם תעדכן ואוכל ליבדוק על מה מדובר.

פורסם

מצאתי את המכשיר, זה נקרא OnePlus One.

פורסם (נערך)

אהה, זה כבר משהו אחר, המכשיר לא רואה את S4 אלא הוא המיתחרה של מכשירי הדגל שיוצאים כעת כולל הS5, HTC החדש וכו'.

בעקרון הוא האח התאום והמוזל של OPPO FIND 7A, המחיר שלו יהיה החל מ299$ כולל מיסים אזוריים, אבל כמעט בילתי אפשרי לשים עליו יד והוא ימכר רק ע"י הזמנות. החברה ישרה שהיא מוכרת אותה כמעט במחיר העלות- הרווח יבוא בעתיד ברגע שיכנסו לתודעה .

http://www.gsmarena.com/oneplus_one_is_official_runs_custom_cyanogenmod_11 s-news-8349.php

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

• תוכן חדש...