Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו נסיון עם Jiayu G2F? (שימו לב שיש תת-גרסאות שונות עם רזולוציה שונה)

הרזולוציה שלו היא 848x480, מבחינתי זה סבבה, העניין הוא הסוללה, 2200mAH, לכמה זמן שימוש זה מספיק לדעתכם?

במיוחד החבר'ה עם הנסיון בF1...

• תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש סקרה לגרסה הסינית עם 720P כאן:

http://iandroid.co.il/forum/topic164729.html

בגירסת הWCDMA המסך שונמך לרזולוציה של 480P ושודרג לOGS, גם לטעמי הPPI סבבה והוא לא מנע את הצלחתו של גלאקסי S2.

הגרסה החדשה הזו רק הושקה ליפני שבוע לאחר עיכוב של כחצי שנה לכן אין עדיין הרבה ביקורות, מה כן אפשר לאמר שהשידוך של SOC החיסכוני של MTK6582+ מסך 4.3 עם 480P וסוללת 2200MAH ביאו לחיי סוללה טובים מאוד- זה לא יהיה העקב אכלס של המכשיר :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

משום מה אין שום אזכור לחיי הסוללה של המכשיר בשום מקום, כאילו זה כבר לא מעניין אף אחד :)

ראיתי REVIEW בYOUTUBE באורך 15 דק', התחיל ב52% וצנח ל35% כך שנראה לי מאוד ריסקי...

אני מחפש אנדרויד זול עם מצלמה סבירה (לא סינית 1MP), סוללה חזקה מאוד (יום 1 +), בלי לאגים (ראם לפחות חצי ג'יגה) והכי חשוב איכות שיחה וקליטה טובה (פעם, זה מה שהיה חשוב בטלפונים סלולרים).

תקציב עד 200$, יש המלצות?

פורסם

Moto G GPE?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מוטו G הוא בחירה מצויינת - למרות שנמצא בשוק כבר למעלה מחצי שנה. הביה היא ש-$200 הם המחיר הסיסי (לגרסת 16 ג"ב) - ובתוספת עלויות משלוח ומיסים (למשל - דרך buy2usa) העלות מגיעה ל-$300.

אולי אחיו הצעיר והבסיסי Moto E שמחירו הרשמי $139, ועל זה יש להוסיף עלויות משלוח, מיסים וכרטיס הרחבת זכרון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מחזק את הבחירה במוטו G, הוא מזכיר במעט את הנקסוס 4 או אפילו גרסא מתקדמת (מאוד) של JIAYU F1: מסך איכותי, ביצועים טובים וגרסת אנדרואיד נקייה.

בהחלט סמארטפון משתלם, קיימת תמורה נהדרת למחיר שלו. ממליץ לייבא בעזרת elibaba (אלי משתמש נהדר שתמיד עוזר ומייעץ בכל הקשור ליבוא כזה או אחר מחו"ל) דרך החברה shipito, אמינות וחכם יותר מ-BUY2USA (היה על זה כאן שרשור בפורום).

בהצלחה!

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם
מוטו G הוא בחירה מצויינת - למרות שנמצא בשוק כבר למעלה מחצי שנה. .

יש Motorola Moto G 4G חדש לגמרי שהרגע יצא עם 4G ועם מקום לכרטיס microsd.

שתי התוספות האלה מקפיצות את הטלפון הרבה מעל המתחרים, קשה למצוא טלפון סיני במחיר ונתונים שלו.

הוא נמכר במחיר של ה 16GB הקודם אבל עם 8GB ומקום לתוספת microsd

אייל

פורסם

+1,

באמת למכשירים סינים רגילים אין סיכוי מול המוטוG באותו הסכום -במיוחד שכעת הוסיפו תמיכה בSD.

סינים שווים עד כ150$ למכשירים טובים מבית טוב,או עד כ200$ רק במידה ומדובר במכשירים מבית חוואואי וכו' כי המוטוG פשוט מבטל את רוב המכשירים הזולים האחרים ומעל הסכום הזה רק למכשירי דגל של ענקי סין , בשום אופן לא THL וכו' כי חבל על הכסף.

האם יש עידכונים לגבי התיכנונים של מוטורולה לגבי מכשירים חדשים בסכומים הנ"ל אחרי שכעת הם בידי לנובו?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

בבדיקה ב-gsmarena ה-4G זהה ל-G הרגיל למעט שתי התכונות שציינת וד"א - מערכת ההעלה היא 4.4.3.

לא הייתי מתיחס לדגם ה-4G בשונה מהדגם הרגיל משתי סיבות:

1. עדיין אין בארץ רשתות LTE מסחריות - אם כי צפויות בטווח כחצי שנה.

2. לפי מה שמצאתי באתר של מוטורולה המכשיר יתמוך בפסי ה-LTE האמריקאיים ולא בפסי ה-1800 ו-2600 האירופיים, כך שתכונת ה-LTE תהיה שימושית רק בנדידה באמריקה. שים לב שבמפרט בקישור שהבאת כלל אין התיחסות לתדרי ה-LTE, ובאתר מטורולה UK המכשיר כלל אינו נזכר.

בקיצור - יתרונו היחיד של דגם ה-4G למשתמש הישראלי יהיה אפשרות השימוש בכרטיס זכרון חיצוני, לי באופן אישי אין לכך משמעות שכן אני ממעט להשתמש בטלפון כמכשיר מדיה.

וכמובן - המכשיר בדגם ה-4G עולה $219, לעומת $179 לדגם ה-8 גב הסטנדרטי ו-$199 לדגם ה-16 ג"ב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

http://www.amazon.co.uk/Moto-8GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00KB0YDBG

מוטורולה מוכרים את המוטו G 4G באמזון אנגליה.

This item is due to be released on June 30, 2014.

הקטע הזה של 4G, בהרבה מדינות לא יודעים מה הם הולכים לקבל, גם האנגלים לא יודעים.

אבל יש סיכוי שהגרסה האנגלית תעבוד אצלינו מאשר האמריקאית.

גם ה G הרגיל מקבל עדכון ל 4.4.3

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

פורסם

בעקרון הרום של הF1 הוא אנדרואד נקי+ כמה אפליקציות סינים שמעיפם בקלות לאחר ביצוע רוט במדריך שפירסמתי:

http://iandroid.co.il/forum/topic166571-422.html

בנוגע להזזת אייקונים- לא ממש הבנתי- אנא הסבר כי אולי הפיתרון פשוט בצורת החלפת לאנצ'ר.

אני מקווה לפנות קצת זמן השבוע ולשפצר לנו קצת את הרום ולהפוך אותו לנקי יותר+קצת טוויקים-אעדכן שיהיו לי תוצאות.

פורסם

קודם כל תודה על המחמאות :) ספציפית לגבי מוטו G הגיע בימים האחרונים עדכון OTA ל 4.4.3

עדיין לסינים יש את הפלח הזול במיוחד, עובדה שקניתי גם Jiyahu F1 לילד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מוטו G הוא בחירה מצויינת - למרות שנמצא בשוק כבר למעלה מחצי שנה. הביה היא ש-$200 הם המחיר הסיסי (לגרסת 16 ג"ב) - ובתוספת עלויות משלוח ומיסים (למשל - דרך buy2usa) העלות מגיעה ל-$300.

מהמסים אפשר להימנע בצורות שונות ומשונות. מעבר לזה פה-ושם יש מבצעים על ה8GB בקצת פחות מ$150, סחבק לא ציין שהוא צריך הרבה מקום.

(אני אישית מסתפק בזה, אין לי בעיה, אבל כל אחד והשיקולים שלו)

עם קצת מזל אפשר להכניס 8G לארץ בקצת יותר מ₪600.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...