Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פספסת את הקופון של החנון - 3d1a7c

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לוטוס - באנגליה ה-LTE הוא גן חיות שלם, עם רשתות הפרושות ב-800/1800/2600/3500/3600 מה"צ. בינתיים מוטורולה פרסמה רק דגם אמריקאי של ה-G4G וצריך לראות אם יוציאו דגם אירופי, ואם כן - באיזה תדרים (אני מניח ש-2600 יהיה בכולם, לטובת הישראלים אני מקוה שגם 1800 שכן יש מחזור תדרים ב-1800 שיפעל תוך שבועות מקבלת הרשיון, אבל כנראה שפרישת 2600 תקח קצת זמן).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פספסת את הקופון של החנון - 3d1a7c

אהה היה קופון.. כי בחתימה של החנון עדיין מופיע המחיר הזה.

ועדיין אין שום קופון להוריד את המחיר מה 75$ בשביל חברינו במכס?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

בוקר טוב, אכן צריך לעדכן את החתמה, אבל הוא עדין נימכר ב69.99$, סתכל כמה תגובות אחורה יש לינק לחנות של מינידיל שגם מוכרת והיא חנות קטנה אבל גם סבבה.

לגבי באנג- מקווה לקבל קופון חדש, אבל בכל זאת אפשר לנצל את הקופון 5% שהאתר מפרסם בדף הבית מצד שמאל לנירשמים לניוזלטר במייל- מכניסים אימייל שלא רשום לאתר ומקבלים את הקוד החדש במייל .

אתה יכול לנסות את הקודם האלו שאני קיבלתי:

1e307c

1da3cf

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

Muzic4Ever,

למה לקנות בבאנג כאשר במינידיל + פנדה זה עולה 70?

פספסתי משהו?

עריכה אחרונה על ידי shabydog
פורסם

HWGEEK פעלתי לפי המדריך שלך שצרפת לשרשור והורדתי את הקבצים, העתקתי אותם לכרטיס הזיכרון במכשיר אבל עכשיו אני לא מצליח למצוא את האופציה שבה אני מתקין את הFARMAROOT

ברגע שיש לי את הקבצים על המכשיר כיצד אני פתוח או מתקין אותם?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

שלום,

יש לך אפליקציה של סייר קבצים FILE MANAGER(או כל סייר קבצים אחר שתתקין מהמרקט)- דרכו אתה מנווט בכרטיס זיכרון שלך לאפלקצה הרלוונטית ולוחץ עליה- זה פתח לך את ההתקנה כמו כל אפליקציה.

בהצלחה ואנא עשה הכל בזהירות ולאחר קריאה מעמיקה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עידכון 10/06/14:

כמו שהבטחתי לכם: ביקשתי חידוש לקופון והבוקר קיבלתי :-):

מחיר לאחר קופון: 69.99$

קופון:f95bfd

לינק לרכישה:

תקף לשני הצבעים.

בתוקף עד:20/06/14

יום מצויין חברים :-).

פורסם
עידכון 10/06/14:

כמו שהבטחתי לכם: ביקשתי חידוש לקופון והבוקר קיבלתי :-):

מחיר לאחר קופון: 69.99$

קופון:f95bfd

לינק לרכישה:

תקף לשני הצבעים.

בתוקף עד:20/06/14

יום מצויין חברים :-).

הזמנתי תודה.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013