Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מומלץ בעליל, ראה תגובות למטה- כל המיפרט שגוי ומחורטט.

1GB RAM 4GB ROM

טריק ידוע- הכונה לדעתי בערכים של Gb ולא GB- יחי ההבדל הקטן :-).

בנוסף הרזולוציית מסך לא יכולה ליהיות 720P עקב מיגבלת החומרה של המעבד MTK6572 שלא תומכה ברזולוציה זו.

וכמובן שלא IPS- כך רשום גם בתגובות.

לעומת זאת- אכן כבר בקרוב מאוד יהיו מכשירים מעל גודל 4.3 עם מיפרט טוב במיגבלת ה75$.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת הJ1 שלי הגיע אחרי חודש-פחות-יום מדפוקטוב.

כלל בתוכו מגן מסך (לא מודבק), מגן סיליקון אפור-שקוף ומתאם שקע לישראל.

אחרי 5 דקות של משחקים בתפריטים נוצר הרושם שמדובר במכשיר די מהיר, אם כי עדיין לא נבדקה היכולת שלו להתמודד עם כל התוכנות היום-יומיות (waze, מה'נשמע, פייסבוק, פנגו וכו').

מה שכן מאוד הופתעתי מאיך שהוא מרגיש ביד, ומהמשקל שלו שממש spot-on.

אני אישית שונא מכשירים דקיקים וקלים מדי, וה J1 בכלל לא מרגיש כזה, יש מי שיאהב את זה (אני) ויש מי שלא (זבשל"ו)

אחזור עם רשמים אחרי תקופת שימוש קצרה של אבי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

שמח לישמוע :-),

גם אני בדעה שלך, לא סובל את המכשירים הדקיקים שמרגישים חלולים, המכשיר הזה אשכרה יכול לשמש להגנה עצמית חחח, בלוק קטן וקשה :-).

בנוסף לדעתי הסיגנון של הכיסוי האחורי שלו הוא הכי נוח לאחיזה במכשירים שהגב אמור להיפתח, הוא מרגיש כמו מכשיר עם גוף אחיד אבל בעל היתרונות של מכסה נישלף- ממש אהבתי.

בידיוק הזמנתי את אחי הגדול G2F לסקירה, ואשמח לשתף כאן את הרשמים ובמיוחד את ההשוואה אליו לF1 :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גם אלי הגיע סוף סוף ,לא לפני שהוא הספיק לבקר במכס... חווית הקנייה הייתה על הפנים אבל הפלאפון הגיע שיחקתי איתו קצת ,פשפשתי,

הייתי מצפה למצלמות טיפה יותר טובות, לא בהרבה אבל המצלמות לא משהו לדעתי ,יצא לי להשתמש שימוש דיי נרחב בגלקסי S2 וב HTC ONE S

שהם דיי מקבילים שלו ואני יכול להגיד בלב שלם שהוא כן ברמה שלהם אולי במצלמה אחורית אבל בגדול המכשיר בנוי טוב וזריז,עושה את העבודה ובמחיר הזה זו תמורה מעולה!

פורסם

הגיע לפני שבוע מfocalprice אחרי המתנה של בערך שלושה שבועות אם אני זוכר נכון. כרגע מי שמשתמש בו מרוצה, חוץ מהמצלמה.

קקטוסולר ידנית

פורסם

דרך אגב, מה עם איזה רום AOSP? יש בנמצא?

יש כמה אפליקציות סיניות שקלינמאסטר עם רוט מסרב בכל תוקף להסיר.. מעיק משהו

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תיתחדשו! :-)

http://iandroid.co.il/forum/topic166571-444.html

תנסה עם הES FILE EXPLORER, שתנסה להסיר תקבל הודעה שזה לא הצליח אבל הוא כן מוחק והאפליקציות האלה לא יציקו יותר,

בימים האחרונים אני חולה ואין לי אפשרות לשבת מעבר לכמה דקות מול המחשב ולכן חוץ מתשובות בשלוף לא יכולתי לעשות הרבה- וסליחה מהחברים שממתינים לתשובות מימני לעזרה בפרטי- מקווה עד מחר לחזור לכולם.

אני כבר הורדתי עידכון חדש של הרום ורק צריך להתחיל לשחק איתו ומקווה שעוד השבוע אעלה לNEEDROM.

פורסם

שעמום בעבודה ביחד באנגגוד = הזמנה ב 250 מרשרשים.

חוץ מהטלפון הזמנתי גם את מצלמת אקסטרים SJ1000 , ועוד מלא שטויות!

תודה על הקופונים, איפה מוצאים עוד?

פורסם

גם אני מצטרף לשורת המזמינים...

לצערי לא שלחתי לו מייל שיציין את עלות המוצר על המעטפה בכדי להימנע מסצנות מיותרות במכס ואני לא מוצא כעת חלונית שליחה שכזו.

האם מישהו יכול לעזור בעניין?

נ.ב- תודה לך חנון על הסקירות המעולות!

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם (נערך)

תודה :-),

אתה יכול לישלוח מייל בנושא לשירות הלקוחות:

[email protected]

תציין שם את מס' ההזמנה שלך + הדרישה שיכתבו הצהרה אמיתית.

ככה לפחות יש לך הוכחות במיקרה צרה.

בעקרון החברים בפורום השני ציינו שלכמה מהם שהמכשיר נעצר במכס- הוא שוחרר למחרת אחרי שפתחו וראו שמדובר במכשיר סופר זול חח-כניראה הביקרות ברשת הגיעה גם אליהם :-).

כרגע במערכת של באנג יש עדיין את הבעיה שהמחירים מישתנים אוטומטית לפני השליחה כי ככה נהוג לישלוח לכל העולם- רק נאחנו המיוחדים ולכן בקרוב הם יעדכנו את המערכת שתיתמוך גם בהצהרה אמיתית בלי שינמוך אוטומטי.

בכל מיקרה ההערות שלנו למוכרים נועדיו בעיקר בישביל שהמכס לא יוכל להטיל עלינו קנסות במיקרה והחנות לא תצהיר תכולה נכונה- ככה יש לנו הוכחה שדרשנו והיגדלנו ראש ואז הם יכולים רק להוסיף לנו את המיסים כחוק וזהו.

ממליץ לכולם לא משנה איפה קונים-לבקש הצהרות אמיתיות ולישמור תיעוד למיקרה צרה- במיוחד שקונים סמארטפונים.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

אם כך תתעלם מההודעה הפרטית ששלחתי לך:lol:

בכל מקרה אני מקווה שבשביל מה'נשמע פייסבוק שיחות והודעות רגילות עם שימוש מועט במצלמה הוא מספיק אחרת אני משחרר ת'פולנייה בכיוונך.:bad-word:

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

:-)

הגיעה אתמול המישקל לתכשיטים בישביל לישקול את המכשירים החדשים :-).

scale.jpg

כמו שאתם רואים המישקל מכוייל- 8.1~8.2 גרם למטבע 5 שקלים.

43.2 גרם הסוללה ו146.3 גרם המכשיר עצמו עם הסוללה.

פורסם

איך עוד לא הציעו לך מהאתר לעבוד אצלם? רילוקיישן נשמע כמו אחלה דבר :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

כמה דברים שהייתי צריך להתמודד אתם במכשיר של אבא שלי;

- יש בדפדפן סימניות בסינית לאתרים סיניים, העפתי הכל ובכל מקרה החלפתי לChrome

- יש התראה על ביצוע שיחות כשהטלפון בRoaming (בגולן זה תמיד)

- עדיין לא מצאתי איך לכבות את ההתראה על SIM2 שלא הוכנס

- שלושת האפליקציות הסיניות הוסרו בעזרת Root Uninstaller (מישהו מכיר עוד שרותים סיניים חבויים שצריך להסיר?)

- באפליקציית המצלמה אין אפשרות לשמור על SD במקום הזיכרון הפנימי

-- ובכלל לא מבין למה היא מוגדרת בתור ברירת מחדל לעשות אינטרפולציה מ5MP ל8MP באחורית ומVGA ל2MP (!!!) בקדמית, זה רק מוריד את האיכות של התמונות, אם כבר

חבל שאף אחד לא מתעניין בפורטינג של CM למכשיר הזה :(

עריכה:

מה שכן אני חייב להודות שהוא מהיר באופן מאוד מפתיע, יחסית לטלפון של ₪230 ובכלל, מאוד מרשים.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

• תוכן חדש...