Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
Cube U51GTW Talk7X 3G

http://bit.ly/U51GT-W

הוא גם סמארטפון לכל דבר כולל שיחות.

הסינים חוזרים מחופשת החג עוד יומיים, מקווה שיתנו לנו קופון חדש, אעדכן אתכם מה ענו לי.

כרגע עסוק עם הטאבלט החמוד- זה הטאבלט הראשון שלי :-).

בינתיים דאגתי לו לריקוברי מקוסטם, עשיתי גיבויים, היתקנתי רום חדש מאתר היצרן הסיני, לא הצלחתי לעשות רוט עם FRAMEROOT אבל הצלחתי עם MTK Droid Root & Tools v2.5.3 :lol:.

מקווה להכין גירסת רום מקוסטמת עבורנו עם סדור GPS וכל השטויות.

הסקרה תעלה לקראת ום רביעי/חמישי שאקבל את הקופון המיוחד עבורו שירד לנו המחיר ל74.99$ בשביל שהמכס לא יהנה מהכסף שלנו סתם חחח.

בינתיים אני ממש מרוצה, רק נשאר ליבדוק WAZE בנסיעה+ איך הבהירות בסביבת רכב ביום שמש, מבחינת הרמקול לWAZE- הוא מאוד חזק יחסית לגודל הטאבלט וההוראות מאוד ברורות :-).

בנוסף הוא מנגן בל בעיה קיבצ FLAC+ חיברתי אותו למערכת בחדר ATP3 ואין תלונות על איכות הסאונד-אני לא מומחה לסאונד אבל למשתמש הממוצע לא תיהיה תלונה להוציא סאונד לרכב-הכי חשוב אין רעש סטטי ביציאה וחיבור למטען סולות לא יצר רעש גם.

עוד משהו- סוף סוף סיני שהתאורה האוטמטית עובדת נכון החל ממסך כמעט חשוך בחושך ועד ל100% בשמש.

ידידי,

ציינת שהטבלאט הוא גם סלולרי לכל דבר, באיזה תדרים הוא עובד ?

המסך 7 אינצ' ממש ענק , האם יש פתרון לשימוש המכשיר ברכב כך שלא יסתיר חצי שמשה ? :)

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
  • תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי תפריט המהנדסים:

2100/900 בדור שלישי

850/900/1800/1900 בדור שני.

דואל סים:תומך במיקרו סים וסים רגיל

אני כרגע עובד על הסקרה, מקווה לפרסם אותה עוד היום- נישאר רק לבצע נסיעת מיבחן עם הGPS, בינתיים אני מאוד מרוצה כי המחיר של כ250 שקל למיפרט כזה הוא מצחיק :-).

בנוגע להתקנה ברכב- אני הזמנתי תושבת שיושבת על פיתחי המזגן ככה שזה לא אמור להסתיר, הבעיה שעדיין לא קבלתי ומחכה לו- שאקבל אעלה תמונות גם מההתקנה ברכב+לינק לתושבת שקניתי אם היא תיהיה טובה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
באייפון תוך כמה שניות מהיציאה הWAZE התמקם מחדש, ב-F1 כ-10 שניות אחרי זה, ממש לפני שנכנסתי למנהרה השניה.

לא משהו קריטי, בהחלט שמיש לניווט יומיומי לדעתי.

זה כן קריטי.

אתה עשית לWAZE מבחן פשוט.

אבל כשצריכים אותו אי אפשר לתת לו להתלבל כי אתה מתקדם במהירות ויש לך פניות והוא עדיין לא יתאפס.

זה גורם לאי ידיע.

לא נעים.

אני לא מבין מדוע הגיפיאסים במכשירים לא פועל כמו בגלקסי S3 S4

פורסם

לא רואה סיטואציה שזה מפריע בה. הרי עוד לפני שאתה נכנס למנהרה אתה מקבל את ההוראה לפנייה הבאה. וכמה כבר קורה לך שאתה עובר במנהרה ויש לך פניה מיד אחרי זה בטווח של פחות מ-500 מטר ? אם היינו גרים באירופה או בארה"ב זה היה יכול להיות יותר קריטי..

בשאר הזמן אין לGPS בעיה, הוא עוקב באותו זמן כמו האייפון אחרי המיקום שלך.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני נורא מתלבט עם הג'איו הזה. לאימי נהרס הנייד ואנחנו שוקלים לרכוש לה טלפון חדש בכ-150. עכשיו כשני רואה שב250 אפשר לרכוש סמארטפון אני מתלבט מאוד. האם הוא יעבוד עם סים של גולן טלקום? האם הוא יהיה בסדר לשימוש של שיחות, מצלמה סבירה, סמס, וואטס-אפ, GPS וקצת גלישה [מייל, חדשות וכדומה]?

אין צורך שיריץ משחקים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לדעתי לא תהיה בעיה,

מצלמה יחסית למחיר היא סבירה אבל לא לצפות למצלמה ברמה של Z2 או G3 או משהו כזה.

לשאר המטלות הוא אמור להיות די והותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בהחלט כן ניקו, הוא מצוין לכל אותם שימושים.

האחד שהזמנתי הגיע היום לדואר אגב, נאסוף ונסקור :)

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

1, כמה נוח לגלוש באתרים , להקליד מיילים וכ'ו?

2. נתקלתם בבעיות touch?

3. ב-minideal וב-pandawill הוא יוצא הכי זול (70$ לצבע שחור *5$ תוספת ללבן).

איך מהירות הוצאת החבילה מצידם?

כמה נוחה ההתנהלות מולם?

תודה רבה.

פורסם (נערך)

כרגע אן לי עידכון לגבי הקופון לבאנג, הם היו בחגים וכעת יום ראשון- אולי יחזרו אלי מחר, למי שמעדיף מבאנג יכול לנצל את הקופון 5% שהם מעניקים לנירשמים לניוזלטר ויוצא כ72$, ,תנסה את הקופונים האלה אם לא ניצלת כבר:

1e307c

1da3cf

http://bit.ly/JIAYU_F1

המלצה על חנות נוספת תיהיה אכן על מינידיל, אני רכשת את הF1 שלי בגירסה הסינית שרק יצא דרכם-היו בן הראשונים שמכרו:

http://www.minideal.net/jiayu-f1-3g-smartphone-andoird-4-2-mtk6572-dual-core-gps-4-0-inch-2400mah.html

רק תישאלו אותם בצ'אט אם הם לא בברוגז עלינו כרגע כי כל כמה זמן הם עושים ברוגז ביגלל הצרכן הישראלי שמנסה לידפוק אותם ולא שולחים לארץ חחח.

חוץ מיזה יש גם את המוכרים עם הכתרים באלי, תיראה שתיתקל במוכר עם 2 כתרים ושקנו ממנו המון.

עוד אופציה מעניינת למ שמחפש מיפרט חזק יותר בגודל מינימלי:

http://www.minideal.net/jiayu-g2f-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-4-3inch-corning-gorilla-glass-2-screen-wcdma-3g.html

רק הושק לאחר כחצי שנה של ציפייה ושווה לעקוב.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

hwgeak שלום.

האם נתקלת באי אלו ליקויים/בעיות עם הטאצ'?

70$ זה מחיר טוב או ששווה לחכות קצת?

יש לכ/ם העדפה ל-minideal או pandawill?

יש לי נסיון חיובי עם panda.

תודה.

פורסם

אן בעיות טאצ- לכן אהבתי את המכשיר כי הוא לא מרגיש כמו מוצר מדבקה זול ולא איכותי- מי שקיבל אותו גם יכול לאשר כמו שראית בדיון,

אם יש לך ניסיון טוב עם פנדה אן סיבה שלא תזמין מהם- רק תוודא שלא ישלחו לך פיתאום בדואר סין והחבילה תעלם בדרך:

http://iandroid.co.il/forum/topic171668.html

אני לא רשום בפנדה כי מספיק לי האתרים שאני כן רשום שגורמים לי לביזבוזים, לא צריך עוד אתר גדול לאוסף :-), ובמיני אני כבר רשום ומניסיון הם גם סבבה ומוציאים משלוח מהר.

פורסם (נערך)

איך איכות החומרים והבנייה?

אני מבין שמי שמחפש מכשיר לאינטרנט עם גלישה מהירה, אסאםאס, וואצאפ, שיחות יקבל תמורה מעולה?

חצי ג'יגה מספיק לכך? (לא מדובר במשתמש כבד)

תודה על חוו''ד והמידע!

אקנה ממיני.

עריכה אחרונה על ידי shabydog

• תוכן חדש...