Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

גם שלי הגיע לפני שבוע.

יש לפעמים קווים לבנים שנמרחים על המסך (זה מהיום הראשון). והמסך לא מגיב ברגישות ללחיצה (להיכנס לקישורים בעיקר). סה"כ מרגיש בסדר.

האם לדעתך כדאי לדרוש החלפת המכשיר?

אגב, רק רשת אורנג' תתמוך במכשיר?

עריכה אחרונה על ידי אאוץ
  • תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במידה ואכן יש פגם במכשיר(מבאס לקבל ככה :-() כדאי ליפנות לשירות הלקוחות ולהראות להם תיעוד של התקלה בתמונה או וידאו ולבקש תמיכה, רוב הסיכוים שיציאו ל לישלוח חזרה עם מס' מעקב ובמקביל הם ישלחו לך חדש ברגע שתיתן להם מס' מעקב שמוכיח ששלחת את המקולקל.

אשמח אם תוכל לצלם ולשתף אותנו ליראות מה הבעיה בידיוק.

המכשיר תומך בצורה מלאה את התשתית של אורנג גם בדור השלישי וגם בדור השני, הוא תומך גם ברשתות אחרות אבל היעדר תדר 850 בדור השלישי יכול ליגרום לאיבוד קליטה במקומות בעייתים כמו חניונים וכו', אבל לרוב לא תיהיה בעיה כי יש פריסה טובה של תדר 2100 לפי מה שהבנתי ברוב המקומות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

איזה עוד רשתות תקשורת מלבד אורנג' יתמכו במכשיר? אני רוצה להזמין עיסקה משתלמת..

ולגבי הקווים, זה קורה לעיתים נדירות כך שזה בעייתי לתפוס את הרגע.

פורסם (נערך)

אני ברשת פלאפון, ועם מכשיר סיני אחר(NUBIA Z5S MINI), שגם הוא לא תומך בתדר 850, אלא רק ב 2100,

ועד עכשיו אני לא מזהה איזו הבדל מהותי מהמצב הקודם שהחזקתי אייפון 4. יש אפילו כמה מקומות בבית שהאייפון היה

מתנתק, והנוביה לא. המקום היחידי שיש הבדל הוא בחניון התת קרקעי בעבודה של אשתי, שעם האייפון היתה שם קליטה

ועם הנוביה אין. נכון שהנוביה מכשיר מתקדם ואיכותי יותר מה-F1, אבל לדעתי במחיר כזה שווה לך לנסות.

אם לא יתאים, תמיד תוכל "להעיף" אותו במחיר דומה למחיר הקניה.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

hwgeek,יש איזו אופציה למשהו שהוא לא סמארטפון(עם כפתורים), עם מצלמה טובה, נוח לתפעול ולא בגודל של מקרר?

פורסם

המכשיר בגירסת הWCDMA התומכת בדור השלישי בארץ יעבוד בכל הרשתות ברוב המצבים כמו כל מכשיר אחר התומ בתדר 2100, הבעיה צצה רק כאשר נימצאים במקומות עם קליטה בעייתית כמו חניוניות וכו' ששם ה2100 לא נגיש ומכיוון שמהכשיר לא תומך בתדר 850 הוא יאבד קליטה במידה ואין לרשת הסלולאר תמיכה בדור2(פלאפון לדוגמא)..

בנוסף קראתי שהוטמובייל חתמו על הסכם עם פרטנר אז כניראה בעתיד גם זה לא תיהיה בעיה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הזמנתי אחד מפוקל-פרייס לפני כמה שבועות ואני מרוצה, אבל הגיעה רק החבילה של המכשיר בלי מגן ותוספות. יש מקום שיותר טוב להזמין ממנו?

קקטוסולר ידנית

פורסם

המכשיר הגיע לאחר עזרה וחפירות רבות לGEEK. הגיע עם CASE ומגן מסך. המכשיר באמת מעולה, מצלמה קצת מאכזבת והאפליקציות הסיניות שמגיעות עם המכשיר צריך ROOT להסיר אותן אבל רוב האפליקציות עובדות טוב עם המכשיר שנותן תמורה מעולה לכסף!!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לגבי הסוללה, יצא שהמכשיר יושב אצלי במגירה כבר כמעט שבועיים..בלי סים, בלוטות כבוי, וייפי פועל ומחובר.

בינתיים 12 יום והוא על 32%.

שמתי לב שהדלקה של הבלוטות, גם ללא חיבור, מגבירה את הצריכה משמעותית, בניגוד לאייפון למשל.

ImageUploadedByTapatalk1403113799.550303.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

חחח, לא סתם אני אומר שזה כמו הנוקיה של פעם, גם מרגיש כמו בלטה, יכול לישבור את הריצפה בנפילה וגם הסוללה מחזיקה מלא מלא זמן חח:-).

שים לב שגם בלי כרטיס סים המודם טוחן סוללה, שמתי לב לזה בטאבלטים עם ה3G שקיבלתי- חובה להפעיל מצב טיסה בשביל לימנוע את זה אחת רואים CELL STANDBY לוקח אחוזים משמעותיים מהסוללה.

אני באמת לא זוכר מתי הטענתי את המכשיר מ0-100, פעם בכמה ימים מחבר בקטנה וזהו חח.

פורסם

2 חריצי הסים בגודל המלא, כמו במכשירים של פעם.

• תוכן חדש...