Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבנתי, אני חושב שעדיף לעבור לאורנג, 012 אם יש לך את המכשיר הנל רק בשביל השקט הנפשי.

עריכה

לפי הטבלה שבעמוד הזה- http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%AA_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%AA_%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C

אורנג, 012 ויופון תומכות בכל התדרים של ה F1.

ליופון יש גם גישה לרשת של פלאפון בתדר2100- ליופון יש יתרון

האמת כשאני מסתכל על זה- ליופון יש יתרון עבור כל המכשירים הקיימים- היא תומכת בכל התדרים!

עריכה אחרונה על ידי ModChiP
לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עידכון חשוב ומשמח!!

עידכנו אותי בדף הפייסבוק לגבי פיתרון כיצד להיכנס לריקוברי בזמן ההדלקה- למי שלא יודע יש באג במכשיר ולא ניתן להיכנס לריקוברי בעת ההדלקה בצורה המקובלת עם ווליום+ ומקש הדלקה לחוץ יחדיו בעת ההדלקה, הפיתרון מיתברר ממש קל ומצחיק!:

לכבות את המכשיר

להוציא סוללה

לחבר את המכשיר לטעינה

להחזיק כפתור ווליום+ וכפתור ההדלקה ולא לעזוב!, להכניס את הסוללה ולחכות שהמכשיר ידלק ויכנס לריקוברי! :-).

נוסה ועובד!,

משהו מוזר, אני מנסה להכנס לריקוברי ב-F1, עשיתי כמו שכתבת, מה שקורה זה שעולה הרובוט, כותב ERASING...

ואז מופיע הרובוט השוכב עם הסימן קריאה האדום, וכתוב NO COMMAND. יש לך מושג מה זה ?

הדלקה רגילה עובדת בסדר.

עריכה : הסתדרתי. צריך ללחוץ שוב על כפתור הכיבוי כדי לקבל את התפריט.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
תקלה ראשונה עם הF1: המצלמה האחורית לא פעילה פתאום. בכל אפליקצית צילום כולל המובנית יש רק צילום מהקדמית, ואין שום כפתור לשינוי לאחורית. מישהו נתקל?

לצערי בזמן האחרון זה מיתגלה כתקלה מאוד נפוצה, הרבה מאוד חברים פיתאום התחילו לדווח על תקלה במצלמה- אצל חלק התמונה מטושטשת כי מיתברר העדשה ניתקע במצב סופר מאקרו וחלק דיווחו שהמצלמה האחורית הפסיקה לעבוד :-(.

משהו מוזר מאוד קורה עם המכשיר וזה כבר ממש מסריח שאף אחד לא ציפה לאמינות נמוכה שכזו מהחברה, כעת בפורום עלינו על משהו מעניין- משום מה למרות שהמכשירים אמורים ליהיות זהים חוץ מהמודם(שהוא מובנה בSOC) המתחים משום מה שונים בצורה מוגזמת- כולל מתח של המצלמה!.

http://iandroid.co.il/forum/topic172844-180.html

ניראה לי שחירבשו משהו בנושא המתחים שלאחר תקופת שימוש זה דפק את המצלמה- אולי יש מישהו שמבין מה השמות אומרים?

image.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

טוב, המכשיר אצלי (נאלצתי לתת לאחיינית שלי את האייפון 4 החלופי שלי במקום ה-F1, שעכשיו יהיה החלופי שלי).

בדקתי בתפריט מהנדסים, אצלי הערכים :

BUCK_VPA_VOLTAGE = 500mv

LDO_VMC_VOLTAGE = 3300mv

LDO_VCAMD_VOLTAGE = 1800mv

יש לי כישורים וגישה למעבדת אלקטרוניקה בעבודה, יש מה לעשות בעניין ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לפי מה שרשמת אני חושב שהסיבה לבעיית המצלמה היא אכן ביגלל המתחים, אצלך המצלמה ניראה שהתקלקלה כי חטפה מתח גבוה מהדרוש-1.5V עם טולראנס של 5%, אצלך הוא עבד על 1.8V.

בבנוסף חבר אחר שאצלו המצלמה מראה מטושטש והפוקוס לא מתפקד- אצלו המצלמה מקבלת מתח נמוך מידי של 1.2V.

אצלי בגירסת הTD הסינית המצלמה מקבלת 1.5V ו"הקשה על עץ" הכל תקין ואין בעיה עם המצלמה או התחממות בעת שיחה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אצלי בגרסאת WCDMA:

BUCK_VPA_VOLTAGE = 700mv

LDO_VMC_VOLTAGE = 3300mv

LDO_VCAMD_VOLTAGE = 1800mv

מעניין לדעת מה הערכים הנכונים שצריכים להיות כי ברור שיש הבדל בין המכשירים. ואיך בדיוק עורכים את הערכים האלו במידה וצריך?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

נ.ב המצלמה עדיין עובדת תקין אצלי (טפו,טפו) אך אני מעדיף שלא להשתמש בה עד שנדע האם המתח הגבוה (1.8) הוא באמת הגורם לבעיה.

פורסם

החזרתי את ה-F1 ל-BangGood לאחר שעל המסך הופיעו קווים לבנים לרוחב בעומס\התחממות המכשיר.

בשירות לקוחות לא עשו בעיות והסכימו לשלוח אחד חדש. אבל לאחר ששלחתי להם את המכשיר, הם הודיעו שאין יותר F1 במלאי ולא ידוע מתי יהיה.

בשיטוט באתרים ופורומים, הבנתי כי ה-F1 אינו מיוצר יותר.

נשארו לי 3 אופציות הגיוניות עד ה-110$, והן:

JIAYU G2F

DOOGEE DG350

DOOGEE DG800

לאחר חפירה עמוקה ברחבי הרשת, הדילמה אף גדלה יותר.

הסייג שלי מדוגי שהם לא ממש מוכרים והדגש שלי על אמינות. כמובן שאשמח לכמה שיותר איכות במסך ובמצלמה או בכל דבר אחר.

אשמח שתעזור להכריע את הכף כדי שנוכל להזמין עוד היום. תודה :)

פורסם

כמה זמן היה המכשיר שלך בשימוש עד שקרתה לו הבעיה? מקריאה פה ושם נראה שזה ממש עניין של רולטה. יש כאלה שעובדים תקין חודשים ויש כאלה שעושים בעיות מהרגע הראשון.

פורסם
החזרתי את ה-F1 ל-BangGood לאחר שעל המסך הופיעו קווים לבנים לרוחב בעומס\התחממות המכשיר.

בשירות לקוחות לא עשו בעיות והסכימו לשלוח אחד חדש. אבל לאחר ששלחתי להם את המכשיר, הם הודיעו שאין יותר F1 במלאי ולא ידוע מתי יהיה.

בשיטוט באתרים ופורומים, הבנתי כי ה-F1 אינו מיוצר יותר.

נשארו לי 3 אופציות הגיוניות עד ה-110$, והן:

JIAYU G2F

DOOGEE DG350

DOOGEE DG800

לאחר חפירה עמוקה ברחבי הרשת, הדילמה אף גדלה יותר.

הסייג שלי מדוגי שהם לא ממש מוכרים והדגש שלי על אמינות. כמובן שאשמח לכמה שיותר איכות במסך ובמצלמה או בכל דבר אחר.

אשמח שתעזור להכריע את הכף כדי שנוכל להזמין עוד היום. תודה :)

שיחקתי כמה ימים אם הG2F בגירסת הWCDMA וממש אהבתי אותו(הכל מוכן לסקירה רק צרי לעלות) , הגודל הפיזי כמעט זהה חוץ מכמה מ"מ בגובה וכל פרמטר שודרג כולל מסך(IPS OGS וגורילה גלאס2),מצלמה ועוד.

כרגע הוא עדיין הכי מומלץ סביב ה100$- במיוחד למי שמחפש מכשיר קטן.

אבל יש בעיה אחרת- תיבדוק האם יש מצב לקבל החזר על הF1 בשביל שתזמין ממקום אחר-כי באנגגוד לא יכולים לירשום ערך מלא על החבילה(לפחות עד מלפני שבועיים) ולכן אתה מיסתכן בצרות מול המכס.

הם הבטיחו שעובדים על הסרת המיגבלה למזמינים מישראל-אבל אני בספק האם אנחנו כל כך חשובים למחזור החודשי שלהם :-(.

IMG_4471.jpg

פורסם

אתה גרזן אתה :-)

בעקרון: הDG350 היתגלה בסוף שהמסך מגע שלו בחלק התחתון לא תמיד מגיב טוב, בכללי המיפרט היה מדהים למחירו, חבל שדוגי חסכו כמה סנטים על הדיגיטייזר.

הDG800 גם מכשיר חמוד מאוד שיש עליו מידע בIANDROID, החיסרון בו יהיה המסך מגע(תומך ב2 אצבעות שהמרחק המינימלי ביניהם הוא כ2 ס"מ) חוץ מזה לא יודע אם יש עוד בעיות.

כעת השוק כבר התחיל לירתוח עם מכשירים מאוד איכותיים ומיתקדמים בכלום כסף- תיראה את הCOOLPAD 7320: פאבלט 5.5 עם מסך HD איכותי מתומן ליבות ב134$!.

וקולפאד היא חברה גדולה ומוכרת בסין.

פורסם (נערך)

hwgeek, נראה לי שהעניין עם המתח זה באמת רק ספקולציה. בדקתי שוב הערב והמתח היה 1200mv. המצלמה עובדת ומתפקדת אותו הדבר. ההבדל בין עכשיו לבוקר זה התאורה. כנראה שזה מה שמשפיע ישירות על המתח. הגיוני שחיישן תאורה של המכשיר יודע איך לסנכרן את המצלמה לצילום בתנאי חושך ע"י העלאת\הורדת המתח.

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

• תוכן חדש...