Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז הcoolpad 7236 שהוצע כאן כתחליף לJIAYU הגיע היום.

המכשיר נראה סביר. מגיב מהר, המסך נראה סביר.

אבל- שלי הגיע- ללא עברית, ללא מרקט, ללא אפשרות להדליק ולכבות את הGPS (???)

איך אני בכלל יכול להפליש לו רום חדש במצב כזה?

יש בכלל רום אחר למכשיר הזה? משהו שיעבוד בלי בעיות?

איך מכניסים אותו לריקברי בכלל?

חנונחומרה- הצילו!!!

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי את הF1 (שהוא אחלה) אבל אני צריך עוד מכשיר זול מתחת ל75$ שמתפקד באותה רמה.

אני מבולבל מהשרשור כי עלו פה במחירים, יש המלצות?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אז איך ה

coolpad 7236?

יש קישור מומלץ להזמנה?תודה!

אני בחברת פלאפון.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם
טוב, אז הcoolpad 7236 שהוצע כאן כתחליף לJIAYU הגיע היום.

המכשיר נראה סביר. מגיב מהר, המסך נראה סביר.

אבל- שלי הגיע- ללא עברית, ללא מרקט, ללא אפשרות להדליק ולכבות את הGPS (???)

איך אני בכלל יכול להפליש לו רום חדש במצב כזה?

יש בכלל רום אחר למכשיר הזה? משהו שיעבוד בלי בעיות?

חנונחומרה- הצילו!!!

חפש בגוגל sideload play store

משם תתקדם להתקנה של morelocale2, יכול להיות שיש עברית מובנית במכשיר אבל זה מוסתר בתפריט.

ריקאברי - סביר להניח קומבינציה כלשהי של ווליום - או + (או שניהם) ביחד עם כפתור הדלקה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

Coolpad מדגם אחר אני יודע שמכניסים ע"י כיבוי המכשיר ואז חיבור עם כבל למחשב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בנוגע ל

7236

הייתי שמח לעזור במידה והיה לי ניסיון עם מכשירי קוואלקום, האם החנות הבטיחה לך שיהיה GAPPS ?

לרוב החנויות עצמן עושות את ההתקנה של השירותים של גוגל ליפני המישלוח מעבר לים, אולי תיצור קשר ותבקש מהם כיצד לעשות זאת/ אום לקבל רום שכבר יש בו GAPPS ותמיכה בעברית.

כי לפי הוידאו ברשת יש גירסאות של ריבוי שפות למכשיר:

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש ברשותי את הלנובו S650 והוא עושה לפעמים בעיות שמסדר מעצמו את המסכי בית. פותח תיקיות פתאום מופיעות אפליקציות משתנה הסדר וכו'. יש איזה עידכון מומלץ למכשיר כדי לתקן את זה ובכללי לשפר אותו קצת? המכשיר עכשיו חצי בעברית רבע אנגלית ורבע סינית.

ישנו איזה עידכון בעידכוני מערכת אבל הכל כתוב בסינית אז אני לא יודע אם לעדכן כי פתאום לא יודע זה יוריד את העברית. יש למישהו מושג?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

העדכון הכי מומלץ הוא לרכוש מכשיר עם אבא ואימא ממותג נורמלי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני נוטה להסכים איתך.

הJiayu F1 התגלה כבעייתי במצלמה.

הcoolpad מגיע ללא גוגל פליי וללא GPS.

ידידה הזמינה לנובו ומופיעה לה הודעה מעצבנת כל כמה דקות על משהו ברשת.

חבר הזמין מכשיר סיני מאליאקספרס ואחרי שבועיים הרמקול הפסיק לעבוד.

הסינים מביאים חידוש והוזלה במכשירי הסמארפטון אבל עד שהם ייצרו מכשירים זולים שמחזיקים לאורך זמן ייקח עוד זמן.

פורסם (נערך)

בנוגע לשירותי גוגל: הם אסורים בסין לכן כל מכשיר שנימכר שם מגיע ללא הGAPPS ולכן חנויות שמוכרות מחוץ לסין לרוב עושות את ההתקנה בעצמן וצריך לבקש/ליבדוק מולם אם המכשיר מגיעה עם אפליקציות גוגל.

בנוגע למכשיר סיני זול ואמין- ניראה לי שמכשיר שכזה יהיה הכי טוב אם XIAOMI ישחחרו- עד עכשיו הם ברמה אחרת מכל הסינים האחרים-לא רק בחומרה אלה גם בתוכנה והקהילה.

אם XIAOMI ישחררו מכשיר שכזה לשוק הם בקלות יגיע לTOP3 היצרניות בעולם (כרגע צמודים ללנובו במקום4).

לגבי לנובו-אכן רוב התלונות של המתשמשים כלפי החבה זה בעיקר בתחום התוכנה-הרומים שלהם ממש מעצבנים וכמעט ואין קהילות תמיכה, מומלץ ליבדוק אם קיימים רומים אחרים למכשיר כמו MIUI וכו' ולהתקין אותם, הם יהיו לרוב הרבה יותר מוצלחים מהגירסא המקורית של לנובו.

לגבי הודעה מעצבנת של הרשת-האם זה קשור משהו לנדידה? אם כן אז זו הגדרה בהגדרות סים שאפשר לבטל.

יש ברשותי את הלנובו S650 והוא עושה לפעמים בעיות שמסדר מעצמו את המסכי בית. פותח תיקיות פתאום מופיעות אפליקציות משתנה הסדר וכו'. יש איזה עידכון מומלץ למכשיר כדי לתקן את זה ובכללי לשפר אותו קצת? המכשיר עכשיו חצי בעברית רבע אנגלית ורבע סינית.

ישנו איזה עידכון בעידכוני מערכת אבל הכל כתוב בסינית אז אני לא יודע אם לעדכן כי פתאום לא יודע זה יוריד את העברית. יש למישהו מושג?

היכן ניקנה ואיזה גירסה הוא מריץ? יש לו קיטקט זמין ועוד רומים אחרים -גם MIUI, שווה ליבדוק:

http://www.needrom.com/phone-roms/lenovo/serial-s/s650/

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זו הבעיה הכי גדולה- לחברות הגדולות יש הרבה זיופים ולפעמים הם גם מוציעים למכשירים המקוריים שם רע.

יש עוד בחור בפורום השכן שקנה HONOR 3C וקיבל זיוף וכרגע יש לו משקולת נייר כי לא מצליחים לימצוא לו רום תקין כי המקורי הפך אותו לבריק.

באלי לא ליקנות מכשירים ממותגים ממוכרים ללא יהלומים-במיוחד שרואים שהדגם המכשיר עולה זול יותר ממה שהוא אמור לעלות אצל מוכרים מומלצים.

לגבי ההתראה של הסים- שיחפש הגדרות בSIM MANAGEMENT או DATA USAGE.

פורסם

בעסה לי.

קניתי עוד F1, בגלל שכבר אין בבאנג-טוב קניתי מאליאקספרס את זה :

http://www.aliexpress.com/snapshot/6168830915.html

כתוב במפורש WCDMA.

הגיע צ'יק צ'ק בדואר סינגפור, אבל מה TD-SCDMA בלבד... כלומר דור 2.

פתחתי דיספיוט, האמת לא יודע מה לעשות, אין לי מה לעשות עם מכשיר 2G. מישהו יודע אם רום אחר יכול לעזור או שזה ענין חומרתי ?

enEfno4.jpg

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה לכל מי שניסה לעזור, ובמיוחד לקופנינג'ה.

ניסיתי את מה שהנינג'ה כתב.

התקנתי GOOGLE SERVICES

GOOGLE SERVICES FRAMEWORK

GOOGLE MARKET

מפה

בכל אתחול של הטלפון הוא מודיע (פעמיים ואז "נרגע") ש"unfortunately, google services framework has stopped"

ואילו המרקט טוען ל- SERVER ERROR.

כנראה שלא יהיה מנוס מלפנות למוכר. (עד מתי אפשר לשנות לו את הפידבק לשלילי?:twisted:).

אגב- חנונחומרה- לא, הוא לא הבטיח GAPPS, והיה כתוב בפירוש אנגלית+ סינית. חשבתי לתומי שבימי ה-4.3 כבר אין דבר כזה שאין עברית, אז לא טרחתי לבדוק את העניין אפילו.

סולל הדרך, תרשה לי לא להסכים איתך הפעם.

אני קונה המון גאדג'טים קטנים כאלה בחו"ל, (במחירי דמי כיס שכאלה, עד 100$).

לפעמים אני מבסוט עד הגג, לפעמים זה "בסדר" פושר שכזה, מידי פעם יש גם נפילות על הפנים.

קורה. לא צריך לעשות מזה, שמעכשיו אני אקנה רק סמסונגים בכמעט אלף דולר.

(דא"ג, הטלפון עוד לא דורג, עדיין, כנפילה. עוד יש לו פוטנציאל לעבור לקטגוריית ה"בסדר". לכל הפחות. )

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
Price:

US $66.65 / piece

Bundle:

Black GSM Version

Color:

black

לא יודע היכן הפירוט מחייב-בכל מיקרה תידרוש לפחות פיצוי חלקי.

זה עניין חומרתי ולא ניתן לשינוי(תאמים שלי שניסיתי חח), יש לך מכשיר דור2 עם מהירות גלישה של 4KB -בדיוק המכשיר שיש לי.

הנחמה שלך יכולה ליהיות בכך שככל הניראה הגירסה שלנו אמינה יותר ולא דווחו שום בעיות מצלמה וכוק בגירסת הTD :-).

• תוכן חדש...