Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אין הגעת למכשיר הזה :-)

אני רואה שהוא מבוסס MTK אזי זה אומר שיהיה לך ממש קל להיתעסק עם רומים ורוט בשבילו:

http://forum.xda-developers.com/apps/framaroot/root-framaroot-one-click-apk-to-root-t2130276

ואחר כך אתה גם יכול להכין לו ריקוברי מקוסטם בקלות:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2519432

בכרל מיקרה ראיתי עכשיו בעמוד התמיכה של היצרן שיש לו רום מאפריל שהוא מוצהר כרב לשוני- אולי תיבדוק?

PD1311T_A_1.20.1-update-full.zip

http://www.vivo.com.cn/download/11.html

אאל"ט ברגע שיש לך רוט וריקוברי מקוסטם אפשר להתקין את הGAPPS של 4.2 דרך הריקוברי לא?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חחחח מהעבודה הגעתי למכשיר הזה, המטרה היא להשתמש בו במצב הנוכחי שלו בלי רומים מקוסטמים וכו', כי לקוחות לא יגיעו עם רום מקוסטם (ואם כן זבש"ם החברת סלולר לא מכסה את זה באחריות).

והמכשיר הגיע אליי כי נפתח עליו באג.

בכל מקרה מקור המכשיר הוא רשת סלולרית בסין, יש לנו בחברה גם אחד כזה שהמקור שלו הוא רשת סלולרית יפנית, אם אני אצליח לשים עליו יד אני אראה מה מצבו ואם מגיע עם GAPPS.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם ככה אז בטוח שהמכשיר שנימכר בסין יהיה ללא זכר לGAPPS כי הם אסורים בסין, אבל במכשיר שנימכר ביפן כניראה יהיה GAPPS מותקן.

מעניין אם תצליח לשים יד על המכשירים היקרים של המותג- אומרים שהם ברמה מאוד גבוהה ונותנת פייט חזק למותגים המוכרים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

איזה מכשירים אחרים יש למותג?

יש לי גישה ל-Y20T, Y17T, Y3T ו-X3T.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא קיבלנו את שני המכשירים הנ"ל :)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רבותי עזרתכם נחוצה לי.

מחפש סמארטפון לאמא (מתנה ממני), הדגש שהמצלמה תיהיה טובה. ושלא יתקע.

מתלבט בין LEAGOO LEAD 3 לבין JIAYU F1, שניהם עולים 74$-75$ כולל משלוחה. הליד מגיע בצבעים מעניינים ונראה יותר יפה.

עוד אופציה זה להגדיל טווח ל105$ ולפזול לG2F. אבל בינתים שוקל להשאר באיזור המחירים הנ"ל (סטודנט תפרן).

פורסם

הגיע הזמן לעדכן את הכותרת של השרשור.

"אין ארוחות חינם ובטח לא טלפון סיני זול ב 75$ ששווה אפילו את מחיר הבולים מסין" אבל אם בכל זאת מעוניינים במעצור לדלת, זה בדיוק השרשור בשבילכם :)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

:mm_yeah:

בדיוק.

חזר אלי הקולפד עם עברית אבל עדיין כולו בסינית. נאמר לי ללכת להתקין גוגל אינסטולר.

אני אעביר אותו למומחה אחר שמצידי יקרע לו תצורה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם אני מציע שהמנהלים ישנו את כותרת הדיון ל"סמארטפון סיני עד 75$-האם שווה :wink:?"

לגבי הקולפאד- אוטוטו יהיה רום כשר למהדרין- יש כבר את הרום של מינידיל וחבר אחר מנסה לבשל רום להתקנה פשוטה:http://iandroid.co.il/forum/viewtopic.php?f=134&t=174719&start=20

פורסם

אתה רוצה קולפד ב 245 שקלים? אתה מוזמן...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הפרוייקט הבא שלי זה לסיים את הלימודים :-), אין יותר זמן לסינים.

המכשיר כבר כמה חודשים כבר לא ניתן לקניה, אני חושב שבאמת קרתה ליצרן פאשלה רצינית בתיכנון המכשיר ומהר מאוד הייצור שלו הופסק, זה באמת היה מפתיע לרעה יחסית לחברה שהייתה ידוע באיכות מוצריה- ממש התאכזבנו, טפו טפו המכשיר שלי עובד בלי בעיה- אבל ראיתי כבר הרבה שהתחילו ליסבול מהאמינות וזה ממש מבאס.

הכי טוב להמשיך לעקוב בפורום הסיני השכן- יש שם הרבה חברים שקונים כל מיני מכשירים זולים ורושמים ביקורות ושווה ליבדוק, הLEAD 3 באמת ניראה מעניין בפחות מ75$- חכו לעוד חברים ברשת שיתנו ביקורת.

• תוכן חדש...