Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סוף סוף הגיע הF1 אחרי המתנה של למעלה מחודש.

מכירים את זה שהמכשיר מעולה כל עוד לא גיליתם כמה הוא עלה ?:-D

בינתיים נמתין ונראה איך הוא מתפקד(ד"א-הוא עם סים של רמי לוי ולא מראה סימני דעיכה בתחום הקליטה-החשש הכי גדול שלי)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

הוא עם סים של רמי לוי ולא מראה סימני דעיכה בתחום הקליטה-החשש הכי גדול שלי

סימן שבאיזור שלך יש משדרים של 2100. באיזור שבו יש רק, או בעיקר, 850, יכולה להיות לך בעיה.

דני

פורסם
מחזיק.

לממררות שמממששש קשה להקליד ככה. :D

מינידיל שלחו לי את הלינק:

Sorry so late, this is the link of cooolpad 7236

Link: http://pan.baidu.com/s/1c0ep6Ys password:cbic

Please download them in your PC, then follow the instruction to do.

This is the instruction.

Note: Please do it in the windows XP system.

הם טוענים שלינהוג לפי המדריך שנימצא בקובץ TXT.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

hwgeek אז אחרי כל הגלגולים, ואחרי שלאחותי קניתי את ה F1, איזה מכשיר כיום ניתן לקנות עד 75$ שייתן תמורה טובה למחיר ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

עניין של עלות/תועלת, גם ל-F1 יש חצי ג'יגה והוא עובד בסדר גמור. הסוללה זה עניין בעייתי באמת.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

על זה בדיוק אני מדבר, חצי ג'יגה ראם היום כלל לא מספקים, ואני מדבר על העלאת אנשי קשר במהירות , אפליקציות במקביל, וכו' וכו'

פורסם

רבותי אני רוצה להפתיע את אמא ולהזמין לה מכשיר עם מצלמה טובה ומסך איכותי.

לא מענין אותה אפליקציות ומה שמסביב, וגם התקציב שלי לא גבוה.

מה מומלץ להזמין בימים אלו ומהיכן?

ד"א לעצמי הזמנתי NUBIA Z7 MINI ונעדכן כשנקבל.

פורסם

גיק מה אתה אומר על קניה של one plus one מאלי אקספרס? זה שונה בדרך כלשהיא מה גירסא שמקבלים בהזמנה?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

הכי טוב לישאול בפורום הייעודי השכן:

http://iandroid.co.il/forum/viewforum.php?f=196

בעקרון ההבדללים שאני יודע זה השוני בתדרי LTE שרלוונטיים רק לארה"ב ורום שונה -אבל לרוב החנות נותנת לך ליבחור האם אתה רוצה את הCOLOROS של אופפו או הCM המקורי של הגירסה הרישמית.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

גיק התיבה שלך מלאה :)

נפל לידיי מכשיר בשם Vivo Y20T, עם מערכת הפעלה מבוססת אנדרואיד שנקראת FunTouch OS.

נחמד, התצוגה ברורה, המצלמה סבירה, מבוסס אנדרואיד 4.2.2 (ייתכן שיש רומים מעודכנים יותר), וברמת מערכת ההפעלה יש את ה-Permission Manager, בפעם הראשונה שאתה מריץ אפליקציה שהתקנת הוא מראה לך איזה הרשאות התוכנה צריכה, ונותן לך לאפשר / לא לאפשר ברמת ההרשאה הספציפית.

עוד חסרון המכשיר הגיע עם שפת ממשק סינית, ככה שהייתי צריך לבקש עזרה מחבר בצוות ה-QA שיודע קצת סינית, שפות הממשק הקיימות הן סינית ואנגלית בלבד, המקלדת המקורית לא נוחה בעליל, ויש רק Vivo Market.

המכשיר למיטב ידיעתי משווק גם ביפן, מעניין אם שם מגיע עם Google Services

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...