Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, תודה ל-

HWGEEK שסייע רבות לכולנו.

אומנם מצויין בכמה דפים אחורה, אבל לעצלנים שבחבורה רכשתי F1 וביום הראשון כבר הופיעו פסים לבנים לרוחב המסך.

דיברתי עם באנגוד והם הסכימו להחליף אותו. כאשר נשלח המכשיר חזרה הם הודיעו שהוא אזל מהמלאי וייצורו הופסק.

הייתה אופציה להחזר כספי מלא או שדרוג, אז הוספתי 35$ בערך ושידרגתי לאח הגדול של ה-F1, ה-G2F.

עלותו 110$ ואפילו שלחו מגן חינם כפיצוי. להקלתי העצומה המסך היה בסדר, אבל נדמה לי שהתאורה של שלושת המקשים התחתונים הפסיקה לעבוד,

או שהיא מעולם לא פעלה. אין לי מושג. לא כזה מפריע.

המכשיר מרגיש איכותי מאוד ויש לו מסך טוב משמעותית מה-F1 וזה נראה טוב.

ה-GPS בסיסי לגמרי, ואינו מצליח להסתנכרן עם וויז. ניסנו וניסינו, החלפנו רומים, הורדנו אפליקציות משפרות GPS - נאדה. עם אייגו זה בסדר (מבדיקה קצרה).

בקיצור, מי שרוצה שישיית מדבקות מגן ל-F1, מוכן למכור במחיר סימלי.

• תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כעת גם אני שמתי לב שהפוקוס מתפקס רק עד 30 ס"מ מהאובייקט, בהזדמנות אשחק עם המצלמה ובמידה ואמצה פיתרון טוב לפי מה שכתוב אעדכן גם כאן.

שנה טובה לכולם!

http://iandroid.co.il/forum/viewtopic.php?f=138&t=172844&p=1413059#p1413059

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש את הרום שכפיר מציע שם , שכביכול פותר את בעיות המתח.

אם כך הדבר, יש תקווה להחזיר את הפוקוס לעבוד (אצלי הוא פשוט תקוע) או שהוא נשרף לחלוטין?

פורסם

איזה מצחיקים הם !, עכשיו פתחתי את המכשיר והסיבה לבעיית הפוקוס היא שהעדשה לא מקובעת לאחר הכיוונון שעשו במיפעל- כלומר שבלחץ של שערה אפשר לסובב אותה לצילומי תקריב וההפך!, אז כניראה שבזמן השימוש והוויברציות וכו' העדשה הייתה פשוט מסתובבת נגד כיוון השעון ואז עוברת למצב מאקרו.

פשוט פותחים ומסובבים בכיוון השעון ובודקים אם יש פוקוס במרחק של כ2 מטר וזהו- כעת השלב הקשה- כיצד לקבע את העדשה? ניראה לי חובה דבק נוזלי כמו דבק 3 שניות ואז לקחת בעזרת חוד המחט ובזהירות "לטפטף" בצד העדשה?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש למישהו ניסיון חיובי עם הרום של כפיר?

מה השיטה הכי טובה לגבות את כל המכשיר לפני הפרמוט?

כולל אפליקציות.

תודה!

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

לבצע BACKUP בריקוברי המקוסטם(לא המקורי שמגיע עם המכשיר).

אני לא ממש יכול ליבדוק את הרום החדש כי הוא מיועד רק לגירסת ה3G CDMA ולא לגירסה הסינית שלי יש, אבל עשיתי קומבינה וביצעתי פורט למכשיר שלי עם מודם וBOOT.IMG והתקנתי- הרום נקי משטויות ומגיע עם השירותים של גוגל(F1WW-20140714).

פורסם

התקנתי את הרום שלך כשקיבלתי את המכשיר.

בגלל שאני חושש על המצלמה אני רוצה להתקין את הרום של כפיר.

הגיבוי הוא דרך האפליקציה של JIAYU או דרך ה MOBILEUNCLE TOOLS?

אני רוצה לגבות את הכול ככה שאחרי שאני אתקין את הרום של כפיר אני אחזיר את הגיבוי והכול יחזור לקדמותו.

פורסם

אני הולך להזמין היום G2F לילדה, אחרי שה-S2 המשומש שלה נשכח באל-על (ולמנקים - שתצטרכו לקרוא את קבוצת הווזאפ הכיתתית, אמן כי יהי רצון).

מי שמתנגד או שיש לו רעיונות יותר טובים - דבר עכשיו או שאין לך את הזכות להגיד "אמרתי לך" אח"כ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם קראת את כל ה-28 עמודים ועדיין לא הבנת שלא קם המכשיר הסיני הזול והאמין ושלכולם ללא יוצא מהכלל מלבד תחלואי התוכנה יש חומרה לא אמינה - אז יש לך בעיה רצינית בתפיסת המציאות.

ברצינות.... למה? בגלל הזול?

חפש לה S3 או S4 משומשים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אני הולך להזמין היום G2F לילדה, אחרי שה-S2 המשומש שלה נשכח באל-על (ולמנקים - שתצטרכו לקרוא את קבוצת הווזאפ הכיתתית, אמן כי יהי רצון).

מי שמתנגד או שיש לו רעיונות יותר טובים - דבר עכשיו או שאין לך את הזכות להגיד "אמרתי לך" אח"כ.

תן ג.ג עליון ותחתון כמה אתה מוכן להשקיע במכשיר חדש.

פורסם

זה עוד כלום.

ה"תכשיט" שלי כבר ניפץ (אתמול) את המסך בקולפאד החדש, אחרי שרבים (בשרשור הזה וגם בIANDROID) השקיעו מזמנם וממרצם כדי שהוא יעבוד תוכנתית,באופן תקין.

בתור עונש, הוא שונמך לסוני ארירסון נייט טיפש וישן, עד שיוכיח שלמד לא להניח מכשירים שבירים על קצה הכיור כשהוא רוחץ ידיים.

לענייננו:

שים לב שהוא עובר את סף הפטור ממסים.

לא החזקתי אותו ביד מעולם, אבל הביקורות עליו מצויינות.

יש שרשור המלצות בIANDROID לטלפונים סיניים. גם שם הוא מככב. כך שאני מניח שבכסף הזה, אתה לא טועה.

אני הזמנתי את ההמלצה שלהם בטווח המחירים הנמוך יותר, אבל עוד לא קיבלתי, כך שלא אוכל לומר לך מה הוא שווה באמת.

לדעתי, אם הוא "מחליק" לארץ בלי לעבור בידיהם המיוזעות של המוכסים- לא תמצא תמורה טובה מזו לכסף בארץ.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לא מוכן להשקיע יותר מ-500 ש"ח, גג.

סולל - קראתי הכל. לא השתכנעתי שאפשר לגזור גזירה שווה מה-F1 ל-G2F.

אין S3 או S4 בתקציב הזה (וה-S3 מכשיר לא אמין).

פורסם (נערך)

בינתיים הG2F שנירכש לקרוב משפחה מתפקד יפה ולא שמעתי מימנו לגבי תלונות.

הוא רחוק מאוד מהF1 בכל המובנים ובסה"כ מדובר במכשיר יפה ואיכותי למחירו.

מאז אני כבר פחות עוקב אחרי מכשירים חדשים בקטגוריה לכן כדאי להציץ בפורום למכשירים הסיניים ליראות אם יש המלצות חדשות.

לגבי אמינות- אי אפשר לדעת גם אם מדובר במכשירי דגל ולא רק סיניים בכמה שקלים-כל אחד והמזל שלו :-).

לגבי המצלמה של הF1- מיתברר שמקור הבעיה הוא בסיני טיפש שלא קיבע את העדשה לאחר הכיוונון ולכן הוא חופשי לסיבוב ויוצא מהכיוונון שלו ועובר למצב מאקרו- עניין של 5 דקות לסדר למי שלא איכפת להיפרד מהאחריות.

http://iandroid.co.il/forum/viewtopic.php?f=138&t=172844&start=280

m01.PNG

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

ומה לגבי עניין המתח של המצלמה?

פורסם

טוב... הקנייה נדחתה. אל-על מצאו בסוף את ה-S2 הותיק,, אחרי שעשה עוד סיבוב בחו"ל, והאבדה הושבה לבתי.

עכשיו אני רק צריך G2 לעצמי. חבל, כי אני ממש אוהב את המסך של ה-Nexus 5 וזה שהוא בא נקי, אבל חיי בטריה זה מרכיב חשוב בסלולרי...

• תוכן חדש...