Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הזמנתי את הLEAGOO LEAD 3 ביום שישי.

כשהוא יגיע, אוכל לחוות עליו דעה.

בינתיים, אתה יכול לקרוא סקירה מIANDROID וגם לראות אותו ב"מומלצי ספטמבר" של הפורום.

אני קניתי מכאן, למרות שיש כמה מוכרים יותר בזול, שאפילו יש להם כתר או שניים, אבל רציתי מישהו ששולח דרך דואר סינגפור, ולא דרך צ'יינה פוסט, ושיהיה מוכן לכתוב הצהרה אמיתית למכס.

הגיע אלי היום..עדיין לא יכול לתת סקירה אבל על פניו נראה טלפון ששווה את מחירו ואף יותר מכך. הכל בינתיים רץ חלק ואיכות המסך לא רעה כלל!

פורסם

בF1 ברגע שאני מוציא את המכשיר ממצב טיסה ( יש בו סים ) והמכשיר לא בשימוש ( זרוק בארונית ) הסוללה מתרוקנת ביום וחצי .

אם הוא דלוק במצב טיסה , הסוללה מחזיקה שבוע +.

לא התקנתי רום או משהו כזה, האם זה יפתור את הבעיה?

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אצלי לפחות ,אחרי התקנת הרום של HWGEEK , כרגע המכשיר מחזיק יומיים+ ללא הטענה(עם וויפי בד"כ ,ללא בלוטות' או GPS) ושימוש מינימלי.

מה שכן יש סיכון למצלמה- אצלי הפוקוס נתקע.

פורסם
אצלי לפחות ,אחרי התקנת הרום של HWGEEK , כרגע המכשיר מחזיק יומיים+ ללא הטענה(עם וויפי בד"כ ,ללא בלוטות' או GPS) ושימוש מינימלי.

מה שכן יש סיכון למצלמה- אצלי הפוקוס נתקע.

יש לך אולי מדריך לביצוע רום?

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אחריי שלושה חודשים הלך לטלפון הדיבור.. לא ניתן לדבר.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
תבדוק בהגדרות רשת שהנדידה מאופשרת.

מאופשר. יש רעיון למקור הבעיה?

המכשיר של חבר ובוקר זרק את האריזה. במידה והתקלה תימשך, לדעתכם יהיה אפשר להחזיר אותו ללא האריזה המקורית?

קקטוסולר ידנית

פורסם
אחריי שלושה חודשים הלך לטלפון הדיבור.. לא ניתן לדבר.

מצטער חברים, באמת איכזבו החברה האלה, ניראה שהם עשו פאשלה רצינית בתיכנון המכשיר ולכן בהמשך הייצור הופסק(למרות שניחטף כמו לחניות חמות בעולם) וכעת רבים מאיתנו סובלים מהבעיות, לא ציפו לאמינות ותקלות כאלו מהחברה הזו- היה להם דווקא מוניטין בסדר.

ההמלצה שלי למי שיש תקלות ולא התעסק עם המכשיר ולא ביטל אחריות- צרו קשר עם החנות וממשו אחריות- שליחה בדואר רשום לסין תעלה לכם כ20 שקלים ויחד עם דואר ישראל בטח תקבלו הפתעה בתיבת הדואר בעוד חצי שנה~שנה :-D.

עקבתי אחרי השרשור הזה מתחילתו, ונראה לי שכבר הגיע הזמן לעדכן לו את הכותרת :wink:

+1 ואולי כבר לישקול לינעול אותו? /להחליף תכותרת לדיון על מכשירים סיניים?

שוב מצטער חברים שככה יצא, בינתיים המכשיר שלי ב"ה עובד בלי שוב בעיות ועובר חיים דיי קשים בסביבה קשה בלי סיליקונים כי הבנתי שאולי גם ככה לא מובטחים לו חיים ארוכים :-(.

שיתיהיה לכולנו שנה טובה ושקטה :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אין לך מה להצטער.

א. רק זה על שעשית שירות לפורום ללא שום תמורה ופתחת להרבה חבר'ה סקפטים את העיניים לגבי שוק הסלולר הסיני (ואני בינהם) מגיע לך כל הכבוד.

ב. הבאזז סביב המכשיר הזה בקהילות הפורומים בכל העולם היה כל כך גדול שזה היה מגיע לכאן גם בלעדייך, ובטח שלא אתה אשם שבסוף יצא ככה, בטח ובטח שאין לך על מה להצטער.

ג. אם אתה כבר כאן, אני רק שאלה: משום שיש לי תחושה שבאמת ה f1 המדובר לא יחזיק לנצח הזמנתי כבר בתור תכנית ב' את ה Leagoo Lead 2 בהזמנה מוקדמת מאחד האתרים הפופולריים. המפרט נראה בסדר, והביקורות של אחיו הקטן (lead 3) מהללות. בכל אופן, קיימת אפשרות ביטול עד ה 20 לחודש. מה השנקל שלך לגבי המכשיר הזה?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אין לך על מה להצטער, אתה עושה פה שירות מצוין.

אני גם לא מצטער שהזמנתי אותו כי בסה"כ הוא עושה את כל מה שאני צריך מינוס מצלמה, וזה עדיין שדרוג משמעותי מהנוקיה 1616 שהיה לי .

פורסם

גיק, שלא יובן אחרת - אין לי שום טענה אליך. שיתפת את הפורום במסקנה שלך לגבי איכויות הסמרטפון, והמידע שסיפקת גרם לי לעשות החלטה (כנראה) נכונה ולקנות וואוי במקום :-)

:turn-l:
פורסם

שלום אנשים

אני מודה שאני הכי רחוק מטיפוס של גאדג'טים, אבל יש לי שאלה אליכם.

איך אפשר לקנות מכשיר לפי צילום/חוות דעת באינטרנט, מבלי להחזיק אותו פיסית ביד ולהתרשם ממנו?

קונים מכשיר, אני אפילו לא בטוח שבזול, ומתחילים להחליף לו רוט, מפרמטים אותו, והשד יודע מה עוד.

אחר כך, המצלמה זה לא מה שחשבנו, הרמקול הולך אחרי 3 חודשים, ועוד ועוד.

יכול להיות שאתם אוהבים להתעסק בתקלות ובתיקון תקלות?

זה באמת שווה לכם כל ההתעסקות הזו, בשביל חתול בשק?

אני שואל באמת, ממש לא בציניות או בלעג.

יום טוב

סלע

פורסם

זה שתחזיק מכשיר ביד ותתרשם ממנו לא ייתן לך אינדיקציה לגבי אמינות הרמקול או המצלמה שלו, זה אפשר ללמוד רק מניסיון של אחרים.

רוב האנשים שרכשו את המכשיר בשרשור הזה עשו זאת מסיבה מאוד פשוטה - הוא עולה כמו שקית במבה, וגם אם יתקלקל אז לא קרה כלום.

הF1 של אחותי בינתיים עובד, טפו טפו טפו, ברגע שיפסיק אני משדרג אותה לMOTO E.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

תודה חברים

:-), אכן הסמארטפונים במחירים של הע75$ הם באמת כמו מחיר במבה והם מספקים את הסחורה הבסיסית- במיוחד אם הם כמכשיר גיבוי או מכשיר שלא צריך לידאוג מה יעלה בגורלו חחח.

Leagoo Lead באמת ניראים מעניינם והם הוציאו מכשירים שניראים בעלי יחס תמורה/מחיר טובים, מה שלדעתי נותן תחושה טובה לגבי המותג החדש הוא שהם ניראים שמשקיעים יחסית טוב בעיצוב האריזה כולל המגינים וכו' ולפחות הביקורות המועטות שראיתי בזמנו על הLEAD 1 וכו' היו בסה"כ טובות, הLEAD 3 ב70$ באמת מראה מיפרט שהוא שידרוג רציני לF1 כולל מעבד מרובה ליבות חזק ומסך 540P IPS- אני מחכה לישמוע עוד ביקורות מחברי פורום וכניראה גם אני אקנה אחד לאימי- האייפון 4 שלה אני זורק לפח- מאז השידרוגים ניהיה גרוטעה וחיישן הקירבה עובד מתי שבא לו- בקיצור מוצר שהזדקן בצורה גרועה מאוד(לדעתי).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...