Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אכן אלו רק השערות,

הרגע צרבתי את הרום של גירסת הWCDMA על המכשיר שלי בשביל ליראות אם יש הבדלים במתחים ואכן פיתאום אני רואה שמתח הפוקוס קפץ ל2V וגם המצלמה ל1.8V, לאחר מספר בדיקות המתח ירד חזרה לנורמה, אז או שברום WCDMA המתחים פשוט יכולים ליקפוץ לרמות גבוהות יותר או שלא יודע.

כרגע משחזר את המכשיר ועוד כמה דקות אעלה את צילומי המסך.

עריכה: צילום מסך של מס' ניסיונות בהפרשים של מס' דקות, מתח המצלמה והפוקוס קופץ מעלה מטה.

Screenshot_2014_07_30_00_06_01.jpg

עריכה נוספת: עכשיו משום מה הערכים הגבוהים נישארו לאחר השיחרזור חח, לא יודע מה ניסמגר עם המכשיר :-)

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה שלי משרשור אחר

"אני רק שאלה: לאור השרשור הארוך הצלחתי כבר להתבלבל. מניח שאחרים יידעו לעזור לי,

אני מחפש סמארטפון בסיסי עבור אימי, ואני מניח שאני אומר בסיסי זה בעיקר יראה סמארטפון כי עד כמה יהיה שימוש נרחב באפליקציות למעט ווטסאפ - אני לא בטוח. בכל מקרה בטח לא משהו מהשנה האחרונה, 16 גיגה, לא מרובע ליבות

:smile:

בקיצור משהו סיני, זול והכי חשוב שיהיה עברית.

תודה לעוזרים "

עדכון:אז אני מבין שיש לנו מנצח? ו

Jiayu F1 זה הטלפון להזמין? אני מבין שעד 75$ אין מיסוי. וזה עדיין אקטואלי ב"אתרים שלכם"? תעזרו פה לאנשים קצת יותר זקנים 8)

פורסם

F1 כרגע לא אקטואלי, הופסק ייצור, ברוב האתרים אין מלאי.

עומד להחליף אותו F2 שיגיע בשלב כלשהו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אז מחכים או שיש משהו אחר שווה ערך משתלם?

כל מה שיש באליאקספרס ומינידיל לא אקטואלי? חבל רציתי להפתיע את אמא שלי

פורסם

קראתי את עשרים העמודים של השרשור והגעתי מסקנה שאין מכשיר זול ואיכותי ב 50 דולר. במחיר הזה איך שלא תסתכלו על זה מדובר בזבל סיני בעל חיים מוגבלים מאוד.

לגבי ה - Y330, מדובר במכשיר סביר בלבד, גם הוא לא שורד אחרי שנה-שנה וחצי מהכרות אישית עם המותג.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

במכשיר שאני הזמנתי נכון לעכשיו אין בעיות חומרתיות.

יש כמה באגים מעצבנים בתוכנה, וסביר להניח שלעולם לא יתוקנו, אבל איך אומרים? you get what you pay for.

כמובן שהייתי מעדיף לרכוש MOTO E במקומו, אבל יש את העניין של המחיר.. הוא עולה כמו שניים-וחצי-F1.

מצד שני עושה רושם שהוא גם ישרוד פי-שניים-וחצי-זמן.. :|

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

אתם צודקים שבסוף הF1 ממש איכזב בקטע של האמינות, זה עוד יותר מבאס כי המוצרים של החברה היו נחשבים אכותיים למחיר ולא בנוים כמו צעצוע, המכשיר עשה הרבה רעש בכל העולם אבל כעת מיתגלה שמשום מה רכיב המצלמה נידפק במשך הזמן, אבל אני כן חושב שבקרוב מאוד כן יהיו מכשירים בסיסים אמינים בתקציב של עד 75$ כי יש להן דרישה והטכנולוגיה הופכת לזולה יותר כל יום.

מקווה שאחת מהיצרניות הגדולות יוציאו מכשיר שכזה והוא יהיה טוב יותר.

ב"ה הF1 שלי טפו טפו טפו עדיין עובד מצויין - מקווה שבעתיד יהיו חלופות טובות יותר בקטגוריה .

כרגע ביגלל הF1 החברה ניכנסה אצלי (זמנית) לרשימה שחורה לצערי-יחד עם THL.

נ.ב- מנגד צריך ליזכור שגם מכשירים פופולארים שעלו פי 15 לא חפו מבעיות אמינות כמו הS3 המיתאבד, סוללות מתפוצצות של S4, מסך שחור של HTC, בעיות טרמיות של G3 ועוד.

ניראה לי שבשנים האחרונות האמינות של מוצרי הטכנולוגיה ממש בירידה, כולם ממהרים לחשוף טכנולוגיות חדשות מהר ככל האפשר וכניראה לרוב הן לא ממש בשלות ורק בבאטצ' השני ואילך המוצרים משתפרים.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הגיע זמני להגיב פה :-D,

לאחר מעקב שבעקבותיו החלטתי לקנות גם כן סמארטפון תוצרת JIAYU, אודות הסקירה המצוינת של פותח השרשור

המהולל

hwgeek .

ראיתי בה כחברה זולה אומנם אבל מקפידה בפרטים הקטנים ויוצרת פלאפונים איכותיים.

רכשתי Jiayu G2F מאתר פנדהוויל במחיר 104$ בתוספת מחיר של עוד 3.8$ למשלוח סינגפור שאמור להיות יותר מהיר.

המכשיר נחת בארץ תוך פחות משבועיים לאחר המשלוח (נשלח לאחר שבוע מהרכישה- ככה זאת המדיניות שלהם לדבריהם).

המכשיר לא מגיע מאובזר כלל- בקופסה: מכשיר, סוללה, כבל, מטען, וספרון הוראות.

את המפרט אודות המכשיר ניתן לראות כאן: http://www.jiayu-store.com/jiayu-g2f-mtk6582-quad-core-4-3-inch-corning-glass-screen-android-mobile-phone.html

המכשיר נאסף אתמול בבוקר ללא עלות נוספת (למרות שהפעם דרשתי הצהרת מחיר אמיתית ושיהיה כתוב טלפון מבחוץ וקבלה בפנים - וכך היה אבל כנראה התפספס או שאהבו את הכנות, יש לציין שהפלאפון מגיע באריזה קטנה מאוד אבל מוגנת מספיק בפצפץ)

הספקתי כבר לחקור אותו עד לרגעים אלו,

המכשיר שוקל קל יחסית ובגודל נהדר לכיס הישראלי המצוי, מעוצב ונראה חזק.

מצלמה אחורית טובה ומספיקה לי , קדמית טובה לסלפי ושיחות וידאו.(העלתי תמונות - אבל הוקטנו ע''י הפורום)

הקליטה טובה מאוד בכל מיני אזורים שהייתי בחולון.

המסך איכותי מאוד עם זכוכית בטכנולוגיה גורילה גלאס 2.

הטאץ מגיב מצוין מדויק ומהיר.

חיי סוללה ארוכים לשימוש יומי כבד עד בינוני.

הרמקול משמיע צלילים מדויקים ונקיים.

איכות שיחה גם כן נשמע טוב לשני הצדדים.

קיימת נורת לד קדמית המחליפה 3 צבעים בהתאם למצב- ירוק,כחול,ואדום . לדוגמה התראת הודעה וטעינה.

וה- GPS רבותיי העקב אכילס של הסיניים- מתפקד פשוט מעולה!

בקיצור אני מרוצה עד הגג עד כה אין תלונות , אין לי ספק שלחברה הזאת עוד תעלה המניה.

אני מודה לך hwgeek שהכרת לי חברה נהדרת בשוק הסיני הגדול הזה!

C360_2014-08-06-07-44-13-855.jpg

C360_2014-08-06-07-46-17-113.jpg

IMG_20140805_121638.jpg

IMG_20140806_085620.jpg

IMG_20140806_085633.jpg

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

איזה כיף לישמוע :-), אכן הG2F WCDMA מכשיר מצויין למחירו בעל חומרה מצויינת, נכון לעכשיו אין עליו תלונות בנושא האמינות למרות שהושק בתקופה של F1 ולפי הפורום השכן הוא המומלץ ביותר למחיר שלו, כרגע ביגלל הF1 שהוא היה החריג במוצרי החברה שהפגין אמינות גרוע ואני מקווה מאוד שבעתיד הם לא יחזרו על הטעות ולא ישחררו מכשיר בעייתי כמו הF1, כי מבחינת המוצרים שלהם כן יש להם מכשירים שבנוים מצויין להבדיל מהחברות המקבילות שהמכשירים שלהן כמו פלסטיק חלול ועדין ואני מקווה שלא נישמע עוד תלונות בנושא האמינות ואשמח בעתיד ליראות איזה מכשירים יציגו.

מאחל לך שתהנה עם המכשיר ושהוא יפגין אמינות טובה :-).

פורסם (נערך)

היי,

הבאתי את הG4S של JIAYU מאלי אקספרס במחיר של 180$.

המכשיר אצלי כשלושה שבועות, אני מבסוט מאוד, חוץ מהGPS.

הרמקול החיצוני והפנימי מצוינים, המיקרופון מצוין, איכות השיחה מדהימה.

הסוללה מדהימה - בשימוש יחסית אינטנסיבי עם BT ו WIFI פתוח כל היום, בהירות מסך גבוהה ואפליקציות ברקע, המכשיר מחזיק לפחות יום וחצי אם לא יומיים.

ברמה שאתמול הסוללה שלי הייתה 79% ב10 בלילה (!), אחרי יום שהתחיל ב8 בבוקר (לא מחבר את הטלפון למטען במהלך היום בכוונה כדי לראות את הביצועים של הסוללה).

הGPS נוראי ולא נראה כאילו למישהו יש פתרון.

מבחינת איתור מיקום נוכחי, הוא עובד ממש מהר אך מבחינת נסיעה בכביש, הוא מאבד את המסלול בלי הפסקה, זה כמעט בלתי שמיש.

יש פתרונות עקומים בפורומים (אפליקציות, הגדרות, רום, אפילו אנטנה) אך הם לא באמת פתרו את הבעיה.

המכשיר ממש מהיר, אין שום תקיעה ושום לאגים, מסך מדהים, איכות הרכבה מצוינת, פשוט מכשיר טוב.

מבחינת המצלמה, באור היא מצוינת, בחושך, כצפוי היא לא כל כך טובה, אבל אפשר לחיות עם זה, לי זה לא כזה קריטי.

החסרון היחיד הוא באמת הGPS, לא מבין איך לא השקיעו בו קצת יותר.

מבחינת אמינות ועמידות לאורך זמן (אחת החששות ממכשיר סיני וQA של סינים), אין לי מושג עדין כי הוא אצלי בשימוש כ3 שבועות.

למרות הGPS הזמנתי אחד נוסף לבת הזוג.

אעדכן בעתיד.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

לגבי צילום בלילה- תישתמש בסצנה של NIGHT PORTRAIT ותעדכן + אם יש לך ידיים יציבות אז מומלץ שתשחק עם הגדרות הISO ותאלץ אותו ל200~400 תלוי בעוצמת התאורה בחדר, זה יגרום לזמן חשיפה ערוך יותר שיהיה רגיש לתזוזות ותמונה לא חדה אבל תשחק תיראה-יש הרבה הגדרות.

בנוגע לGPS, תנסה אולי לבטל את הAGPS בהגדרות ותיראה אם זה משפיעה, כאילו שישתמש רק באנטנת הGPS למציאת מיקום.

• תוכן חדש...