Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את זה גם אצל יצרנים אחרים (אפילו השיטה ב-LG הישנים יותר מאוד דומה), רק ששם זה לא באג אלא ככה הייתה הכוונה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבנתי תודה, פשוט ניראה לי זה מכשיר הMTK היחיד שניתקלתי בו בצירוף המוזר הזה חחח.

עד שלימדו אותי על שיטת הADB לאיתחול במצב ריקוברי הייתי נאלץ להתקין אחרי כל בוטלופ רום סטוק מחדש ואז ביצוע רוט-התקנת אפליקציה מיוחדת שדרכו ניתן לאתחל בריקוברי וכל זה בישביל לשחזר - סיוט :-).

אגב יש לך מושג איך ניתן להפוך את הריקוברי ב180 מעלות? משום מה במכשיר הזה התצוגה הפוכה ב180 מעלות ואז השימוש בכפתורי הווליום מבלבל :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני חושב שזה לא תלוי במעבד אלא ביצרן, ב-LG המדובר יש מעבד Qualcomm.

יש איזה דרך כללית להכניס מכשירי MTK לריקוברי אבל אני לא זוכר אותה בעל פה.

לגבי ה-Orientation של הריקוברי אני לא חושב שזה אפשרי, זה הכל תלוי איך הם מימשו את הריקברי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הבנתי, תודה.

בנוגע לMTK- הדרך הנפוצה היא אחרי כיבוי והוצאת סוללה והכנסה מחדש: החזקת כפתור ווליום+ וכפתור הדלקה יחד עד שניכנסים לריקוברי.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

היי

הקופון האחרון פג תוקף.

יש מצב לקופון חדש?

תודה רבה.

אתה עושה שירות נהדר לחברים באתר.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

קיבלתי אתמול את הטלפון, הזמנתי מאליאקספר.

לצערי , יש תקלה מוזרה עם הטאץ'. כאשר אני לוחץ על האיקונים בחלק התחתון מצד שמאל נפתחים האיקונים שנמצאים מצד ימין, כאילו שלחצתי עליהם. כפתור הבית בקושי מגיב והכפתור עם השלוש פסים בכלל לא מגיב.

מישהו נתקל בזה ויודע מה לעשות ?

פורסם

נישמח אם תיתן את לינק המוצר בשביל ליראות ממי קנית, בעקרון ניראה שקיבלת מכשיר פגום ותאלץ לממש אחריות.

פורסם

אם מישהו עשה עידכון לרום אשמח לקבל קישור לגירסא טובה ויציבה,יש איזו בעיה במכשיר שפתאום לא ניתן לשים שעון מעורר ופעם אחת איבד קליטה ללא סיבה ידועה.

ריסט למכשיר פותר את הבעיה חשבתי אולי רום שונה יפתור את הבעיות לתמיד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יום חמישי הגיע ה f1 שהזמנתי לחמי. רצינו טלפון שיהיה יחסית זול, אבל סביר לשימוש, כדי לראות

אם הוא יתרגל לשימוש בסמארטפון. האמת שמאוד הופתעתי מהמכשיר, למרות כל מה שכתבו עליו.

איכות הבניה שלו ממש טובה. הוא אומנם קצת כבד בגלל זה, אבל זה גם בגלל הסוללה הענקית שלו.

הטאץ׳ מגיב מצוין, ויחסית לנתונים שלו האפליקציות עולות ורצות לא רע בכלל.

המצלמה אכן לא משהו, אבל לא ציפיתי לאיזו איכות מדהימה במחיר כזה של מכשיר.

הוא הוזמן מבאנגוד, והגיע עם מגן סיליקון ומדבקה למסך. ללא ספק אחד הדילים הטובים שיש,

במיוחד למי שצריך מכשירים לילדים או לאנשים שצריכים סמארטפון אבל הם לא צרכנים כבדים.

וכרגיל תודה ל hwgeek.

פורסם
אם מישהו עשה עידכון לרום אשמח לקבל קישור לגירסא טובה ויציבה,יש איזו בעיה במכשיר שפתאום לא ניתן לשים שעון מעורר ופעם אחת איבד קליטה ללא סיבה ידועה.

ריסט למכשיר פותר את הבעיה חשבתי אולי רום שונה יפתור את הבעיות לתמיד.

לא מכיר את הבעיה אבל אתה יכול לנסות לעדכן לגירסה האחרונה:

http://www.needrom.com/mobile/jiayu-f1-rom4cwm/

מדריך לצריבה שהכנתי:

http://iandroid.co.il/forum/topic166571-422.html

יום חמישי הגיע ה f1 שהזמנתי לחמי. רצינו טלפון שיהיה יחסית זול, אבל סביר לשימוש, כדי לראות

אם הוא יתרגל לשימוש בסמארטפון. האמת שמאוד הופתעתי מהמכשיר, למרות כל מה שכתבו עליו.

איכות הבניה שלו ממש טובה. הוא אומנם קצת כבד בגלל זה, אבל זה גם בגלל הסוללה הענקית שלו.

הטאץ׳ מגיב מצוין, ויחסית לנתונים שלו האפליקציות עולות ורצות לא רע בכלל.

המצלמה אכן לא משהו, אבל לא ציפיתי לאיזו איכות מדהימה במחיר כזה של מכשיר.

הוא הוזמן מבאנגוד, והגיע עם מגן סיליקון ומדבקה למסך. ללא ספק אחד הדילים הטובים שיש,

במיוחד למי שצריך מכשירים לילדים או לאנשים שצריכים סמארטפון אבל הם לא צרכנים כבדים.

וכרגיל תודה ל hwgeek.

תודה רבה ותיתחדשו :-).

שבוע שקט ומבורך לכולם.

פורסם

התקנתי את הגרסא של HWGEEK מneedrom.co

לא היו לי בעיות כמו שלך,פתר לי את הבעיה שלא ניתן להחליף צלצול, העיף את האפליקציות הסיניות ,שיפר את הג'י פי אס ושומר הגדרות(אפליקציית הודעות , שיחות וכו'. למצלמה אין שינוי, הפוקוס עובד רק אחרי שלוחצים וכנראה שככה היא.

פורסם

תודה,התקנתי כבר לפני שבוע את הגרסה מהשרשור שלך (hwgeek) מהפורום השכן, הגרסא באה עדיין עם האפליקציות הסיניות ,הסרתי אותן לאחר ההתקנה ,טרם בדקתי את המכשיר כי הוא לא בשימוש שלי.

יכול להיות שהתקנתי את אותה הגרסא

( stock )?

• תוכן חדש...