Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי שה F1 שוכב במכס מה 19 ליוני (והוא בכלל לא חייב במכס, פחות מ 75 דולר) שלחתי פניה דרך האתר + פקסים + צילומי מסך וחשבוניות וחזר אליי צביקה החביב מהמכס שהסביר שסוף סוף החבילה משוחררת ללא תשלום מיסים לדואר שלי.

חבל רק שלוקח להם פאקין חודש לעכב את החבילה סתם!

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יומן מסע.

לאחר חודש וחצי של שימוש התפגר הפוקוס של המצלמה.

חוץ מזה הטלפון תקין והסוללה חזקה.

מהירות סבירה בהחלט.

הGPS לאחר התיקון עובד הרבה יותר טוב.

פורסם

ניסיתי להזמין את הקולפאד דרך אתר מינידיל, אבל לא הצלחתי להשלים את הרכישה.

כתבתי לחברה שיש בעיות בהזמנה, וזו התשובה שקיבלתי:

We don't send to Israel any more due to customs problem of your country.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

כן חברים, אנחנו ברשימה השחורה-לא רק של החנויות אלא גם חברות השילוח שחלקן מסרבות לישלוח לישראל עקב המצב הבעייתי של הדואר/מכס :-(.

ניסיתי להזמין את הקולפאד דרך אתר מינידיל, אבל לא הצלחתי להשלים את הרכישה.

כתבתי לחברה שיש בעיות בהזמנה, וזו התשובה שקיבלתי:

We don't send to Israel any more due to customs problem of your country.

אולי תנסה להזמין מאלי?

http://iandroid.co.il/forum/topic139263-314.html

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תודה, הוזמן.

נראה תוך כמה זמן יגיע, ובעיקר כמה זמן יחזיק מעמד...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תקלה ראשונה עם הF1: המצלמה האחורית לא פעילה פתאום. בכל אפליקצית צילום כולל המובנית יש רק צילום מהקדמית, ואין שום כפתור לשינוי לאחורית. מישהו נתקל?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שבועיים אחרי שהזמנתי את ה-F1 המוכר כתב שאין יותר במלאי וכנראה גם לא יהיה. ההזמנה בוטלה.

הזמנתי הרגע את הקולפאד. אני מקווה שהוא ברמה של הF1. אני כבר רואה שהמצלמה שלו לא באותה ליגה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם אני משתמש במכשיר בגולן- אני בעצם גולש על האינטרנט בדור השני?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אצלי המכשיר בגולן (אגב בהזדמנות זו תודה hwgeek! מכשיר להיט ותמורה מטורפת לכסף) וגולש דור שלישי H+ כמו ענק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

המכשיר תומך רק בתדר אחד בדור השלישי בגולן.

במרתפים ובמקלטים יש לך קליטה טובה של דור שלישי?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

הסיפור של העדר קליטה במרתפים בהעדר תדר 850 אינו נכון. באורנג' שמבוסת על רשת 2100 בלבד, ובסלקום שעיקר הרשת שלה היא 2100 אין בעיית קליטה במרתפים - כיון שהרשת מתוכננת בהתאם לכך. בפלאפון חלק מהרשת מבוסס על פס ה-850 מה"צ ולכן יש חורים בכיסוי ב-2100. כמו בכל רשת - יש נקודות מתות, אבל זה תלוי בפריסת תחנות הבסיס, לאו דווקא בתדר. אני יכול לומר לכם בשקט שבפלאפון, כמו בכל רשת סלולרית, יש חורים גם בכבישים. בכל מקרה - בהשואה לאי אילו מדינות שבהן ביקרתי הכיסוי בישראל הוא הטוב ביותר. כדי לסבר את האוזן - הייתי לאחרונה קצל למעלה משבוע בפינלנד שנחשבת לאחת המדינו המתקדמות מבחינת שימוש בסלולר, כיסוי ה-3G ממש לא רציף - מחוץ לעיר הרשת נופלת ל-EDGE ואפילו ל-GPRS (מהירות גלישה של בערך 30 מס"ש, כמו בימי הגלישה בחיוג), וגן בתוך ערים גדולות יש לא מעט מקומות עם קליטת דור שני בלבד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...