Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגירסה החדשה זו עם הסיומת 02, אתה התקנת את הגירסה 01 הקודמת.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נראה שה-F1 לא נמצא במלאי בבנגגוד, אני צריך עוד 2 מכשירים, ואני מעדיף את בנגגוד כי הם מצרפים קייס ומגן מסך לאריזה. יש עוד חנויות שמספקות את זה בפחות מ-75$ ויש להם במלאי ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה לכם,

בנוגע למלאי- ביררתי מול באנג אבל לצערי גם להם אין שום מידע בנוגע לתאריך חידוש מלאי, יש מחסור בכל החנויות כי היצרן לא מספק כנראה בזמן האחרון מלאי חדש, אז תיבדקו טוב טוב גם בחנויות אחרות שלא ימרחו אותכם סתם עם המישלוח.

בפורום הסיני חבר לפורום ציין שאחת החנויות אמרה שקיים מחסור בציפסט MTK6572 וזו הסיבה במחסור, אני יותר חושב שהיצרן כבר עובר הלאה עם דגם משודרג, יש כבר דיבורים על F2 שיבוא עם LTE, מעבד מרובע ליבות ועוד... באותו המחיר בסין(50$).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אז החשד שלי היה נכון, הם כניראה עברו לF2...:-).

פורסם

חחח מאיפה הם הביאו את המחיר הזה? המכשיר עדיין לא הוצג ושיוצג כל הקטע בו כמו שהשם מרמז זה שהוא ממשיך דרכו של F1 והולך להימכר באותו המחיר:

http://www.gizchina.com/2014/06/27/50-lte-phones-way-starting-jiayu-f2/

פורסם

יחד עם זאת;

We should also warn you all not to hold your breath as JiaYu are infamous for taking months to launch new products.

מה שכן המפרט מגניב למדי. 5" IPS עם 4 ליבות ו1G זיכרון ואפילו LTE בפחות מ$75.. לא רואים כזה כל יום.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נכון מאוד, החברה ידוע בהשקות ה"מהירות" שלה :-).

עוד מכשיר מעניין עד 75$ מחברה גדולה:

• תוכן חדש...