Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע ה"דפיקה טובה" האלה ליצנים, זו פעם ראשונה שהזמנתי מהם וההתנהלות די חובבנית אני חייב לציין.

שבוע אחרי ההזמנה הם שולחים לי הודעה שאין את הF1 הלבן במלאי.

כשהזמנתי - לא היה את השחור, היה רק לבן. עכשיו המצב הפוך.

שבוע לקח לכם להבין את זה? נו באמת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

רגע, חזרנו לF1?

היה לי מצב דומה לטאבלט E708 שרק יצא בזמנו, בעקרון ניראה לי שאם הם רואים שאחרי שבוע עדיין המוצר לא בדרך להיכנס למלאי אז הם מעדכנים אותך בשביל שתוכל להחליט אם לבטל הזמנה/להחליף צבע/להמשיך להמתין.

הצפי ללבן אני רואה עכשיו הוא ל24, לפי הרשת אפשר ליראות שחוטפים את המכשיר בכל העולם במיוחד ברוסיה/ספרד וכניראה ביגלל זה לא קל לשים יד על המכשיר -במיוחד מאז שיצא בגירסת WCDMA.

אני בזמנו העדפתי לבטל ולהזמין משהו אחר, אבל אולי תכנס כעת לצ'אט- הם זמינים כרגע ותבקש שיחליפו לפי מס' ההזמנה שלך את המכשיר שלך לשחור ויוציאו את המישלוח.

החנויות לא תמיד שולטות במועדי האספקה והם מעדכנים צפי מלאי לפי המועד שהספקים מבטיחים להם, לפעמים הם מקבלים בזמן כמו שהבטיחו להם והם לנו אבל לפעמים שמדובר על מוצר מבוקש יש עיכובים ולא תמיד האספקה מגיעה בזמן.

יש המון חנויות בסין וליצרן יש כמות מסויימת כל פעם שירד מפס הייצור וכל החנויות נילחמות להשיג חלק מהכמות.

למשל HONOR 3C שרק הושק- בזמנו החנויות התחייבו על תאריך ספציפי שיהיה במלאי לפי הבטחת הספק- בפועל יותר מחודש אחרי עדיין המכשיר לא היה באופק :-), היו על זה הרבה דיונים בזמנו גם בIANDROID.

לסיכום- כנס כעת לצ'אט ותעדכן אותם לפי מס' ההזמנה אם אתה רוצה שיחליפו לשחור וישלחו או אם תירצה לבטל ולקבל כסף חזרה.

נ.ב-עידכון קטן לגבי הסוללה לאחר מס' מחזורי טעינה, אני לא מישתמש כבד וזה עם קצת שיחות, מישחק FUN RUN, גלישה באינטרט וWIFI דולק קבוע,6 שעות מסך ועם 2 קווים פעילים-מה דעתכם?

ועוד הסוללה הייתה רק על 3.66V שהכיבוי הוא רק ב3.4V :-).Screenshot_2014_05_19_08_13.jpg

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מרשים מאד ! הזמנתי שני מכשירים כאלה לבני משפחה שאין להם הרבה דרישות. נקווה שיגיעו בזמן סביר.

עכשיו - מה לגבי כיסויים ומגן מסך ? יש לך ? יש המלצות ? אני רוצה מגן TPU לגב בלבד (עם שפה מוגבהת למסך), ומדבקה כלשהי למסך.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

יש כבר מגינים בשבילו, אפילו מוכרים באלי שמחלקים כמתנה עם המכשיר-אבל תודה לואר ישראל הם החרימו אותנו :-).

http://www.aliexpress.com/item/Original-Silicon-case-for-jiayu-F1-multi-color/1744273982.html

http://www.ebay.com/itm/6Pcs-Nacodex-HD-Lcd-Clear-Screen-Protector-Guard-Shield-For-JIAYU-F1-Jia-yu-f1-/251510471263?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item3a8f313a5f

ויש עוד אתרים שעובדים עם פייפל למי שלוא רוצה מאלי- אני אחפש רגע את הלינק.

עריכה:

http://www.pandawill.com/original-silicon-case-protective-case-for-jiayu-f1-smartphone-p88442.html

בנוגע למגן מסך, את המכשיר שלי שקניתי ממינידיל לא היה רשום שיש מגן מסך בערכה-אבל שקיבלתי כן היה מגן מסך והוא היה מהיצרן(לוגו JIAYU) אז אני לא סגור עדיין אם היצרן כן מצרף מגן מסך לכולם או לא :?:.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

מה רע בשקוף? אני מאוד אהבתי מגן שקוף כי הוא ניראה טוב יותר על כל צבע.

שחור אני וראה שזה בעצם חוO והוא רק באלי .

אני כבר לא קונה מגינים למכשירים במחיר הנ"ל כי מגן מסך+סיליקון עוברים את ה10% מעלות המכשיר + המכשיר האחרון ששמרתי לעיו מכל מישמר עם סיליקונים וכו' היתפגר דווקא ממשהו אחר מבפנים, אז סתם סבלתי כל התקופה עם המגינים חחח, מאז אני החלטתי שאם המכשירים מסים כאלה זולים אני לא הורש לעצמי את חווית השימוש עם מגינים וכו'- במיוחד אם הם עוברים את ה10% מעלות המכשיר :-).

בשביל ילדים כמובן והסיפור שונה לגמרי וחובה סיליקון.-לא , לא בישביל המכשיר אלא בישביל הגנה על ריצפת השיש/קרמיקה/שולחן יוקרתי כי מסגרת המכשיר היא יציקת מתכת שתישבור אותם בקלות(לא צוחק)-לי יש שולחן זכוכית למחשב ופגיעה קטנה ואני אומר שלום לשולחן :-).

פרט שולי שמצאתי שמאוד מציק לי במכשיר- המטען המקורי שלו מייצר מעין רעש בתדר גבוהה, לי יש רגישות לזה וכל מכשיר אלקטרוני אני שומע עוד מהשכנים, אז המטען הזה הולך לפח מבחינתי כי הוא עושה לי חור בראש :-).

אולי זה רק השמיעה שלי/המטען הספציפי שקיבלתי- בכל מיקרה תיבדקו ומקסימום תישתמשו במטען אחר :-).

פורסם

http://iandroid.co.il/forum/topic169935.html

אכן ניראה טוב והמפרט הוא כמו F1, המסך כניראה טוב יותר כי הוא IPS, אבל הסוללה רק 1600, אבל עדין זה מבורך שסוף סוף משווקים מכשיר סיני במחיר נורמאלי.

ניומן היא חברה מוכרת, היה נימכר בבאג תחת המותג אקסטרימר -NEWMAN N2.

אני חושב שמישהו מהפורום אמר לי שאמא שלו קנתה, מעניים מי יוכל לשתך חוות דעת משימוש במכשיר- כי במחיר שלו באץ הוא באמת אחלה תמורה.

פורסם
תשמע ה"דפיקה טובה" האלה ליצנים, זו פעם ראשונה שהזמנתי מהם וההתנהלות די חובבנית אני חייב לציין.

שבוע אחרי ההזמנה הם שולחים לי הודעה שאין את הF1 הלבן במלאי.

כשהזמנתי - לא היה את השחור, היה רק לבן. עכשיו המצב הפוך.

שבוע לקח לכם להבין את זה? נו באמת.

קרה לי בדיוק אותו דבר עם השחור עוד לפני שנגמר המלאי,

וגם התחמקו להחזיר לי את הכסף.

בסוף נשלח המוצר לפי המעקב החבילה התקבלה ועובדה רק ב 14.5 כאשר הזמנתי ב 2.5..

(כבר בכיתי ל hwgeek XD ) בכל מקרה יש קייס פתוח בפייפאל למקרה שזה לא מגיע עד לתחילת יוני..

דיי מפוקפקים והשם באמת אירוני. :)

פורסם

תשמע אני מצד אחד מבין את ההסבר שHW נתן לדיליי, מצד שני בתור לקוח אם הייתי מקבל כזה הסבר זה היה מעניין לי את האשך.

הרי יש להם אתר, מערכת מלאי ממוחשבת, לכאורה הכל אמור להיות מדויק - אם אני לוחץ על BUY כשרשום IN STOCK אני מצפה שזה במקום יוריד יחידה אחת ממלאי קיים ואמתי. מה זאת אומרת לרשום IN STOCK ושבוע אחרי ההזמנה להודיע לי שזה לא באמת ככה?

רמת שירות כזאת אפילו בארץ לא מקובלת.

אבל מנקודת המבט שלהם זה תקין, כי הרי אין להם את eBay על הראש, אין ניקנוק בפידבקים מצד הקונים, מה כבר יקרה?

מוכר שהיה עובד ככה עם ebay היה מבין מאיפה הדג משתין אחרי מספר פידבקים ניטרליים או שליליים והיה משתפר, בעוד "דפיקה טובה" לא חייבים.

למען הרקורד ההזמנה שלי סומנה בתור shipped שמונה ימים אחרי התשלום.

"In stock , usually dispatched in 1 business day" בתחת שלי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

תיראו חברים, מכיו שזו הזמנה הראשונה שלכם מהם אנ מבן שלפעם הראשונה זה לא נעים, אבל לצערי ש מוצרים חמים שהחנויות צריכות להתאמץ קצת יותר בשביל לשם יד על מלאי, במיוחד על מכשירים שרק הרגע הושקו וירדו מפס היצור, לכן הה את העיכובים בחלק מהמישלוחים של F1 ולא רק לחנות הזו, גירסת הWCDMA הושקע רק קצת לפני כתיבת הביקורת שלי והיא ניחטפה בכל העולם כמו לחמנות חמות ולכן הה את המחסור מהיצרן.

כרגע אותו המצב על הפאבלט החדש של DOOGEE DG550 מתומן ליבות ב166$, מיתברר שלהשקה היצרן הקצב רק 100 יחידות סה"כ וכל החנויות ניסו להשיק חלק מהמלאי, ככה זה ולא תמיד מדובר על סטוקם של מיליונים כמו באייפון וסמסונג בעת ההשקה.

גם ל קרה לפעמים ולא רק בחנות אחת שהיה רשום שזה במלאי אבל בפועל גם לאחר שבוע לא נישלח כלום כי המלאי יתבסס על הבטחה של הספק שהנה מחר תקבלו X יחידות ובפועל נאדה, גם זה קורה וזה ממש מכעיס ולא פעם ביטלתי הזמנות-אפילו ששילמתי תוספת לDHL.

אני כרגע עומד על 54 הזמנות מהחנות(וכן -יותר מ2 בממוצע בהזמנה-היתמכרתי :-)), כימעט כל מה שהיה רשום שהוא במלאי אכן נישלח בכ24 שעות, אבל רובם לא היה מדובר על מוצרים חמים אלה סתם דברים.

למי ששם לב אותו הסיפור היה עם המצלמות G1WH שלקח זמן רק עד ששלחו כי מיתברר שש פורום קנדי ענק שפירסם שהם מוכרים בזול ולשם עפו מאות חידות במכה, גם הרוסים לדתעי הזמינו את הרוב-לא סתם המכשיר הה מראש מוכן לשפה הרוסית :-).

סתם לדומא הינה רכישות אחרונות שלי השבוע-שימו לב תו כמה זמן נישלחו :-):

ואני לא בא להגן על החנות או משהו- אלא רק מדבר כמי שהרבה זמן כבר מזמין רק מחנויות סיניות כמו גיקביינג/מינידל/באנג ועוד-תלו בדילים ומיבצעים ויש לי כבר ניסיון איך הדברים אצלם מתנהלים.

order02.jpg

order01.jpg

Untitled-3.jpg

פורסם

יש גם יתרונות בשילוח מאוחר. בכמה ימים שעברו בין הרגע שהזמנתי לרגע שהחבילה נשלחה הספקתי לשים לב שהזמנתי מגן בצבע הלא נכון ופעמיים לשנות את דעתי בנוגע לצבע של המכשיר סלולרי.

מה שכן מעצבן שיום אחרי המשלוח נציג בצאט הודה שהם לא ציינו על החבילה את העלות האמיתית למרות שיש בידי עדות ל2 הזדמנויות שונות שבהן ביקשתי, אחת מהן בצאט מול נציג שהבטיח לציין עלות אמיתית. מקווה שיחליק במכס.

פורסם

חחח בידיוק קרה לי ככה שהזמנתי מסך לאייפון 4 בשחור +כפתור בית, למחרת שמתי לב שהזמנת כפתור לבן-LOL, למזלי הספקתי לעדכן בצ'אט והם החליפו ברגע האחרון וקיבלתי שחור :-).

ולגבי ההצהרה גם אני שמעתי על זה מאחרים ושאלתי אותם מדוע זה קרה, הנציגה אמרה לי שהם כבר לא יודעים מה אנחנו רוצים שנעשה כי אם הם רושמם ערך אמיתי וזה עוצר במכס הישראלים כעסו עליהם שהם חוייבו במיסים, ואם הם רשמו ערך נמוך בשביל להימנע מהמכס-גם כעסו עליהם כי זה ניתקע במכס וחטף קנס והם כבר לא יודעם מה לעשות שהישראלים יהיו מרוצים- חנות אחרת כבר הישתגע מהאנשם כאלה והפסיקה לישלוח:

http://iandroid.co.il/forum/topic152442-691.html

לא משנה מה הסינים עושים יש ישראלים שרוצים לדפוק את המערכת ולא לשלם מיסים והם פותחים בתביעות נגד החנויות כי הם לא מוכנים לקבל את החבילה ולשלם מיסים ומצידם שהחנות תחזיר להם הכסף והם יזמינו שוב בתיקווה שהפעם לא יתפס.

היו גם כאלו שדרשו כסף חזרה וקיבלו ואז בכל זאת הלכו לשחרר ושילמו מיסים כי זה יצא להם זול יותר-בקיצוק גנבו המחנויות בגיבוי הגנת פייפל/אליאקספרס.

פורסם

אני מסכים איתך שקשה עם ישראלים, אבל אני ציינתי במפורש את מה שרציתי. לדעתי מדובר בהתחמקות מתשלום מיסים מקומיים ותו לא. בכל מקרה הובטח לי זיכוי מלא במידה והמכשיר יחזור אליהם ככה שחוץ מזמן אין לי מה להפסיד.

חוץ מזה שלא רק ישראלים מנסים לרמות מוכרים. יצא לי למכור כמה מוצרים באיביי בחודש וקצת האחרונים, לא חסר רמאים גם מעבר לים. בינתיים ניסו לגנוב אותי 2 אמריקאים, 1 מקסיקני ו2 רוסים. כשאחד האמריקאים הכי חצוף מכולם, אפילו בעבודה מול לקוחות וכספים לא קטנים בארץ נדיר להתקל בשקרנים כאלה.

פורסם

חחח הצלחת להיתקל בתחמנים מכל ההאפשרויות :-), מעניין מה יהיה עכשיו שפייפל ביכלל ביטלה את כל ההגנות שלה עד 750$ מסין-הם כבר לא מגינם עלינו במיקרה של אי הגעה וכו- לא מעניין אותם יותר-זה החל מהשבוע :-(.

וגם אני ביקשתי מבאנג הצהרה על הטאבלט החדש FNF IFIVE MINI 3GS+ ביקשתי להוסיף את החשבונית לארזה- ניראה מה יהיה בסוף.

• תוכן חדש...