Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמי מיטו

alexra
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

זה כמה זמן אני מנסה למצוא את האלפא הראשונה שלי. מדובר במיטו ידנית.

אני מחפש רכב מהשנתונים 09-10 מטעמי מגבלת התקציב.

דגמים אשר נמצאים אצלי בפוטנציאל הם ה-120 וה 155 כ"ס.

יצא לי לנסוע בשני הרכבים ומבחינת הכוח הרגשתי שגם דגם ה120 מספק את הכוח הדרוש לי.

קראתי לא מעט דברים פה בפורום על שני הדגמים ומההתרשמות שלי יוצא שדגם ה 120 פחות מומלץ. ראיתי ששמים דגש לתיבת ההילוכים הפחות עדיפה שלו. הבנתי שבדגם החלש יותר יש הילוך 1 פחות. אך האם בזאת מתבטאת הנחיתות של התיבה?

מה שמפריע לי דווקא בדגם זה זה האבזור הדל יחסית בהשוואה לדגם ה155, כגון שליטה מההגה, המערכת והחישוקים.

אשמח אם תשפכו קצת אור על הנושא. האם ה 120 באמת פחות מומלצת מה-155 מלבד הנושא של כוח והאבזור?

תודה!

THEN: Ford Focus ZX5 2001 ,VW Golf 1.2 TSI 2012

פורסם (נערך)

תיגש לאוטו-דיל, יש להם שם כמות לא קטנה של מיטו מכל השנתונים, ככה אתה יכול לבחון את הדגמים ולבחור את מה שמתאים לך.

אני הלכתי עם אחותי לשם במטרה לקנות 155 ספציפית שכבר בדקתי אבל אחרי נסיעת מבחן אחותי לא אהבה את הגיר שלה והחליטה לרכוש מיטו תילתן.

שים לב שלרוב המיטו יש את אותם הפאקים, גריל קדמי מתפרק (פסי הכרום נושרים), כיסא לא מתקפל וחלונות חורקים. תנסה למצוא אחת ללא הבעיות האלה.

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תודה..

הייתי באוטודיל ורוב הרכבים שם מהשנתונים האחרונים לכן לא נכנסים בתקציב.

אשמח לשמוע על הבדלים מהותיים מבחינת המנוע והגיר בין דגם ה120 ל155 והאם יש הצדקה לוותר על ה120 ולחפש דווקא את ה155?

פורסם

ה-120 נוסעת די נחמד, אבל התיבה הידנית שם היא נקודת תורפה מציקה - מהותית פחות טוב, מדוייק ונעים לשימוש מהתיבה שנמצאת בגרסאות החזקות (ה-155 וה-QV, להן יש 6 הילוכים ולא 5 הילוכים).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

במה מתבטא חוסר הדיוק של התיבה?

בנוסף יש הבדלי אמינות או בלאי חלקים בין הדגמים?

• תוכן חדש...