Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ומועדים לשמחה,

באוקטביה שלי הותקנה בעבר דיבורית של PARROT , מאז נשאר רק המוח של הדיבורית.

אני די בטוח שאוכל להתקין בעצמי את הדיבורית החדשה , אני יודע בדיוק כיצד מפרקים את כל הפלסטיקה מסביב למערכת השמע (המקורית) .

2 שאלות ברשותכם ,

1. האם הדיבורית של בורי יודעת לנתק מוסיקה כשיש שיחה נכנסת ?

2.האם ההתחברות והניתוק מתבצעים אוטמטית לאחר התנעת הרכב ?

מחיפוש בפורום הבנתי שהדיבורית של בורי מפגינה אמינות טובה ואיכות שמע טובה משני צידי הקו , זה בדיוק מה שאני מחפש -מכשיר שעושה את העבודה, ללא תקלות.

תודה רבה

פורסם

הייתה לי את אותה ההתלבטות לא מזמן, הבעיה שלי הייתה שבבורי יש רמקול חיצוני, לכן התקנתי Parrot MK6000 שמתחברת לרמקולים של המערכת והיא גם מעבירה מוסיקה והוראת GPS מהפלאפון שזה בונוס.. לא מבין למה לא להשקיע ברכב שהוא שלך בדיבורית לא משהוא, בורי מתקינים לרוב ברכבי ליסינג כי היא ממש זולה

פורסם

הייתה לי דיבורית של פארוט. התאכזבתי ממנה, עבדה בערך שנה ואז התפרקה פיסית. חסרון נוסף שהיה, למרות שהיה מיקרופון לא היה ניתן לחבר אותו, פניתי מספר פעמים למתקינים שונים ולא היה להם פתרון

פורסם

לא הבנתי אותך, לדיבורית של Parrot יש מיקרופון כפול שממקמים אותו באיזור סוכך השמש, הדבר היחידי שיכול להתפרק זה הבקר שליטה הקטן למענה וניתוק ה"מוח" של הדיבורית מוסתר בתוך הדאשבורד

אני מדבר על הדגם הזה:

http://www.parrot.com/usa/support/parrot-mk6000/

איזה דגם היה לך?

פורסם

היה לי MK6100

המוח המוסתר היה הדבר היחיד שלא התקלקל-למעשה הוא עדיין מחובר למערכת ולרמקולים ברכב

הכפתורים על הבקר בהתחלה נתקעו והיה קשה ללחוץ ,לאחר כשנה נשברו

המסך שרד עוד מספר חודשים ונשבר

פורסם

9040CC היא כמו הקורולה 99 של הדיבוריות, כמה שהיא פשוטה ככה היא טובה. עברתי המון דיבוריות מכל מיני סוגים בשנים האחרונות - הבורי ללא צל של ספק נתנה את איכות השמע הכי טובה לשני הצדדים.

טכנית יש אפשרות לחבר אותה לרמקולים של הרכב כדי שתשתיק מוזיקה ותשמיע את השיחה דרכם, מה שגם מאפשר הזרמה של מוזיקה מהטלפון דרך BT.

אבל את רוב המתקינים זה לא מעניין, רובם יתקינו לך את הרמקול החיצוני בקדיחה לאחד הפנלים בדשבורד. (כי זה הרבה יותר קל)

למעשה כשאורנג' שיווקו את הדיבורית הזאת - החיווט שדרוש לחיבור לרמקולים כלל לא היה כלול בערכה, רק "מוח" וספיקר חיצוני.

אז לשאלתך;

1) תלוי

2) כן

בהצלחה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

המלצתי עליה כבר כמה פעמים ואמליץ עליה שוב, תבדוק על המוטורלה tk30 , מתחברת לרמקולים המובנים של הרכב איכות שמע מעולה לשתי הצדדים, אפשרות לשמוע את הנחיות הגיפיאס דרכה, מגיעה בנוסף עם חיבור usb וaux , והמחיר-עלה לי בסביבות ה350 ש"ח דרך אמזון, בארץ היא מתומחרת קרוב ל1000 ש"ח.

פורסם (נערך)

תודה על ההמלצות

לא העלתי בדעתי לרכוש את המכשיר בארץ ( מצב אבסורדי אבל אלו הם פני הדברים ) רק באיביי או אמזון .

המכשיר מתאים רק אם אפשר להעביר מיקרופון ללא קידוח בדשבורד, יש בפורום מתקין מומלץ אליו אפנה ,בטוח שהוא יוכל להסתדר ולהתקין ללא פגיעה נוספת בפנים הרכב .

לגבי המוטורולה , כניסת ה USB בדיבורית תאפשר לנגן שירים מדיסק און קי ?

ברכב ישנה כניסת AUX אבל היא ממוקמת במשענת היד , לא המקום האידיאלי , אני משתמש בה מדי פעם .

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

ממליץ בחום על הבורי - יש לי אחת כזו כבר 4 שנים ב 2 הרכבים שלנו, הדיבורית נרכשו כיד שניה ואצלי עברו כמה וכמה העברות מרכבים במהלך ה 4 שנים.

אני אישית לא אוהב שהמערכת מושתקת במהלך השיחה - אני מסוגל לשמוע חדשות ולנהל שיחה סתמית ככל שתהיה גם יחד.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...