Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש בבעלותינו לקסוס כבר והיא אכן אוטו אמין ללא ספק. הבעיה היא יותר פסיכולוגית לעבור לרכב היברידי. הבעיה עם הקרינה מטרידה אותי מעל לכל להלן לינק למשרד להגנת הסביבה בנושא שלא ממש אהבתי:

http://www.sviva.gov.il/subjectsEnv/Radiation/Radiation/non-ionising/Pages/HybridCars.aspx

אנחנו לא נקנה חדש כי המשפחה לא אוהבת לספוג את האיבוד ערך הראשוני אז אנחנו תמיד קונים שנה או שנתיים אחורה. יש משהו בדגם של 2014 שאין בדגמים של 2013 2012?

עריכה אחרונה על ידי Uzi4u2
8)
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מצאת טבלה מאוד מעניינת שמספרת את הסיפור. מצחיק, שמעתי כל מיני אמירות שלהיברידיות של הונדה יש יותר קרינה, לא כתבתי את זה כי גם ככה אני כבר חשוד כסוכן של יוניון, אבל הנה... בכל מקרה, הלקסוס כמובן מבוססת על המערכת ההיברידית של פריוס דור 3 (2009 והלאה), כך שאתה רואה במו עיניך שאין יותר קרינה מרכב בנזין רגיל. נו, השתכנעת?

לגבי השנת מודל - ה-CT הושקה ב-2011, וב-2014 (ליתר דיוק: בחודש מרץ) החלה להימכר בארץ ה-CT של מתיחת הפנים. ההבדלים החיצוניים - גריל בעיצוב "שעון החול" העדכני של לקסוס, אנטנת זנב כריש במקום רגילה, עוד 3 ס"מ באורך (ו-30 ליטר בתא מטען) ויתכן שגם תאורת יום DLR. אבל בין השדרוגים של דגמי 2014 גם שיפור של 2 ק"מ לליטר בצריכת דלק, תוספת של מסך 7 אינץ' עם מצלמה אחורית שבדגם הקודם היה אופציה מאוד יקרה ושיפור בבידוד רעשים. זה מה שאני זוכר כרגע. אגב דרך קלה להבדיל בין הדגמים זה לפי מספר הרישוי: בדגם החדש הסיומת היא 30 (החודש התחיל גם 32), ואילו הסיומות 74, 79, 52 הן כולן מהדגם הקודם ללא יוצא מן הכלל.

עריכה אחרונה על ידי Cadillac58

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם
השירות בלקסוס מדהים.

בהחלט, מהרגע שאתה עובר את מפתן הדלת בפעם הראשונה ועד לרגע שאתה מגיע לקנות אחת חדשה. אווירה מקצועית ונעימה שאתה פוגש בכל אנשי השירות של לקסוס - רוח המפקד כניראה (רן דנאי).

פורסם

שרשור מאוד מעניין.

400 ש"ח על התקנה של הידית?! טירוף! הציעו לי את כל המכלול ב-1700 ש"ח אם אני לא טועה.

בשלב ההוא רכשתי רק מכסה עם חור ב-12 ש"ח.

אמנם את הידית שלי רכשתי את ב-60$ ב-EBAY שהיו אז 200 ומשהו ש"ח אבל התקנתי אותה לבד וטוב שכך.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נסעתי על קורולה ועל הCT .

הקורולה על הפנים מבחנת נוחות הC יותר נוחה.

הבעיה של הCT היא שאם אתה לא בעניין של הייבריד אין לך שום סיבה לרכוש אחת .

היא יקרה מדי, עממית מדי , מרגישה חלשה לא מספיק איכותית.

אמריקאים זה לא מדד טוב להסתמך עליו בעולם הרכב.

בנוסף טיוטה מלאה ריקולים חמורים בתחום הבטיחות וגם אם היצרן התחיל לקחת אחריות זה מעיד על שנים של הכחשה ואגדות עם יפניות.

אין רכב יוקרה יפני יש רכב יפני יקר.

פורסם

הבעיה של הCT היא שאם אתה לא בעניין של הייבריד אין לך שום סיבה לרכוש אחת .

היא יקרה מדי, עממית מדי , מרגישה חלשה לא מספיק איכותית.

אמריקאים זה לא מדד טוב להסתמך עליו בעולם הרכב.

בנוסף טיוטה מלאה ריקולים חמורים בתחום הבטיחות וגם אם היצרן התחיל לקחת אחריות זה מעיד על שנים של הכחשה ואגדות עם יפניות.

אין רכב יוקרה יפני יש רכב יפני יקר.

לא נראה לי שישבת בCT לאחר מתיחת הפנים. לגבי זה שאין דבר כזה רכב יוקרה יפני אני מעדיף לא להתייחס. (אני ימשיך להנות בIS300H שקניתי במחיר מופקע מאוד ובקרוב מאוד בNX שהיא לפי דבריך ראב4 עם ריפודי עור במחיר מופרז.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

v;אכן לא ישבתי אלא נהגתי כחלק מנסיעת מבחן שעשיתי כדי לרכוש לעצמי אחת כזאת.

אכן ראב4 וקורולה עם קצת עור.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מה עלות הטיפולים לעומת טויוטה?

עלות הטיפולים ב-CT200h, בדיוק ולא בערך, היא זו:

טיפול 15,000: 735 ש"ח

טיפול 30,000: 1,113 ש"ח

טיפול 45,000: 816 ש"ח

הכל כולל מע"מ. וכמה היה עולה בטויוטה? למיטב זכרוני 200 שקל פחות בערך בכל טיפול.

אגב השנה נפתח מוסך לקסוס בירושלים, עם שירות טוב (אבל עדיין לא כמו בת"א, מניסיון בשניהם).

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץ פה שרשור ישן כי הרכב הנ"ל נהיה מאוד רלוונטי מבחינתי.

אני מחזיק באאודי A6 3.0T ומכיוון שאני נוסע הרבה (40,000 בשנה) עם רכב שבבמוצע עושה לי 1/9 אני מוציא המון כסף על דלק (3000 שח +- לחודש), אתמול הייתי בסוכנות לקסוס בהרצליה ולקחתי את הCT200H לנסיעת מבחן של שעתיים, הופתעתי לטובה, הרכב נח, רעשי הרוח נמוכים וצריכת הדלק מדהימה (1/20 בנסיעה עם רגל מעט כבדה על הגז), אמנם נכון היא לא חזקה כמו הרכב שאני מגיע ממנו אבל זה כבר פחות מעניין אותי, אני מחפש רכב עם צריכת דלק מנצחת, נוחות נהיגה, בידוד רעשי כביש ושמירת ערך טובה.

ארצה לשתף אתכם במתמטיקה שעשיתי:

-ההצעה שקיבלתי היא 172K שח לדגם לקצורי ו183K לדגם פרימיום (כולל אגרות רישוי, צבע מטאלי ואיתוראן),

אני מתכוון להחזיק את הרכב כ3-4 שנים, לכן הסתכלתי במחירון לוי יצחק ובהיצע שיש ביד 2 בכדי לקבל נתונים כמה נמכר הרכב הנל משנתון 2011, המחירון הוא 110 שח והם נמכרות כמעט צמוד למחירון.

בהנחה שארכוש רכב חדש (172,000שח) ואמכור אותו לאחר 4 שנים (105,000שח) יוצא ששילמתי 67,000שח ל4 שנים של שימוש ברכב, או כ1390ש"ח לחודש.

במעבר מהאאודי אני חוסך:

60-65% בהוצאות הדלק - 2000 שח בחודש

35% בביטוח מקיף - 300 שח בחודש

1.5% ירידת ערך חודשית - 2000 שח בחודש

40% בעלות הטיפולים השוטפים

33% בעלות הטסט השנתית - כ100 שח בחודש.

שוכח מתשלום על תיקונים ברכב ב3 שנים הראשונות (אחריות יצרן).

רק מהוצאות הדלק - ה2000 שח שאחסוך כל חודש על דלק מקזז את ה1390 לחודש (שזו עלות הרכב + ירידת ערך חודשית מגולמת בפנים) ומשאיר אותי עם עוד כ600 שח.

וכמובן אני נהנה משירות פרימיום של לקסוס, כמו איסוף רכב לטיפול, הכנה לטסט וכו (שמעתי עליהם רק דברים טובים) דבר שאני לא מקבל באאודי בת 5 שנים.

הציעו לי כאופציה גם את מסלול המימון הבא (ריבית 0)

מקדמה 40,000

תשלום חודשי 1570 שח * 48 חודשים

בסוף התקופה 57,900.

אני מנסה להתייעץ אתכם ולשמוע מאנשים שרכשו את הרכב האם הם הצליחו לקבל דיל טוב יותר מהסוכנות? (הם קצת נוקשים לגבי הנחה בדגם הזה) כמו כן חשבתי אולי לייבא את הרכב עצמאית מספרד, אני יכול לקבל אותו בארץ ב150,000 שח לרמת גימור אקזקיוטיב שלא נמכרת בארץ (בין הלקצורי לפרימום) - ההפרש לא ממש גדול ואני מפחד שבמכירה יהיה לי קשה יותר למכור רכב מיבוא אישי כמו כן שהיבואן יעשה לי סייגים לאחריות.

עריכה אחרונה על ידי omer_1636

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

לדעתי עשית חישוב נכון ואם חיסכון בדלק חשוב לך מאוד אתה כל פעם תצא בחיוך כשתדלק.

כדאי לך לפתוח שרשור חדש פה או בפורום הכללי ויוכלו לייעץ לך ספציפית.

נ.ב.

איך אתה מוותר על כל ה"איבזור" אקסטרה שקיבלת בהפתעה עם הרכב? :)

פורסם

בהנחה שארכוש רכב חדש (172,000שח) ואמכור אותו לאחר 4 שנים (105,000שח) יוצא ששילמתי 67,000שח ל4 שנים של שימוש ברכב, או כ1390ש"ח לחודש.

פה הטעות במתמטיקה שלך.

חבר של אבא שלי קנה חודש שעבר CT200H הדגם הכי בסיסי ב-96,000 ש"ח. הרכב 2011 עם 40K ק"מ, יד 00 פרטית.

הוא קנה בעקבות חבר שלו שקנה גם אחת לפני חצי שנה ב-100,000 ש"ח. גם היא 2011 עם 60K-70K, יד 00 פרטית.

אתה תצטרך ממש לרדת במחיר כדי למכור רכב בן 4 עם 160K ק"מ כשיש מבחר רכבים כאלה עם ק"מ נמוך בהרבה.

תוסיף ל-67,000 עוד לפחות 18,000 ש"ח לדעתי. יוצא 85,000 ש"ח ירידת ערך.

אם אתה באמת רוצה לחסוך תקנה משומשת שנת 2011 וזהו.

מנסיון שלי, זה לא רכב שכיף לשייט בו 40K ק"מ בשנה, במיוחד אין מה להשוות בכלל ל-A6.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

הCT לא ממש מתאים לאף אחד.

אין ביצועיים

אין הופעה

חסכוני אבל מי שמחפש חסכוני יש אוריס ביותר זול.

אין יוקרה

ממש לא מבין למי הרכב מיועד ?

בקיצור מיותר.

עריכה אחרונה על ידי shaulc

• תוכן חדש...