Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מהעבודה סמסונג גלקסי S3 מיני, שהוא כיום הטלפון הראשי והיחיד שלי.

סה"כ הוא עובד בסדר, אבל טאצ'ויז זאת מערכת מעצבנת(נתקעת, מרגישה כבדה) וחשבתי להחליף לגרסא נקיה. מה שמתריע אותי זה שזה טלפון מהעבודה.

האם הייתם מתעסקים עם פלאפון כזה?

פורסם

לא(5)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם המכשיר באחריות או תחת ביטוח חד משמעותית אל תפרוץ.

אם המכשיר נקנה באופן פרטי ע"י החברה וכבר לא באחריות, שלח מייל לאחראי על הנושא בחברה וקבל ממנו אישור באופן רשמי וכתוב להחליף רום לפני שאתה עושה משהו.

פורסם

בלי לקבל אישור רשמי בכתב - חד משמעית לא. הטלפון זה רכוש שאינו שלך, והוא ניתן לך לצרכי העבודה.

עם אישור רשמי בכתב, לך על זה.

פורסם

מה ההבדל העקרוני מבחינת הרשות ממקום העבודה/שירות התיקונים וכו' בין התקנת אפליקציה רגילה לבין התקנת רום?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שהתקנת אפליקציה זה חלק מ"שימוש סביר" בסמארטפון, זה משהו לגיטימי שאפשרי במסגרת מערכת ההפעלה, ופריצה והתקנת רום לא. פראקטית, במידה ולחברה יש מסלול שכולל שירות תחזוקה/תיקונים, אז מכשיר פרוץ לא יתוקן במסגרת שכזו ולכן זו בעצם פגימה ברכוש של החברה. מעבר לזה, איך לדעתך החברה תגיב אם הוא יפרוץ את המכשיר לא טוב ויביא אותו למצב של בריק?

במקום עבודה לא שווה לדעתי ליפול על "קטנות" כאלו.

פורסם

ברכב לא הייתי עושה את זה, כי הוא עולה הרבה. אבל לא הייתי חושב בכלל אם זה היה משהו פשוט, כמו עט למשל.

עניין של יחסיות.

אבל הבנתי, כן, להתעסק עם מכשיר מהעבודה, כול שכן כשהוא באחריות וביטוח(של סלקום), זה לא משהו הכי מומלץ לעשות.

פורסם

הכוונה שהרבה עשו את זה, האחראים על הטלפונים ידעו מזה ולאף אחד זה לא הפריע. כשהיו בעיות בטלפון, אורנג׳ החזירו את הרום המסריח שלהם.

emotion of motion

פורסם

איזה עולם.

לקנות חוסם GPS... קטן עליכם.

אבל להחליף ROM למכשיר של העבודה, מי ישמע!

תתקין מה שבא לך (בהנחה שאתה יודע מה אתה עושה) ותחזיר חזרה לכשתצטרך להשיב את המכשיר.

גם לגבי כיסוי הגה או מדבקה ברכב ליסינג אתה מבקש רשות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מה ההבדל העקרוני מבחינת הרשות ממקום העבודה/שירות התיקונים וכו' בין התקנת אפליקציה רגילה לבין התקנת רום?

יש מקומות שמנטרים את המכשיר שלך כל הזמן, כולל קבלת דיווחים על אפליקציות שאתה מתקין על המכשיר וכ"ו. אם תמחק ותתקין גרסה אחרת, הם יאבדו כל אפשרות אבטחה ומעקב. ואז גם יעלו השאלות מי נתן לך אישור לעשות את זה ולמה עשית את זה ללא רשות וכ"ו.

אני מכיר חברה שמקבלת דיווח מה מותקן לך על המכשיר והם שולחים לך SMS להסיר אפליקציה שאסור להתקין (יש להם רשימה שחורה של אפליקציות), ובמידה ולא תמחק, הטלפון יוחרם.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...