Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה מאוד,נראה שעבודת הצביעה טובה, אגב איך הורדת את האותיות? והפנסים האחוריים מושחמים או משהו? לא נראה טוב

Miata ND2

פורסם
יפה מאוד,נראה שעבודת הצביעה טובה, אגב איך הורדת את האותיות? והפנסים האחוריים מושחמים או משהו? לא נראה טוב

הורדתי תאוטיות עם חומר שחבר שלי הביא ויפנית והפנסים האחורים מושחרים זה נרא ככה בגלל שפלאפון שלי באיכות זבל זה השחרה 50 אחוז מחוספס ותאמת שזה אחד היפים במציאות זה נראה הרבה יותר יפה

פורסם

השחרת סמלים תמיד יפה, במיוחד ה-UNBADGE.

דרך אגב לפני כחודש וקצת נסעתי מאחוריך ומאחורי שני חברים שלך עם A3 לכיוון הקניון הגדול בפתח תקווה.

אין צורך בחתימה....

פורסם

ההחלקה נראית מעולה לדעתי.

הסמל המושחר קצת פחות, זה יותר מתאים לרכבים שחורים אבל העיקר שאתה אוהב.

אגב, למה יש לך אגזוז עם יציאה אחת בלבד? זה המנוע 1.2?

פורסם
ההחלקה נראית מעולה לדעתי.

הסמל המושחר קצת פחות, זה יותר מתאים לרכבים שחורים אבל העיקר שאתה אוהב.

אגב, למה יש לך אגזוז עם יציאה אחת בלבד? זה המנוע 1.2?

כן זה 1.2 ובנתיים זה סופית עד שאני ישים דוד כי דוד ברכב הזה זה קצת יקר

פורסם
השחרת סמלים תמיד יפה, במיוחד ה-UNBADGE.

דרך אגב לפני כחודש וקצת נסעתי מאחוריך ומאחורי שני חברים שלך עם A3 לכיוון הקניון הגדול בפתח תקווה.

כן יכול להיות אני מפתח תקווה :)

פורסם
הורדתי את האותיות עם חומר שחבר שלי הביא ויפנית, והפנסים האחורים מושחרים. זה נראה ככה בגלל שהפלאפון שלי באיכות זבל. זה השחרה 50 אחוז מחוספס ואת האמת שזה אחד היפים. במציאות זה נראה הרבה יותר יפה.

תיקנתי לך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

quote_icon.png daoyakir כתב: viewpost-left.png

הורדתי את האותיות עם חומר שחבר שלי הביא ויפנית, והפנסים האחורים מושחרים. זה נראה ככה בגלל שהפלאפון שלי באיכות זבל. זה השחרה 50 אחוז מחוספס ואת האמת שזה אחד היפים. במציאות זה נראה הרבה יותר יפה.

תיקנתי לך.

"הסרתי את הכיתוב עם תכשיר שחבר שלי השאיל לי לצורך כך, ובעזרת סכין יפנית, ואכן, הפנסים האחוריים מושחרים.

איכות ההשחרה שמתשקפת מתמונותיי, אינה עולה בקנה אחד עם המציאות, מכיוון שאיכות הצילום של מכשיר הסלולארי שברשותי, כפסולת היא.

רמת ההשחרה הינה 50 אחוזים ובטקסטורה מחוספת, ואם להיות כנה, ההשחרה נראת ללא דופי. והמציאות עולה על כל דמיון."

תיקנתי לך

:lol:

ולעניינו, פותח השרשור, איך השחרת את הפנסים? פלסטידיפ?

או עם לקה ייעודית שקנית לצורך כך?

יש מצב לתמונה מקרוב כשהפנס דולק?

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם
"הסרתי את הכיתוב עם תכשיר שחבר שלי השאיל לי לצורך כך, ובעזרת סכין יפנית, ואכן, הפנסים האחוריים מושחרים.

איכות ההשחרה שמתשקפת מתמונותיי, אינה עולה בקנה אחד עם המציאות, מכיוון שאיכות הצילום של מכשיר הסלולארי שברשותי, כפסולת היא.

רמת ההשחרה הינה 50 אחוזים ובטקסטורה מחוספת, ואם להיות כנה, ההשחרה נראת ללא דופי. והמציאות עולה על כל דמיון."

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

הרגת אותי!

פות"ש, האמת שאותי דווקא יותר מעניין איך הורדת את הכיתוב LEON, ומה המצב של הפח עכשיו אחרי ההורדה. תמונות יתקבלו בברכה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בחיי שאני לא מבין את עניין השחרת הסמל.

במקום סמל נראה לעין זה הופך לגוש שחור חסר צורה.

עדיף כבר להוריד אותו וזהו...

פורסם

quote_icon.png daoyakir כתב: viewpost-left.png

תיקנתי לך

:lol:

ולעניינו, פותח השרשור, איך השחרת את הפנסים? פלסטידיפ?

או עם לקה ייעודית שקנית לצורך כך?

יש מצב לתמונה מקרוב כשהפנס דולק?

חחחחח הרגתה אותי וזה מדבקה שעשיתי מתי שעשיתי גם את כל ההשחרת חלונות אני ישלח תמונה שהפנס דולק יותר מאוחר

• תוכן חדש...