Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב הוא יונדאי אקסנט 95.

הרכב עמד כשנה,נתון לחסדי מזג האוויר ואחי שלא שטף אותו.

הופיעו על מכסי המנוע נקודות חלודה.

כמו כן הצבע שהיה לו ברק מינימלי איבד את הברק.

ניתן לראות שצבעו את הרכב מאחור וחלק מהציפוי מתקלף.

ידוע לי שמצב הצבע של הרכב לא משהו,אני מנסה למנוע הרס אסטטי נוסף,ולגרום לרכב להיראות נורמלי.

הרכב מצויין מבחינה מכאנית ואני רוצה לנסוע עליו עד שאעבור את תקופת הצבא.

הנה כמה תמונות.

IMG_20140318_165949.jpgIMG_20140318_165941.jpgIMG_20140318_165930.jpgIMG_20140318_165916.jpg

אילו חומרים אצטרך לקנות ומה אצטרך לעשות?

יש לי ג'רניק די חזק,של החברה שמתחילה בK והוא בצבע צהוב,שכחתי את שמו.

זוג ידיים ימניות ואפשרות להזמין מחו''ל.

עריכה אחרונה על ידי skull
פורסם
אין הרבה מה לעשות .

הרכב צריך צביעה כללית .

אתה צודק, מצב הצבע מוזנח. אבל הבחור אמר שהוא רוצה למנוע הרס אסטטי נוסף ופחות לשפר את הקיים. דווקא יהיה מעניין לדעת אם ניתן לעשות משהו במצב כזה כאשר הדגש אכן על שימור יותר מאשר תיקון.

פורסם

ניתן לצבוע בצורה עצמאית, התוצאה בהתאם כמובן, העלות זולה יחסית.

התוצאה תהיה הרבה יותר טובה מהנוכחית.

העלות הזולה היא כי לא מתמחרים את שעות העבודה שיש להשקיע על ההכנה לצבע.

חפש פרוייקט של TISAN4US פה בפורום, עשה צביעה יפה מאוד לבלנו הירוקה שלו.

בדוק מה המחיר שיעלה לך לצבוע עצמאית את הרכב, ולאחר מכן בדוק מה המחיר הזול ביותר שתמצא אצל בעל מקצוע.

את ההפרש בין המחירים יש לתמחר לשעות עבודה, לפי הפרוייקט של TISAN4US ולפי הערכה של חברי פורום, ניתן לכמת את שעות העבודה שיש להשקיע.

את ההפרש בין המחירים חלק לשעות העבודה ובדוק האם תהיה מוכן לעשות זאת בעצמך או שכדאי יהיה למסור את הרכב AS IS לפחח.

פורסם (נערך)

משהו מאוד מעניין שקראתי :

http://optimumforums.org/index.php?showtopic=1175 - האשכול הזה נוצר ב2010.

הינה עידכון לאחר שעברה שנה :

http://prodetailing.blogspot.co.il/2011/07/optimum-opti-coat-review-update-after.html

אפשר לראות שהלכה של הרכב גמורה .

מה שהוא החליט לעשות זה לעשות ניסוי . לעבור על הפנל עם פוליש גס + עדין + OPTI COAT .

אני מניח שעם הפוליש גס הוא הסיר את הלכה , ומרח על האזור OPTI COAT בשביל לבדוק אם היא יכולה לתפקד \ להחליף את הלכה ובכך להגן על הצבע .

לפי מה שהוא מעדכן , זה דווקא עובד לא רע .

זה המוצר:

http://www.autostore.co.il/%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%A0%D7%94-OPT-Opti-Coat-2-0.html

עריכה אחרונה על ידי rsm130d
פורסם

אדיר! התמונות בקישורים לא פחות ממדהימות. רעיון מעניין ביותר, השאלה עד כמה הוא פרקטי במקרה הזה.

הצבע ברכב של פות״ש פגוע עד לרמה של חלודה ולכן יצריך בכל מקרה תיקון מקומי וצבע.

פורסם

האופטי קואוט זה סוג של לכה,אני מאמין שהוא עשה עוד דברים חוץ מליישם חומר זה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אין פה ממש מה לשמר ברכב הזה יש חלודה כבר, אם לא תסיר אותה (הורדה של החלודה לגמרי, אם החלודה במצב מתקדם זה אומר גם להוריד חתיכות מהפח ולהשלים), ואז כבר צריך צבע חדש וזה יוצא יקר.

לצבוע עליה זה לא רעיון טוב כי היא תתפתח ותפוצץ את הצבע שתשים עליה (או את האופטיקואט).

עם כל הצער שבדבר ברכב הזה אין מניעה מצביעה מחדש (וכמו שאמרתי תדאג להסרת החלודה לפני הצביעה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לשייף אותה עד שמגיעים למתכת חשופה, לצבוע ביסוד נגד חלודה ועל זה לצבוע בצבע הרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מניח שזה בנייר מים בצפיפויות שונות.

יש צורך במריחת סוג של ''פריימר'' או משהו שיעצור את החלודה?

פורסם

לפי התמונות יש ריקבון מתקדם במסגרת השמשה האחורית. לתקן את זה עולה כמו מחיר הרכב: לפרק את השמשה, לחתוך פח ולהוציא את הרקבונות, לרתך פח חדש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...