Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווית שירות FEDEX ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ליושבי הפורום,

בעקבות המוות הלא צפוי של המצבר שלי

הזמנתי מצבר וגלון שמן מאתר hotpiston.co.il עם משלוח של 24 שעות דרך חברת FEDEX עד בית הלקוח.

יש לציין לטובה את האתר הוטפיסטון על קח ששלחו את ההזמנה בזמן (יום חמישי 20.3 בצהרים)

והתריאו בפני שלFEDEX לפעמים יש תקלות ויתכן שאני אקבל את ההזמנה ביום ראשון לכל המאוחר.

כפי שאתם מבינים ההזמנה לא הגיע עד היום.

היום בבוקר דיברתי עם החנות שהיו מופתעים לא פחות ממני ויצרו קשר עם FEDEX.

באופן מפתיע אחרי שעה קיבלתי טלפון מFEDEX לתיאום משלוח ל

מחר ​כאילו

הם לא איחרו מספיק עד עכשיו.

מיד אחרי זה התקשרתי לשירות לקוחות שם ענתה לי איזה סממית ביתן

שהסבירה לי שאין שום סיבה להתרגש והכל בגלל תקלת מיון.

שאלתי מדוע אם כך בן אדם ששילם על השירות לא זכאי אפילו לשיחת טלפון שמתריעה בפניו על האיחור. בתגובה קיבלתי גימגום שזה לא נהוג.

דרישה לפיצוי התקבלה בגיחוך שאני לא לקוח שלהם ולכן היא בכלל לא מתכוונת לדסקס את זה איתי.

בקיצור חברה בינלאומית אבל רמת השירות ישראלית מינוס.

לתשומת ליבכם.

יום טוב גם לך

פורסם

תריץ חיפוש בפורומים השונים , בעיקר כאשר מייבאים מחול ולרוע המזל זה מגיע עם FedEx , ותגלה שאתה ממש לא היחיד....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אם הייתה קצת בודק לפני שהזמנת דרכם הייתה רואה שהסיפור שלך הוא אחד מתוך אלפים.

תגיד תודה לפחות שזה לא משלוח מחו"ל כי אז הם היו גונבים ממך מאות שקלים על כלום.

אם שילמת כסף עבור המשלוח הזה, תדרוש מהמוכר החזר כספי, כי גם בלי קשר לשישי, שבת זה ממש לא היה 24 שעות.

פורסם

"מַה שֶּׁהָיָה הוּא שֶׁיִּהְיֶה וּמַה שֶּׁנַּעֲשָׂה הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה וְאֵין כָּל חָדָשׁ תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ"

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אישית למשלוחים פניים ארציים אני מעדיף את U-PS, ר-שות הדואר או צ-'יטה (סדר השמות אקראי). גם שאני קונה מאיזשהו מקום ואילו אחת מחברות המשלוחים אז אני יודע שלא יהיו בעיות. הבעיות תמיד קיימות שהמשלוח הוא לבית הפרטי - פעמים רבות השעות שהם מציעים זה שעות שמתאימות לעובדים שלהם אבל לא לבני אדם שבעצמם עובדים ולא אצלם.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לצערך, אתה לא הלקוח, אלא "רק" הנמען הסופי.

מי ששילם בפועל לFEDEX זהו השולח ולכן הוא הלקוח בפועל.

לכן, אם מסתכלים על הנושא ברמה הטכנית, לא לא מגיע שום פיצוי.

במידה והמוכר הזמין שירות IP הוא צריך לבדוק האם הוא זכאי לפיצוי ולאחר קבלתו "לגלגל" אליך את ההטבה הכספית.

במידה והוא בחר בשירות אקונומי אין התחייבות זמנים למסירה.

• תוכן חדש...