Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החתונה בעוד 3 חודשים, אנחנו מחפשים רכב אספנות להתחתן בו במידה והעלות, תנאים יתאימו לנו.

היא מעוניינת במשהו בסגנון של שנות ה 30-40, אני דווקא הייתי הולך על אמריקאית כלשהי משנות ה 50-70. אני מעוניין ליצור קשר עם אנשים שיכולים לעזור לי בנושא הזה, בעלים של כלי רכב העונים לתיאור.

אני לא משתמש בשרשורים הישנים מהחיפוש כי נדמה לי שחלק מהדברים שם כבר לא רלוונטי! אני כמובן בא עם ראש פתוח לכלל סוגי הרכב, קבריולט, סגור, איטלקי, אמריקאי, הכל מהכל רק שיהיה במצב יפה ושיהיה רכב מרשים.

אשמח לעזרה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
החתונה בעוד 3 חודשים, אנחנו מחפשים רכב אספנות להתחתן בו במידה והעלות, תנאים יתאימו לנו.

היא מעוניינת במשהו בסגנון של שנות ה 30-40, אני דווקא הייתי הולך על אמריקאית כלשהי משנות ה 50-70. אני מעוניין ליצור קשר עם אנשים שיכולים לעזור לי בנושא הזה, בעלים של כלי רכב העונים לתיאור.

אני לא משתמש בשרשורים הישנים מהחיפוש כי נדמה לי שחלק מהדברים שם כבר לא רלוונטי! אני כמובן בא עם ראש פתוח לכלל סוגי הרכב, קבריולט, סגור, איטלקי, אמריקאי, הכל מהכל רק שיהיה במצב יפה ושיהיה רכב מרשים.

אשמח לעזרה!

שלום לך.

בעוד שלושה חודשים יהיה כבר חום של קיץ.

רצוי רכב ממוזג, מאחר ואם תקחו רכב שאינו ממוזג,

תזיעו בחליפה ובשמלת החתן/כלה, וגם כל האיפור ייזל על פניה.

ואז, היא לא תשכח לך את החתונה ... :evil:

רכב קבריולט לדעתי לא מתאים לחתן כלה (כוונתי לנסיעה - לא לצילומים בלבד),

מאחר והתסרוקת שעמלו עליה שעתיים, ולקחו שכר של שבוע לפחות... תיהרס מיידית.

אמנם אתה מאריאל, אבל תבין, כעת אתה כבר לא קובע :-)

השאלות החשובות הן: היכן החתונה ומהיכן לוקחים את הכלה ובאיזו שעה.

אם למשל לוקחים אותה מתל אביב לכנות בשעה 16:00 עדיף לך לוותר על החלום ולשכור/להשתמש ברכב מודרני.

בשעות אלו יהיו לכם פקקים גדולים לכוון כנות, והנסיעה באספנות - תיהפך לסיוט.

מזל וטוב.

ואושר בלי סוף,

אבי נוף

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי יש המון הגיון בדבריך! האמתי אם הגולף שלי הייתה במצב משופץ לא הייתי חושב פעמיים והייתי מגיע איתה, אבל היא לא...

בכל מקרה אתה ממש צודק ותכלס זה אפשרי רק לכניסה ולא לכל הנסיעה!

צריך לחשוב על זה אם שווה לנו רק את הכניסה או שאולי כדאי להשכיר איזה רכב מודרני חביב.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני התחנתי בפרואר שנה שעברה,השכרתי ביואיק לה קרוס,כול הנסיעה אמרתי תודה שיז מזגן גם מאחור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מניסיון לא רחוק.

ממליץ בחום על נסיעה ביום החתונה ברכב מודרני מרווח וממוזג (אנחנו ארגנו לנד קורזר).

ממליץ לך לקבוע עם בעל רכב "מגניב" בלוקיישן של הצילומים. זו מזכרת נחמדה ויוצאים צילומים יפים.

מזל טוב :lol:

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם
אם אינני טועה חברתי התקשרה אליהם היום, לטעמי ולטעמה המחיר על סף ההזוי!

מה זה הזוי? יש מצב לסדר גודל?

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם
אם אינני טועה חברתי התקשרה אליהם היום, לטעמי ולטעמה המחיר על סף ההזוי!

נסדר לך אצלנו מחיר הזוי פחות יש כמה רכבים לבחירה.

A&R רכבים עתיקים.

אפס חמש ארבע

33-678-33

פורסם
מה זה הזוי? יש מצב לסדר גודל?

המחירים שצויינו זה 2000 ש''ח אם זה לצילומים וכ 3500 בשביל צילומים + הגעה לחופה.

לא יודע אם זה יקר לטעמי או יקר בשבילי אבל נשמע מעט מוגזם.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לא זול בכלל,אצלי לקחו על הביואיק ליומיים 1700, וזה עוד קטגוריה גבוהה,רכב כמו מזדה 6 יעלה אפילו פחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...