Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 159 במקום אאודי A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כיום יש לי אאודי A3 2.0T עם קצת חמוצים שמגיע לכ230 כ"ס, אני מת על הרכב הזה, הוא יפה, סולידי ואגרסיבי, חזק בטירוף, הDSG שלו זה פשוט קסם של גיר ועם צריכת דלק של 1-10 ועלויות אחזקה שפויה אין לי באמת סיבה להחליף (שלא לדבר על זה שהאקזמפלר שלי שמור ומטופל מאוד).

אבל כל פעם שעוברת לידי אלפא 159 אני מסובב את הראש, זה גם היה הרכב ששקלתי כנגד האאודי שלבסוף נצחה.

עכשיו המשפחה עומדת להתרחב ולילד הקיים תצטרף אחות קטנה, תרוץ מעולה לשכנע את עצמי שאני צריך רכב גדול יותר. :)

אז מה דעתכם, האם האלפא תאכזב אותי?

האם הגיר שלה ירגיש לי אוטיסטי אחרי הDSG הנהדר ואולי בכלל כדי לשקול ידנית?

איך הכוח והעדר הטורבו אחרי כור אטומי כמו הTFSI המטורף (אני מדבר על ה2.2, ה3.2 ירד מהפרק עקב צריכת דלק, הנעה כפולה ורכב כבד מדי), ומה צריכת הדלק?

בקיצור, עזרו לחבר לעשות קצת סדר בראש, כי כרגע אני חושב רק מהלב.

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באאודי יש מספיק מקום לכל הציוד שילדה נוספת תביא איתה?

אם כן והרכב שלך באמת שמור ומטופה כמו שצריך- בקש מאישתך שכל פעם שאתה רואה 159 שתתן לך כאפה.

לא רואה באמת סיבה להחליף רכב כשהרכב הנוכחי מספק אותך מעל ומעבר.

אלא אם יש לך מספיק כסף ולא אכפת לך מכלום ושום דבר ואז גם לא מעניין אותך לזרוק את האלפא אחרי יומיים כי הבנת שזה לא זה.

פורסם

אל תחליף, אתה תתאכזב.

תבדוק קונקרטית רק את עניין תוספת הילדה למשפחה והתאמתה לאאודי.

הרחבה בהמשך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

רופני, האישה נותנת לי יד חופשית בנושא. :)

פצינו, היא קצת מעבר לתקציב.

מרק, ממתין להרחבה.

פורסם

זה כדאי רק אם אתה מוכן "לרדת" בכח.

הבעייה היא, שאחרי שיש לך רכב "חזק" - להתרגל למשהו חלש יותר - זה קשה ואפילו קשה מאוד.

מצד שני - לא כל יום אתה נתקל ברכב יותר יפה/מעוצב כמו 159 שמחסיר לך פעימה.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

לטעמי המעבר ממוגדש לאטמוספרי,יהיה לך קשה מידי,יוצא לי לנהוג על159 2.2 סלספיד,לעומת הרכב שלי המוגדש,יש סוג של מחסור במחץ,מכל שאר הבחינות הרכב מדהים,יפיפה,אוחז מצויין את הכביש,והמראה הוא בונוס ענק,המלצתי לך לנסות לאתר 1.8 tbi,ואז לא יחסר לך מחץ,קח בחשבון מושב אחורי לא מהמרווחים שפגשת,ולא לוותר על רמות האבזור הגבוהות(עור,גג,חמום וחשמל במושבים)בהצלחה,ואני בטוח שיקבלו אותך בברכה כמו אתbar72...

עריכה אחרונה על ידי יניב alfa

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אני שוקל כרגע לקנות אודי כמו שלך. אם אתה מוכר, שלח הודעה פרטית.

אגב, מה מאזן היתרונות\חסרונות של האוטו ובאיזה אופן אתה חושב שה-159 תשנה את המאזן הזה?

:idea:
פורסם

יניב, כפי שציינתי ה1.8 מעבר לתקציב, אנחנו מדברים על אזור ה80-70 אלף ש"ח ומטה.

נהג ליסיינג, על איזו RS אתה מדבר, מגאן, אאודי?

בכל אופן אני צריך 5 דלתות ושוב בתקציב הנקוב.

FKL, כמו שאתה רואה אני עוד לא יודע אם אני מוכר אבל אספר לך על יתרונות וחסרונות הדגם בכללי וספציפי שלי.

יסלחו לי חובבי אלפא (אני בינהם) אבל אאודי אוכלת את ה159 על הנייר כמעט בכל סעיף בנושא הספורטיביות.

נתחיל מהלב, המנוע, TFSI עם 200 כ"ס (זהה לזה של הGTI) במקור פוטנציאל שיפורים עצום במחיר סביר, אמינות נהדרת במידה ומטפלים נכון ובזמן.

המון כוח זמין מסל"ד נמוך שפשוט רוצה שלחץ עוד ועוד.

וכל זה עם צריכת סבירה של ליטר ל10 ק"מ בנסיעה משולבת במהירות לא חוקית בעליל.

באלפא מנוע 2.2 אטמוספרי שאולי היה מצטיין ברכב קל יותר אך לאלפא השמנמנה מספיק ממש בקושי לנהג הזריז.

השמועות מספרות על צליל ממכר וצריכת דלק סבירה (?), כמובן שפוטנציאל השיפורים אפסי.

הגיר באאודי הוא DSG 6 כפול מצמדים, אמין, מעביר הילוכים מהר מידני, חלק בטירוף ובעל תיפעול ידני (שאני תמיד משתמש בו) כיפי במיוחד עם פדאלים מאחורי ההגה.

באלפא, אותו סיפור אבל עם מצמד אחד, מספרים על חוויה קופצנית במקצת וללא פדאלים מאחורי ההגה (כמדומני), אמינותו אינה מוכרת לי.

תחזוקה, לעניות דעתי דיי זהה, באאודי בכל אופן מדובר על עלויות סבירות לחלוטין (אני משווה עם רובר 25, קליאו ספורט, פג'ו 407 ולאון 4 טורבו).

נושא המראה הוא עניין של טעם וריח, האאודי סולידית ואגרסיבית (במיוחד בשחור כמו שלי) עם צללית נמוכה ומקדם שופוני מסויים אצל הישראלי המצוי.

האלפא סקסית בטירוף, עם עיצוב מרהיב שמדבר ללב ולא לראש.

האיבזור באאודי מאוד תלוי בחבילה שרכשת עם הרכב, שלי למשל דלה באיבזור וכמעט ולא מציעה פינוקים, אותו דגם בתצרת SLINE עולה אלפים רבים יותר גם כיד שניה.

האלפא מגיע מאובזרת יחסית גם בדגמים הזולים וההפרש במחיר ביד 2 לא כל כך משמעותי.

פנים הרכב מרווח יחסית ומכיל 5 מבוגרים ללא מאמץ מיוחד, תא המטען גדול ולי אישית מספיק לקצת שטויות של הילד + עגלה + קניות לשבוע.

לדעתי האלפא מרווחת יותר עם תא מטען גדול יותר שכנראה יוכל להכיל 2 עגלות.

אז אם אתייחס באופן אישי לנושא המאזן, זו תהיי ירידה בביצועים אך עליה בפינוקים, נוחות ומראה.

אני צריך לעשות סיבוב טוב על 159 ולהחליט עם הירידה בכח תהיי משמעותית, יש מתנדבים?

פורסם
יש 159 סטיישן? אם כן זה יכול להיות כיוון מעניין

יש גם יש. ל-amiger יש אחת כזאת.

אקסודוס, אם תיבה ידנית אינה מהווה מכשלה כלשהי מבחינתכם, אז הדגם שאתה מחפש הוא TBI.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...