Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחחח איזה סאונד....באמת כל הכבוד!

מעוניינים לעשות לי פרוייקט על הבראבו שלי? :wink:

אין צורך בחתימה....

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למיטב זכרוני, לפני מספר מועט של שנים, כמה בעלי מכוניות משופרות התעוררו בבוקר לקול דפיקות שוטרי משטרת ישראל, שבאו עם בוחן רכב ישר אליהם הביתה.

אם הייתי בעליה של האבארט הזאת, גם אם היו משלמים לי הייתי מסרב להשתתף בתוכנית כזאת.

כנראה רצו סיבוב...

בכל אופן, קונצרט יפיפה יצא. יש פה קוטביות מפתיעה בין מכונית בגודל של חרק לצליל של הבריון של השכונה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ריספקט!

עושה חשק, מאוד עושה חשק

מעניין מה אפשר לעשות עם רכבים סטנדרטיים כמו ראפיד 1.4 TSI ידנית - כשרואים משהו בגודל של פול קפה מוציא רעש של לאמבו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כזאת?

409.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
180 נמכרו? תצמצם את זה לפי צבע הרכב, ותוך רבע שעה הם מוצאים את האבראת' הספציפית הזו.

אכן, פושעים מסוכנים.

ממוקמים במקום גבוה ברשימה לפני אנסים רוצחים שודדים ועולם תחתון.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם
אז הם ידפקו בדלתות של כל 180 בעלי האבארט' בארץ. הרי לא יתכן שפושעים כאלה יסתובבו חפשיים ברחבי המדינה.

מקווה שיודיעו לנו מספיק מראש, שנמצא איזה אליבי מתאים. ונראה כמו אחלה פרויקט. רק נשאר לתהות מה העלויות ביחס לאסהאסה סטנדרטי...

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עכשיו ברצינות - בא אדם שפוי בדעתו וקונה רכב לחם וחמאה בכדי להתנייד ביום יום ואז כעבור תקופה מסויימת, "ילד רק רצה מסטיק בומבה" ומחליט לשפר את הרכב

מנוע גודש יש? יש.

גיר כפול מצמדים זריז יחסית יש? - אה אני חושב שכן?

לאן ניתן לקחת מנוע כזה מבחינת כוחות סוס בלי לבנות אותו מחדש?

כמה אפשר על המקורי עם צ'יפ למשל על רכב כזה?

כמה אפשר בלי לגעת במנוע אבל להוסיף דברים מסביב - טורבו גדול יותר, קוילאוברים, צנרת, פילטרים, אגזוז

סתם לשמוע ממומחה בתחום - מה אפשר להוציא ממנוע כזה?

הרכב הבא שאני הולך לשאול לגבי שיפורים - שברולט אה טוב - שכחו מזה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרכב הזה תוכנן מראש כבסיס טוב לשיפורים.

יש הרבה היצע בחו"ל.

בבסיס, בלי יותר מידי מאמץ אפשר להעלות את הכח מ135 ל160 עם עלית מומנט מתאימה (לא זוכר כמה) עם קופסא שכל ליימך מתקין לבד ב5 דקות (TMC) שעולה כ2000-2500 ש"ח תלוי איפה קונים.

פורסם

זה פשוט מדהים!

איזה רעש

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

הסאונד בהחלט מצויין (למרות שלא צריך להסחף ולהשוות ללמבורגיני ושות', אין לסאונד את הבשרניות שיש לנפחים הגדולים).

הפרוייקט בהחלט מעניין ואין ספק שעם המימדים הקטנים, המשקל הנמוך ותוספת הסחוג הולכת להתקבל מכונית מהירה מאוד ומהנה מאוד.

יופי של פרוייקט.

משהו שחשוב לי לציין לטובה, עד לא מזמן היו יותר מדי "קרבות" בין הסדנאות שלעיתים הגיעו לטונים צורמים, לאחרונה יש "שקט תעשייתי" שלדעתי עושה רק טוב לכל הסדנאות- פתאום צצים פרוייקטים באמת יפים ומיוחדים שלפני כן לא זכו לבמה ואלה שכן זכו לבמה מהר מאוד הפכו לסוג של "קרב רב".

תענוג שעבר השלב הזה, אני בטוח שכולם נהנים עכשיו יותר (ובכל אופן- בלונדיניות נהנות יותר :wink: ).

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אכן, פושעים מסוכנים.

ממוקמים במקום גבוה ברשימה לפני אנסים רוצחים שודדים ועולם תחתון.

נכון, עם יתרון גדול מבחינת המשטרה - ה"עבריינים" האלה לא מאיימים על השוטרים ולא מפחידים אותם, אז את אלה אפשר לתפוס ללא חשש. בכל אופן, זה שיפור נחמד שמבוצע במקצועיות ויכול להעניק לבעליו הרבה הנאה - יופי!

• תוכן חדש...