Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה לעונים.

יש לי סיאט איביזה 2012, הגיעה עם מערכת קנווד (לא מערכת מובנית של סיאט, אלא מערכת נשלפת).

מאז שיש לנו אותה, הרדיו קולט בצורה חלשה יחסית, כלומר יש ערוצים שהוא קולט, אבל הרבה פעמים יש רעשים, והרבה ערוצים כמעט ולא קולט. זה בהשוואה לרכב השני שיש לנו (יונדאי I20 עם מערכת מובנית) שקולט את רוב הערוצים בצורה מספקת.

אין לנו דרישות סאונד מטורפות, רק שיקלוט ערוצי רדיו בצורה טובה.

רציתי לשאול -

1. האם זו בעיה של המערכת סטריאו או של האנטנה?

2. האם יש מקום שאתם ממליצים עליו לטיפול בזה באזור הרצליה/מודיעין?

3. אם זו בעיית רדיו ולא אנטנה - האם יש דגם זול ואמין שאתם ממליצים עליו?

תודה רבה!

פורסם

יש לי רכב זהה (2013) והוא הגיע עם מערכת מקורית (הוחלפה). בכל אופן גם במערכת המקורית הקליטה לא בשמיים. אי אפשר לדעת עד כמה המצב גרוע אצלך, מה שאתה כן יכול לעשות זה להוסיף "מגבר לאנטנה".

הנה דוגמא :http://www.ebay.com/itm/PC5-137-Audi-A3-A4-Amplified-Fakra-Aerial-DIN-Adaptor-/300391454063?pt=UK_Cars_Parts_Vehicles_Terminals_Cabling_ET&hash=item45f0b9d56f

נסה לחפש אולי תמצא יותר זולים.

פורסם

אהלן,

קניתי את הדגם הידני עם המערכת הפשוטה, רדיו דיסק-MP3.

אשמח לדעת אם כבר ביררת על מערכת מתאימה ומה התקנת בסוף?

אני מחפש משהו שיכיל גם דיבורית BT וגם USB ו-AUX.

תודה.

פורסם

אני אבדוק לגבי המגבר אנטנה, תודה.

נראה לי שאלך למקום שמתעסק ברדיו לרכב ואבדוק מה הם אומרים. יש למישהו המלצה על מקום אמין?

פורסם

אני רק הערה, בתור בעלים לשעבר של פאביה וייטי (עם מערך רדיו דומה למה שיש לך באיביזה, אני מניח) - כשהחלפתי את המערכת המובנית בשני הרכבים לאחת אפטרמרקט קליטת הרדיו ירדה משמעותית.

המתאמים היו איכותיים של Connects2 בשני המקרים, מוגברים, כלום לא עזר.

כשמכרתי את הרכבים וחזרתי למערכת מקורית למספר ימים - הכה בי בדיוק עד כמה ההפרש משמעותי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני רק הערה, בתור בעלים לשעבר של פאביה וייטי (עם מערך רדיו דומה למה שיש לך באיביזה, אני מניח) - כשהחלפתי את המערכת המובנית בשני הרכבים לאחת אפטרמרקט קליטת הרדיו ירדה משמעותית.

המתאמים היו איכותיים של Connects2 בשני המקרים, מוגברים, כלום לא עזר.

כשמכרתי את הרכבים וחזרתי למערכת מקורית למספר ימים - הכה בי בדיוק עד כמה ההפרש משמעותי.

תודה על ההערה, במקרה שלי זה לא רלוונטי, כי הרכב הגיע ללא מערכת מובנית, אלא עם מערכת של קנווד (ככה שיווקו אותן, אלו היו ימי ה"מבצע" העליזים של סיאט איביזה בשלהי 2012)...

תכל'ס אני רק רוצה לשפר את הקליטה. שוב, אם יש למישהו המלצה על מקום אמין שמתעסק בזה, אשמח להמלצה

• תוכן חדש...