Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2010 I20 או פונטו איבו 2011 או קיה ריו 2011?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לקנות רכב, וכבר די הרבה זמן בחיפושים...

ההתלבטות שלי היא לגבי 3 הרכבים הנ"ל.

הקרטריונים העיקריים שלי הם, שיהיה אמין, ושהשווי שלא לא יפול מהר מידי.

בנוסף שאלה, כשרכב נקנה בעסקת ליסינג מימוני מהחברה, ונרשם כיד ראשונה על הרוכש, האם זאת אותה כוונה כמו כל אוטו מליסינג או שזה פרטי לכל דבר?

אני חדש בזה וזקוק לעזרתכם,

תודה מראש.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הi20 והקאיה נפוצות מאד בליסינג והשכרה,מה שיקשה על מכירה עתידית,האיבו רכב מצויין,אמין ופשוט לטיפול ותפעול,בגרסאות מסוימות אפילו מאובזר בגג שמש כפול ועוד,האם אתה מתכנן לרכוש ידני או אוטומט,והאם יצא לך לשבת ברכבים?

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

בI20 יצא לי לנהוג ומאוד נהניתי מהרכב, טעות קטנה יש לי בכותרת, כי התכוונתי לקיה פיקנטו... שגם בה יצא לי לנהוג, גם כן מאוד אהבתי חוץ מהעובדה שהיא קטנה מידי... היחידה שלא יצא לי להכיר עדיין זאת האיבו... שהנטייה שלי היא גם כן כמו שאתה אומר ללכת עליה....

ואני לוקח אוטומט....

פורסם

נסה את האיבו,לטעמי תא הנוסעים שלה הוא הטוב מבין הרכבים שציינת,קח בחשבון שהגיר באיבו הוא רובוטי בעל מצמד בודד,ודורש הסתגלות קצרה לנהיגה בו.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

נהגת בI20 ונהנת?

הרעשי דרך נשמעים בצורה ברורה מאוד.

האיבו נראית הכי מעניינת.

תוסיף למשוואה גם פאביה

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

סלחו לי על הבורות אבל מה באמת ההבדל בין אוטומטי לגיר רובוטי, ומה הכוונה מצמד בודד, ומצמד כפול?

אם אני לא אשאל אני לא אדע...

פורסם

ליסינג מימוני רשום ברישיון הרכב וגורר הפחתה במחירון.

בד"כ מציעות אותו חברות ליסינג גדולות כמו אלבר, אוויס וכו'. הרכבים ביד הראשונה רשומים על שם חברת הליסינג וכשהלקוח מסיים את העיסקה מבוצעת העברת בעלות אליו.

רכבים שנרכשים במימון דרך היבואן בד"כ ממומנים ע"י חברות מימון כמו פמה או בהלוואות מהבנקים, הם משועבדים אבל לא רשומה להם הערת ליסינג ברישיון משום שהם רשומים על שם הקונה.

פורסם

טוב אז ככה,

היום ראיתי איבו במצב מצויין, ק"ש נמוך מאוד, נסעתי, ראיתי, הכל טוב יפה עד כאן.

החלטתי שאני לוקח אותה לבדיקה, ואם הכל יהיה בסדר אני יקח אותה.

אבל יש בעיה אחת קטנה, האוטו משועבד לבנק.

מישהו יכול לעזור לי עם התהליך? איך זה אמור להתבצע? ואיך אפשר לעשות הכל ביום אחד?

פורסם

מוכר פרטי או חברת ליסינג/השכרה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כבדהו וחשדהו.

תילך איתם לבנק שיסירו את השעבוד ותקבל ליד מכתב מהבנק שהרכב כבר לא משועבד. ככה זה היה כשמכרנו את הרכב האחרון שלנו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הבעיה היא שכדי להוריד שיעבוד, הם צריכים את הכסף שלי....

מכאן השאלה, מה התהליך? כי לי אישית אין מושג...

פורסם

בעל הרכב צריך לקחת הלוואת גישור, לסגור את העיניין מול הבנק ועם הכסף שלך לסגור אותה.

אם אתה סומך עליהם, תחתמו על זכרון דברים מסודר. בבוקר תגשו לבנק, תבטלו את השיעבוד ומשם תמשיכו לדואר להעברת בעלות.

אני הייתי מעדיפה את האופציה הראשונה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ושוב, כמו שאמרתי אני ממש חדש בעניין....

איך אנחנו חותמים על זיכרון דברים כדי שיהיה חוקי וקביל? מה אמור להיות כתוב בו?

כשאנחנו ניגשים לבנק...מה בדיוק הפרוצדורה? אני משלם את הכסף של השיעבוד ונותן את היתרה למוכר....ורק אז הולכים לדואר להעברת בעלות?

פורסם

יעוץ משפטי אני לא יכולה לתת לך כי אין הכשרה מתאימה. המינימום זה להקפיד על פרטים מלאים של הרכב ושל הקונה והמוכר (שמות מלאים עם תעודת זהות כמובן להשוות עם התעודה עצמה של המוכר!)

לדעתי, כדאי שתנסה להתעקש על הלוואת גישור.

מה הנתונים של הרכב אם אפשר לשאול?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...