Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2010 I20 או פונטו איבו 2011 או קיה ריו 2011?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל בין צק בנקאי לרגיל?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

צ'ק בנקאי - זה כמו כסף מזומן, הבנק מתחייב לפרוע אותו.

כדי להוציא צ'ק בנקאי אתה חייב שהכסף יהיה נזיל בחשבונך, מכיוון שעם הנפקת הצ'ק הבנק בפועל לוקח לך את הכסף מהחשבון.

במקרה ולא השתמשת בצ'ק, כדי שהכסף יחזור אליך לחשבון אתה צריך להחזיר לבנק את הצ'ק.

צ'ק רגיל אתה יכול לרשום כמה שאתה רוצה בלי קשר לכמה יש לך בחשבון.

עריכה אחרונה על ידי Random
עדכון
פורסם

ברמת העיקרון אין הבדל, בין צ'ק בנקאי לבין מזומן נכון? אבל איך עדיף לשלם על רכב? יכולה להיות איזושהי בעיתיות אם אני ישלם במזומן?

בנוסף ניסחתי זכרון דברים, תגידו מה אתם אומרים, אם יש הצעות לשיפור או להוסיף משהו:

מוסכם בין הצדדים כדלקמן:

1. המוכר מצהיר ומתחייב להעביר לקונה רכב:

מסוג: ______________ , מדגם: ______________,

מספר רישוי: ______________ , שנת ייצור: _________________

2. המוכר מצהיר כי הינו בעליו החוקי של הרכב הרשום בסעיף 1.

3. א. המוכר מצהיר ומתחייב כי הרכב יהיה נקי מכל חוב, שיעבוד , עיקול ו\או קנס , או זכות של צד שלישי, בטרם העברת הבעלות, ורק במצב זה יועבר לקונה.

ב. במידה ויתברר כי על הרכב רובצים חובות, עיכובים, שעבודים או הגבלה אחרת, רשאי הקונה לבטל את העסקה ללא פיצוי מצדו, והמוכר יחויב להחזיר במלואו את סכום המקדמה ששולמה לו ע"י הקונה, הרשומה בסעיף 10א.

4. המוכר הנ"ל מצהיר כי הרכב הינו בבעלות פרטית וכן כל הבעלים הקודמים של רכב זה היו בבעלות פרטית, ולא בבעלות לשעבר של חברה כלשהי.

5. במידה ומרגע חתימה על הסכם זה ועד לרגע העברת הבעלות על הרכב ומסירתו לקונה עבר הרכב תאונה ו/או ניזוק בדרך כלשהי כאשר היה ברשות המוכר, רשאי הקונה לבטל הסכם זה ולקבל את מלוא סכום המקדמה ששילם בחזרה.

6. המוכר מצהיר כי הרכב הנ"ל לא היה בתאונה שגרמה לרכב נזק משמעותי הכולל ירידת ערך של חברת הביטוח.

7. המוכר מצהיר בזאת כי ברכב לא קיימים פגמים למעט הליקויים ו/או הפגמים הבאים:

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ו/או הליקויים שפורטו בדו"ח בדיקת הרכב שנעשה ביום ____________ במכון

_____________________ והמצורף כמסמך לחוזה זה.

8. המוכר מצהיר כי הרכב הנ"ל נסע ____________ ק"מ , כמצוין במונה וכי הוא בעלים מס ____ של הרכב.

9. המוכר מצהיר שפרטי הרכב הנ"ל תואמים לאלה המופיעים ברישיון המקורי של הרכב ובמשרד הרישוי.

10. תמורת הרכב הנ"ל ישלם הקונה סך של ____________ ש"ח. ובמילים: ________________________

בתשלומים הבאים :

א. סך של ____________ש"ח עם חתימת הסכם זה.

ב. היתרה בסך של _________ש"ח עם חתימת הצדדים על העברת הבעלות לידי הקונה.

11. במידה ואחד הצדדים יהיה מעוניין בביטול העסקה יפצה הצד המבטל את הצד השני,

בסכום של ________ שקלים.

12. הערות כלליות:

פורסם

מקפיץ את הנושא כדי לשאול שאלה אחת אחרונה....

האם סביר לשלם 58 אלף שקל על איבו שנת 2011 עם 10,000 ק"מ שבאפריל נגמר לה הטסט?

פורסם (נערך)
מקפיץ את הנושא כדי לשאול שאלה אחת אחרונה....

האם סביר לשלם 58 אלף שקל על איבו שנת 2011 עם 10,000 ק"מ שבאפריל נגמר לה הטסט?

גם אני מחפש את האיבו מאותו שנתון ורציתי לשאול אם הצלחת למצוא את המחירון של הרכב הזה כי הוא פשוט לא מופיע במחירון של לוי יצחק wtf

נ.ב פותח האשכול : על איזה תת דגם מדובר ? ידני או אוטומט?

עריכה אחרונה על ידי liberfarb
פורסם

לפי מחירון לוי יצחק הבסיס ללא שקלול עליה לכביש, יד וק"מ, מחירון של הדגם האוטומטי 2011 הוא 58000.

על ידני יש הפחתה של 10%.

מבחינת שקלול, 1200 ש"ח על חודשי עליה לכביש ואני מאמינה שהק"מ יזכה בכמה אחוזים נוספים.

אם סביר לשלם את המחיר הזה? אני לא יודעת מה מצב הרכב בפועל, לא ענית לי אם בדקת את הסיטוריית הטיפולים שלו, לא יודעת אם הוא מלא שריטות ומכות או שנראה כמו חדש, אולי הוא זקוק לארבעה צמיגים חדשים?

אם מדובר בדגם הידני, המחיר חד משמעית מוגזם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הרכב נקי משריטות, פרט למכת חנייה קטנה על הדלת,

נראה טוב לגמרי, דגם Active גיר רובוטי, מבחינת צמיגים, רכב 3 שנים על הכביש, ונסע רק 10,000 ק"מ, כל הנסיעות בתוך תל אביב בלבד, פרט ל2 נסיעות ארוכות מחוץ לעיר ע"פ דברי בעלת הרכב.

ע"פ שקלול מחיר בלוי יצחק, הרכב שווה באזור 63,600,

השאלה האם זה משתלם לי עם העובדה שהטסט נגמר חודש הבא?

פורסם

בארצינו החמה, הצמיגים נהרסים גם ללא נסועה מהשמש החמה כשעומדים כל היום בחוץ. ככה שאם הם בני שלוש, אולי הגיע הזמן להחליפם. ברכב הזה השקעה של 1500-2000 ש"ח לסט איכותי.

המכה בדלת, משהו בולט? כמה יעלה תיקון? מדובר כאן ברכב בן 3, לא בן 13. ככה שגם הפגמים החיצוניים בעלי משמעות.

הרכב עבר טיפול תקופתי במוסך? עפ"י הוראות יצרן טיפול שוטף כל 30K או שנתיים.

אולי כדאי להוריד את המחיר ל57-56 למרות שבסכומים האלה (אם באמת מדובר באקזמפלר שמור ויפה), לא הייתי מפוצצת עיסקה על אלף ש"ח.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

קח בחשבון- עלות טסט לרכב הזה כמעט 1500 שקל.

קח בחשבון- אם הרכב לא נכנס לטיפול עוד 700-800 שקל(החלפת מצטים יקרה ברכב הזה) *יש דרך לחסוך את זה פרטים בהמשך, אבל זה לא צריך לעניין אותך כקונה מבחינתך זה כסף שיוצא מהכיס שלך.

קח בחשבון- לרכב נגמרת האחריות באפריל.

קח בחשבון- עלות החלפת צמיגים, למרות שלא צריך לחרוץ את דינם עדיין יש סיכוי לא רע שהם יכולים לסחוב בכיף עוד כמה עשרות אלפי ק"מ.

קח בחשבון- מדובר בדגם אקטיב=אין איבזור מיוחד כלל, לא מגנזיום, לא חלון בגג.

עם כול הפרמטרים האלה, וביחס למחיר ששולם על שתי הפונטו של אבא ואמא שלי(אחת מהן אקטיב), הייתי אומר שהמחיר לא מדהים.

הייתי משלם על הרכב הזה לא יותר מ54.

דרך לחסוך את עלות הטיפול, בדוק בדיקת שיעבוד בבנק הדואר, ואתה אמור לקבל שובר טיפול חינם לאחר העברת הבעלות.

שאלה נוספת- למה לא ידני?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

עם כול הפרמטרים האלה, וביחס למחיר ששולם על שתי הפונטו של אבא ואמא שלי(אחת מהן אקטיב), הייתי אומר שהמחיר לא מדהים.

הייתי משלם על הרכב הזה לא יותר מ54.

לפי מה שכתבת בפורום, הרכב שלך אבא שלך נמכר 6 אש"ח מתחת למחירון המשוקלל של לוי יצחק (אגב, הייתי בהלם כשראיתי בכמה הוא נמכר בפועל. אם הייתי יודעת שזה המחיר שאתם מוכנים לקבל, כנראה שידיד שלי היה חוטף אותה, ההוא שמצאנו לו בסוף ספארק). אז למה שרכב שמור עם ק"מ אפסי ימכר בכמעט 10 אש"ח מתחת למחירון שלו?

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

לגבי הרכב של אבא שלי היית מתקשרת :-D.

תראי למכור רכב עם 125 אלף ק"מ שנת 2010(על גבול 2011) עם מצב שוק היד 2 של היום זה לא פשוט.

אבא שלי גם הבין שאם הוא ממשיך להחזיק את הרכב הוא מהר מאוד יגיע ל160 אלף ק"מ, ולמרות שהרכב הראה אמינות מופתית באמת מדובר כבר בק"מ גבוה שיקשה על המכירה עוד יותר. הוא העדיף להוריד כמה אלפים לשחרר ולאפס ק"מ. המחירון היה 41 הרכב נמכר ב35.5, הוא לא היה מוצא קונה ביותר מ38 ולפעמים שווה להפסיד קצת ולשחרר כדי להתקדם.

למה אני חושב שהוא צריך להימכר בכמעט 10 אלף פחות?

אבא שלי רכש לפני חודש+- פונטו איבו 150TH שנתון 2012 רובוטית ב64 כשהמחירון היה כמעט 72. רכב עם נתונים דומים(חודש לפני טסט עם 10 אלף ק"מ), רק מאובזר יותר ועם שנה אחריות בתוקף. למען ההגינות אציין שבבדיקה התגלה שהוחלפה כנף ונעשה תיקון בדלת. אותנו זה לא ממש עניין הרכב נראה חדש ללא שום מכה נראית לעין, והליקויים היו תחת משמעות נמוכה/משמעות שולית. המחיר אגב נסגר עוד לפני הבדיקה, יכולנו להתמקח עליו עוד יותר, אבל הרגשנו שהמחיר שסגרנו הוא בסדר ביחס למה שאנחנו מקבלים, ורצינו שהעיסקה תיסגר באווירה טובה.

אני לא מדבר בכלל על המחיר בו נרכשה הפונטו אקטיב של אמא שלי, זה כבר היה באמת הזוי מציאה אמתית, אבל היא מקרה חריג ולכן לדעתי לא יכולה להעיד על כלום.

תזכרי גם שפיאסטה חדשה עם 3 שנים אחריות עולה 75, ניסאן מיקרה 0 ק"מ מליסינג הרבה פחות(אזו ה60) רכבי מיני חדשים עולים 60. נכון אין מה להשוות את המיני, אבל כשאנשים מסתכלים על מחיר הפונטו הם מיד אומרים לעצמם שהם לא רחוקים מרכב חדש ופרמטרים כמו גודל ומנוע 1.4 מול 1.0 עם 3 צילינדר מתגמדים.

פורסם

הוא הסכים להפחית רק 500 שקל....חח ל57,500 וזה בגלל הטסט.

וגם נגיד אם יש צורך להחליף צמיגים, זה עדיין משתלם לי יותר מהמחיר המשוקלל...לא?

פורסם (נערך)

בסופו של דבר אתה משלם על הרכב, ומה שחשוב זה מה ההרגשה שלך ביחס לעיסקה והאם שווה לך לפוצץ עיסקה בשביל 4000 שקלים רק אתה יכול לענות על השאלה.

תציץ שוב בלוח היד 2 תבדוק איזה אפשרויות עוד יש, אל תתלהב בגלל הק"מ הנמוך, אם אתה נוסע מעט ותקנה רכב עם 20 אלף ק"מ ב4000 שקל פחות יכול להיות שזה עדיף לך.

את הנסיון שלי כבר ציינתי.

פורסם

יש אפשרות נוספת, עם 48,000 ק"מ 2011, אוטומט, ב60,000 ש"ח, טסט לשנה, לא סגור על הדגם המדוייק אבל מה שבא עם אוטומט, ע"פ דברי המוכרת גם נקייה ממכות ושריטות, והכי חשוב מבחינתי בלי כאב ראש של שיעבוד. בטוח שיהיה אפשר לדבר גם על מחיר.

אבל טסט, זה כבר חיסכון של 1500 שקל, צמיגים הוחלפו לפני חצי שנה שזה גם חוסך.

פורסם
לגבי הרכב של אבא שלי היית מתקשרת :-D.

כי אין לי פרצוף להתקשר לבן אדם עם אוטו שמור בצורה מושלמת בערך ולהציע לו 6 מתחת למחירון (שגם ככה לא גבוהה כל כך). איך אומרים, מי שמתבייש מתייבש.

עריכה: מה עשית בזה? רכב עם נסועה גבוהה יותר ובמחיר גבוהה יותר?

זה שהצמיגים הוחלפו לפני חצי שנה, עדיין לא אומר שהם הוחלפו למשהו טוב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...