Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2010 I20 או פונטו איבו 2011 או קיה ריו 2011?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תבדוק שהרכב נכנס לפחות לטיפול אחד בתקופה הזאת.

מחזק את התשובה ומוסיף,לא לוותר על בדיקה,למרות ובגלל הקמ הנמוך.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

שלום,

לגבי הפונטו איבו - רכב מומלץ.

חסכוני, מאובזר, בטיחותי, נראה טוב ונותן תמורה טובה לכסף.

הוריי מוכרים כעת שנת 2010. אם ה מעניין אותך תפנה אלי בפרטי.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

בוודאי שאת כל הדברים הנ"ל אני אבדוק, השאלה הכי חשובה היא לגבי הפרוצדורה שעליי לנקוט, לגבי השיעבוד.

האם לחתום על זכרון דברים, ללכת לבנק לשלם, לקבל אסמכתא שהשיעבוד הוסר ואז ללכת ישירות לסניף הדואר להעברת בעלות?

או

לדרוש שיקח הלוואת גישור כמו שאמרה Murzilka?

בנוסף, אם והוא ידאג לכסות את הסכום של השיעבוד מול הבנק, השיעבוד מוסר כבר באותו היום ואפשר לעשות העברת בעלות?

פורסם

אני אישית דווקא הייתי מעדיף את הפיקנטו. לפחות מהניסיון שלי המנוע טוב, אין רעשים בזמן הנהיגה, והיא לא כזאת קטנה. אבל כל אחד ומה שנוח לו.

בנוגע לשיעבוד של הרכב אתה חייב זכרון דברים. תרשום אפילו באינטרנט בכדי לראות איך זה אמור להיות. לדעתי צריך להיות תאריך, פרטים של שניכם וההסכם באופן כללי (סכומים וכו'). אבל אני לא מקצועי... יש גם פורומים של ייעוץ משפטי ממה שאני יודע, מציע לך לבדוק שם- הם כתובת רצינית יותר מאיתנו.

פורסם

עדכון קטן,

הבעלים של הרכב הסכים לכסות את השיעבוד...

עכשיו השאלה...כבר באותו היום של הסרת השיעבוד אפשרי להעביר בעלות?

פורסם

בדואר זה יתעדכן רק למחרת, אבל את הבעלות אתה יכול להעביר.

שוב שתי אופציות:

1. זיכרון דברים שבו מוסכם שהיום הוא מסיר את השיעבוד ומחר אתם עושים את ההעברה. ככה אתה יכול לעשות בדיקה בדואר כדי להיות שקט. (במקרה של פיאט, אתה גם אמור לקבל שובר לטיפול במוסך מורשה)

2. לבקש ממנו אישור בכתב מהבנק על הסרת השיעבוד ולהעביר בעלות באותו יום. אני קצת פרנואידית, ככה שהייתי חוששת ממסמך מזוייף ומעדיפה לחכות עוד יום.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מחזק את כל מה ש мурзилка רשמה.

בעל הרכב צריך לסגור את השעבוד בכוחות עצמו או מי מטעמו. רק לאחר הסרת שעבוד אתה יכול לבדוק באתר רשם משכונות תמורת 10 ₪ שהתהליך הסתיים בהצלחה.

מה שאני עושה, וגם אני מודע שאני פראנויד, מכין צ'ק בנראי על שם הקונה כולל ת.ז., מחתים אותו על זיכרון הדברים שבו מפורט כל מה שעבר על הרכב ושהוא מתחייב שאין עוד משהו שהוא לא סיפר לך (הוא מחויב לעשות זאת מתוקף חוק לגילוי נעות), הולכים לדואר, עושים העברת בעלות. במעמד העברת הבעלות, רק אחרי שפקידת הדואר בדקה וניתן לסיים את התהליך, אתה יכול להעביר את הצ'ק לידי הקונה. תחתים את הקונה על כך שקיבל את הצ'ק אשר מהווה את מלוא עלות בעבור הרכישה. במידה וחלק מהתשלום התבצע במזומן, זה גם צריך להופיע באותו מסמך.

אם קונה יגיד שהוא מעוניין לבדוק את הצ'ק הבנאי, הוא יכול להתקשר לסניף הבנק שלך אשר יאשרו זאת. אם הולכים על קיצוניות, עדיף על הקונה למצוא את מס הטלפון בעצמו ולא דרכך כדי להמנע מזיוף שיחה.

אין לראות בזה יעוץ משפטי מכל סוג שהוא והכותב ו/או מי מטעמו לא אחראי על שום דבר שקשור לכתוב כאן :-)

פורסם

הבנק הוא לא צד בעניין. המסמך צריך להיות חתום ע"י המוכר שבו הוא מאשר שקיבל את מלוא התמורה בעבור הרכב ואין ולא תהיינה לו טענות כלפי הקונה ו/או מי מטעמו.

לפי הסדר של הדברים שתיארתי קודם לכן, אתה לא אמור להגיע לסניף הבנק של המוכר אלא להינות מהרכב בדרך הביתה.

פורסם

גם הגעה לבנק עם הקונה לא בטוחה. היה חבר פורום שהגיע עם הקונה לבנק להפקיד את הצ'ק הבנקאי שקיבל ולאחר יום התברר כמזוייף.

אל תהיה לחוץ, האוטו יכול לחכות עוד יום. בשביל להראות רצינות אתה באמת יכול להוציא צ'ק בנקאי מוכן על שם הקונה (כמובן להשאיר אותו אצלך), לחתום בינכם זכרון דברים (כדי להבטיח את האוטו לך ואת העיסקה לו) ולהעביר את הבעלות למחרת אחרי בדיקת השיעבוד. (מזכירה לך שאין לי שום הכשרה משפטית :) פשוט אופי קצת פולני)

זה נחמד שאנחנו מדברים על העברת בעלות, בדיקה כבר עשית?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ביום רביעי הולכים לעשות את הבדיקה...

למען הסדר הטוב, מה שאני חושב שנעשה את זה ככה...

1. אני כן יגש איתו לבנק, שיסדר את העניין של השיעבוד ואני יראה זאת במו עיניי, ובנוסף אדרוש אסמכתא על ביטול שיעבוד.

2. נחתום על זכרון דברים.

3. אחכה יום ואבדוק ברשם המשכונות שהשיעבוד בוטל, אם כך הדבר, נבצע העברת בעלות.

אני כמובן מעדיף לבצע הכל ביום אחד, חוסר בזמן, עבודה וכאלה...

פורסם

אם אתה מחכה עוד יום בכל מקרה, אני לא רואה צורך בנוכחות שלך בבנק. את האסמכתא שלך אתה יכול לקבל בדואר/בבדיקה באינטרנט.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הסדר עבור פרנואידים כמוני הוא כזה:

1. בדיקת הרכב במכון בדיקה.

2. בדיקת משמעויות של הדו"ח במוסך מורשה או מישהו אחר שמבין בנושא. אם בבדיקה יצא שהכול תקין ב- 100%, השלב מיותר.

3. חתימה על זכרון דברים (מוכן מראש על ידך, אפשר להוריד מאינטרנט ולהוסיף נקודות חשובות לך) הכולל סעיף שהמוכר מתחייב להסיר כל שעבוד שקיים על הרכב עד תאריך מוסכם.

4. המוכר - הולך לבנק שלו להסיר שעבודים.

4. הקונה - הולך לבנק שלו להוציא צ'ק בנקאי על שם המוכר כולל ת.ז. של המוכר.

5. בדיקת שעבוד ברשם משכונות שאכן השעבוד ירד. (אפשר לעשות את הבדיקה פעמיים, פעם לפני ההסרה בתחילת התהליך וגם אחרי כדי לוודא שמדובר באותו שעבוד).

6. פגישה להעברת בעלות בדואר - המוכר, במידה הוא מעוניין, רשאי לבצע בדיקת הצ'ק הבנקאי מול סניף הבנק של הקונה על מנת לוודא שהצ'ק אכן מקורי אין טעויות טכניות (הסכום מתאים במספר וברשום, שקיימות שתי חתימות מעל סכום מסוים).

7. ביצוע העברת בעלות בפועל.

8. הקונה נותן את הצ'ק למוכר ומחתים אותו על מסמך נוסף שהוא מאשר קבלת מלא התמורה עבור הרכב.

9. לוחצים ידיים וכל אחד נוסע לדרכו (המוכר בדרך כלל נוסע להפקיד את הצ'ק בחשבונו, הקונה נוסע הביתה).

בהצלחה!

• תוכן חדש...