Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2010 I20 או פונטו איבו 2011 או קיה ריו 2011?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרתי, אני מאמין שאפשר להוריד אותה עוד יותר.

מצד שני, לפי דעתי זה הדגם היקר יותר, עדיין לא ראיתי אותה אבל שווה לראות ולא להנעל על משהו אחד אני חושב, עדיף לראות עוד אופציה.

ובלי קשר אני מאמין שאפשר להוריד אותה עוד קצת במחיר,

והיתרונות, טסט לשנה (1500 שקל), צמיגים חדשים (1500 שקל), טיפולים סדירים כל 15,000 ק"מ.

הרכב שעבר 10,000 ק"מ עוד לא עבר טיפול אחד חוץ מלפני טסט, אבל מצד שני הוא 3 שנים על הכביש, כך שאמור להיות בלאי טבעי בפרק זמן כזה, בנוסף מצריך לעשות לו טסט, כולל טיפול יעלה 2000 ש"ח, וצמיגים גם לא הוחלפו בפרק זמן הזה.

אני לא רוצה לקנות אוטו ב58,000 שקל וחודש אחרי לשים עליו עוד 3500 שקל לפחות.

מה אתם חושבים?

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני לא חושב שזה שווה. 40 אלף ק"מ שווים 3000 שקל לדעתי.

תתקשר אליהם שוב תגיד להם שאתה מוכן לשלם 55 ואתה לא תבקש להוריד יותר ולהתמקח לאחר הבדיקה אלה אם התגלה משהו רציני.

אם לא תאחל להם בהצלחה לדעתי הם יחזרו אליך ויסכימו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הצצתי ביד 2, יש אחת לבנה מת"א יד 1 עם 49000 ק"מ ב49500. אומנם הוא חי בסרט שהיא דיינמיק, אבל תמונה של פנים הרכב מסגירה אותו וזאת אקטיב פשוט עם ידיות בצבע הרכב. ועוד אחת מעניינת מק. גת 150TH אומנם יד 2, אבל 55 גמיש.

אם אתה לא מתכנן על ק"מ גבוה, כדאי לבדוק.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
הצצתי ביד 2, יש אחת לבנה מת"א יד 1 עם 49000 ק"מ ב49500. אומנם הוא חי בסרט שהיא דיינמיק, אבל תמונה של פנים הרכב מסגירה אותו וזאת אקטיב פשוט עם ידיות בצבע הרכב. ועוד אחת מעניינת מק. גת 150TH אומנם יד 2, אבל 55 גמיש.

אם אתה לא מתכנן על ק"מ גבוה, כדאי לבדוק.

מורזילקה תגידי בבקשה איך את יודעת מה התת דגם של כל פיאט שיש ביד 2 ?

פורסם

אני לא מכירה את כל הדגמים, כמו spirit, mylife.

אבל אקטיב, דיינמיק ו150TH מ2010-2011 קצת יותר. (התעמקתי בעיקר בגרסאות עם התיבה הרובוטית, יכול להיות שבגרסאות עם הגיר הידני יש שינויים קלים, כמובן שיש גם את הגרסאות הבכירות עם 105 כ"ס ו135 כ"ס שם רמות גימור קצת שונות)

בכל אופן, כמה קווים מנחים כדי שתוכל לזהות פחות או יותר במה מדובר.

דיינמיק: בקרת אקלים מפוצלת ולא מזגן רגיל, ידיות בצבע הרכב, וב2010 אני יודעת שהיא הגיעה עם פנים הרכב בצבע כחול ולא שחור.

דיינמיק:

fiat-punto-evo-3.jpgfiat_punto_evo_07.jpg

לעומת אקטיב:

62700_7.jpeg

150TH עלתה לארץ ב2011. מגיעה עם פנים הרכב כמו של האקטיב, עיצוב שחור, ללא בקרת אקלים.

אבל עם מגנזיום מקורי וגג פנורמי נפתח.

זה הג'אנט:

Fiat-Punto-150-s.jpg

מקווה שעזרתי.

54044_2.jpeg

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אני לא מכירה את כל הדגמים, כמו spirit, mylife.

אבל אקטיב, דיינמיק ו150TH מ2010-2011 קצת יותר. (התעמקתי בעיקר בגרסאות עם התיבה הרובוטית, יכול להיות שבגרסאות עם הגיר הידני יש שינויים קלים, כמובן שיש גם את הגרסאות הבכירות עם 105 כ"ס ו135 כ"ס שם רמות גימור קצת שונות)

בכל אופן, כמה קווים מנחים כדי שתוכל לזהות פחות או יותר במה מדובר.

דיינמיק: בקרת אקלים מפוצלת ולא מזגן רגיל, ידיות בצבע הרכב, וב2010 אני יודעת שהיא הגיעה עם פנים הרכב בצבע כחול ולא שחור.

דיינמיק:

[ATTACH=CONFIG]374258[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]374259[/ATTACH]

לעומת אקטיב:

[ATTACH=CONFIG]374268[/ATTACH]

150TH עלתה לארץ ב2011. מגיעה עם פנים הרכב כמו של האקטיב, עיצוב שחור, ללא בקרת אקלים.

אבל עם מגנזיום מקורי וגג פנורמי נפתח.

זה הג'אנט:

[ATTACH=CONFIG]374267[/ATTACH]

מקווה שעזרתי.

שתי שאלות קטנות :

1) חשבתי שהדגם 150th יותר מאובזר מהדינימיק אבל חידשת שלי וטוב שכך תודה :)

2) הדגם דינמיק וגם 150th קיים בגיר רגיל לדעתך?

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1.היא מגיעה בלי בקרת אקלים ובלי ריפודים כחולים, אבל עם גג ומגנזיום (אלה הבולטים, אולי יש עוד משהו נוסף).

2.לא יצא לי לראות הרבה דיינמיק גם ברובוטיות. ראיתי בדיוק 2, שתיהן היו 2010 ואחת מהן כרגע חונה ליד הבית :) ככה שאני לא יודעת מה קורה בגזרת הידניות.

150TH ידניות בטוח יש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
1.היא מגיעה בלי בקרת אקלים ובלי ריפודים כחולים, אבל עם גג ומגנזיום (אלה הבולטים, אולי יש עוד משהו נוסף).

2.לא יצא לי לראות הרבה דיינמיק גם ברובוטיות. ראיתי בדיוק 2, שתיהן היו 2010 ואחת מהן כרגע חונה ליד הבית :) ככה שאני לא יודעת מה קורה בגזרת הידניות.

150TH ידניות בטוח יש.

תודה רבה על המידע , אם הייתה באפשרותך בחירה בין דיינמיק ל 150TH באיזה תת דגם היית בוחרת ?

פורסם

שאלה מכשילה, כנראה שב150TH.

אגב, לפי מה שהבנתי מfiatforum העולמי, האיבו היא דור 4 של הפונטו ולא 3B כמו שציפיתי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
שאלה מכשילה, כנראה שב150TH.

אגב, לפי מה שהבנתי מfiatforum העולמי, האיבו היא דור 4 של הפונטו ולא 3B כמו שציפיתי.

סליחה על החפירה , יש לי שאלה קטנטונת אחרונה וזהו מבטיח לא לשגע יותר : באיזה דגם של איבו יש את ה BLUE&ME?

פורסם

זהו, הכשלת אותי, לא יודעת.

חלק התקינו כתוספת. יש חבר פורום בשם oryo ויש לו ידנית 2011 עם מגנזיום, גג נפתח רגיל ומערכת blue&me. אבל התוספות כנראה נעשו ע"י הבעלים במעמד הרכישה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

טוב אז רציתי לעדכן שפיצצתי את העסקה, ותאכלס אני מרגיש הרבה יותר טוב עם זה...

לא משתלם לקחת רכב במחיר מחירון, ובעוד 10 ימים לשלם טיפול+טסט+רוב הסיכויים החלפת צמיגים...

מחפש כיוונים חדשים והצעות...

פורסם

אם זה מה שמרגיש לך לנכון, אז טוב שעשית. עצה לפעם הבאה, תסגר על מחיר מול המוכר, תראה שהוא מקובל על שניכם ואז תתחיל לדאוג לכל הפרטים הטכניים מסביב.

כמובן שאתה מוזמן לחזור לעדכן ולשאול כל מה שתצטרך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...