Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מברשת שיניים איכותית וחזקה.

חשבתי לקנות את אורל B דגם 4000

עוד המלצות על דגמים, מבצעים, ומקומות קנייה באופן כללי יתקבלו בברכה.

פורסם

סתם הערה כללית:

שמעתי מיותר מרופא שיניים אחד, שבמקרה הטוב אין יתרון ממשי מצחצוח במברשת כזאת לעומת המסורתית, ובמקרה הרע היא גסה למדי ויכולה לגרום לפציעה ודלקת חניכיים.

פורסם

איזה יתרון יש למברשות היקרות יותר? קניתי עכשיו זוג אורל בי 500 ב340 ש"ח (לשתיים). עובדת מעולה.

אני אאמין לרופא שיניים שיטען שאין יתרון במברשת חשמלית ביום שהם יחזרו לעשות ניקוי דנטלי עם כלים ידניים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תאמין לי שאתה לא רוצה שיעשו לך ניקוי דנטלי עם כלים ידניים.

בגדול, רופאי שיניים ממליצים על המברשות החשמליות לאנשים עם בעיות מוטוריות.

קניתי מברשת oral-b braun (עלתה בערך 100 שח באילת) והיא רועשת לי מידי על הבוקר, אז חזרתי למברשת הרגילה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
איזה יתרון יש למברשות היקרות יותר? קניתי עכשיו זוג אורל בי 500 ב340 ש"ח (לשתיים). עובדת מעולה.

אני אאמין לרופא שיניים שיטען שאין יתרון במברשת חשמלית ביום שהם יחזרו לעשות ניקוי דנטלי עם כלים ידניים.

הקצעות שורשים (בעגת העם "ניקוי עמוק") בהחלט עושים עם כלים ידניים.

עריכה : המגיבה מעלי צודקת.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני ממליץ על דגמי Philips Sonicare למיניהם, אני מצחצח איתם כבר כמה שנים (היו לי בעיות חניכיים שטופלו) ואחרי הרבה ניסיון אני יכול להגיד לך שכל המבשרות שמסתובבת ועושות פעלולים זה שטות. לPhilips Sonicare יש פטנט של רטט ומספר תוכניות שעוזרת בצחצוח מאוד.

את שלי רכשתי בחוו"ל במחיר נורמלי לא יודע מה לגבי הארץ.

פורסם

מעל לשנה אני והמשפחה משתמש ב ORALB 500. לדעתי מצויינת. אצלינו שיפרה את איכות הציחצוח. אגב הרופאים והשינניות שאני ניתקלתי בהם המליצו בנחרצות על המברשת החשמלית. לדעתי, לא צריך את היקרות עם צג דיגיטלי ועוד פיצ'רים המיועדים להוצא עוד כסף.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

חשמלי, לא חשמלי - העיקר לצחצח נכון.

בכל מקרה - מה שכדאי לבדוק בעת רכישת מברשת חשמלית היא עלות החלפת הראשים.

לORAL B - יש מבחר ראשים - אבל מחירם לא זול. כ-70 ש"ח לזוג.

אני גם משתמש במברשת החשמלית שלהם - אבל רק כי קיבלתי אותה מתנה, אחרת הייתי משתמש בידנית

פורסם
אני ממליץ על דגמי Philips Sonicare למיניהם, אני מצחצח איתם כבר כמה שנים (היו לי בעיות חניכיים שטופלו) ואחרי הרבה ניסיון אני יכול להגיד לך שכל המבשרות שמסתובבת ועושות פעלולים זה שטות. לPhilips Sonicare יש פטנט של רטט ומספר תוכניות שעוזרת בצחצוח מאוד.

את שלי רכשתי בחוו"ל במחיר נורמלי לא יודע מה לגבי הארץ.

אני מחרה מחזיק אחריו. דגמי הביניים מסוג Flex-Care גם איכותיים מאוד, וגם לא כוללים פיצ'רים שאתה לא צריך במחיר מופקע. אחרי צחצוח/שניים אתה בהלם מכמה שהשיניים נקיות ועושות קולות כשאתה משפשף עליהן את האצבע. יש לי את שלי מאז תחילת דצמבר, לא היה לי דימום אחד מהחניכיים מאז.

נוסף על כך, אחרי חודש הלכתי לרופאת השיניים לביקורת, ובפעם הראשונה בהיסטוריה שלי, היא אמרה לי שהצחצוח שלי מצוין ואין צורך בשיננית.

אם כבר עוסקים בנושא, גם Waterpik עם תערובת מים ומי פה מאוד עוזר אחרי הצחצוח בהוצאה של כל הג'יפה מבין השיניים, ועל זה אני מוסיף מעבר עם החוט הדנטלי שמולבש על קיסם כמה פעמים בשבוע. הפה מבהיק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הסיבה לא לקנות או יותר נכון לעדיף, את הדגמים היותר חדשים, היא פשוטה

ה אורל ב 500 למשל היא ב50% פחות חזקה, מ דגם 4000 שמחירו בחול 75 דולר!.

הנושא די התפזר, והתרחק מהנושא העיקרי.

לא איכפת לי מהדגמים הישנים(האלה אם קיימת אחת כזאת שמתשווה מבחינת "ביצועים" לחדשות), וממש לא מעניין אותי מה יותר טוב, מבחינת מברשת שיניים ידנית או לא.

נטו האם יש אלטרנטיבה יותר טובה מ אורל B 4000 או 5000 או לא. והיכן כדאי לקנות

בעניין Philips Sonicare עושה רושם של מכשיר יקר אשמח להמלצה לדגם ספציפיץ

נ.ב

פחות מעניין אותי מסך ושאר ההגזמות בגלל זה אני מעדיף את הדגם 4000

פורסם

את הדגם הספציפי כבר כתבתי, נקרא Flexcare. כל תתי הדגמים הם אותו הדבר, ההבדל הוא במה אתה מקבל בנוסף, עוד ידית, עוד ראשים, מטען עם אולטרה סגול לחיטוי וכו'. אגב, הכל תומך במתח של הארץ גם אם מגיע מארה"ב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...