Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מטבח באיקאה - כן/לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ומה עם מה שלא במלאי? אתה משלם שוב על הובלה? אם כן, אז זה כבר מקומם.

מצד אחד, לא מוכנים לשמור לך כלום אז אתה חייב לקחת מייד מה שיש כדי שלא יקחו לך, ומצד שני יחייבו כמה פעמים על הובלה כי לא היה להם במלאי?

עריכה אחרונה על ידי חנן-ג'יפולוג
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעקרון כן. תבוא שוב, תקנה ותשלם שוב על הובלה. שים לב - ההובלה היא מיידית כמעט. אחסנה עולה כסף...

אבל אני מניח שבמרבית המקרים ההשלמות זניחות ולכן אתה יכול לקחת אותן לבד

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטרף למתלבטים ומקפיץ

יש לי הצעה מאיקאה שמאוד דומה לנגר פרטי שהזמנתי.

יש פלוסים באיקאה [יותר יפה לטעמים ואפשר בעתיד לשחק עם חזיתות שונות וכד'], אך המינוס העיקרי הוא החומר ממנו עשוי המטבח.

די מרתיע אותי "שבבי אירופאים דחוסה".

הנגר נותן סנוויץ'.

מה אומרים?

החומר משנה או לא?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ועוד ייתרון חשוב מאוד של איקאה אל מול המתחרים (בין אם הם חברת מטבחים ובין אם מדובר בנגר פרטי) שבאיקאה יש לך 100% בטחון שהמוצר יגיע אליך או שתקבל את מלוא כספך בחזרה, מה שלא בטוח בשוק שבו נגרים וחברות מטבחים נסגרות כל שני וחמישי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שנה מאז העדכון האחרון, ושנה וארבעה חודשים מההתקנה. המטבח נראה חדש כמו ביום התקנתו.

הכל עובד כמו ביום הראשון. כלום לא התפרק, התבקע, התנפח, התפורר או התנתק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תשמע, בעניין הזה אני רוצה לספר משהו - לפני 10 שנים הכנסתי ארון לאמבטיה שעשיתי אצל נגר פרטי, מסנדוויץ' אדום רגיל.

כמעט כל מי שדיברתי איתו אחר כך, כולל נגרים אחרים, אמרו שזו חלטורה, שהוא יתנפח לי, הפורמיקה תתקלף ועוד מרעין בישין - והוא מחזיק כמו חדש לגמרי.

אז נראה לי שבתחום הזה יש הרבה הפחדות לא מבוססות וגם הסיבית של איקאה מחזיקה לא רע, בטח בטווחי החיים של מטבח היום שהם 10-20 שנה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לנו בבית (של ההורים) יש מטבח של איקאה כבר יותר מ- 10 שנים. הם קנו אותו בתקופה לא טובה כלכלית, תכננו את הכל בעצמם, אבא שלי הוביל את הכל בקסרה סטיישן שהייתה לו אז והרכבנו את הכל בעצמינו כולל פירוק של המטבח הישן שנעשה על ידי.

קנינו "פלטת עץ מצופה" שהייתה להם אז (2004) בתור משטח עבודה- במקום שיש אמיתי וקראנו לאיש מקצוע שניסר בה פתח לכיור.

אחרי כשנה פלטת העץ הזו החלה להתנפח, בהתחלה התעלמנו, עד שכבר התחילו להופיע סדקים לאורך כל המשטח.

פניתי לשירות הלקוחות, שלחתי תמונות במייל ואחרי כחודש של התכתבויות הגיע נציג לראות ולצלם את המצב, דיבר עם מישהו ואחרי מס' ימים הגיעו מאיקאה והחליפו לנו למשטח חדש כולל הרכבה- חינם. בזמן ההרכבה הם שברו איזה חיבור בברז הנשלף שהיה אז גם קיבלנו ברז חדש באריזה.

מאז ההורים שלי כבר עשו שיפוצים גדולים במטבח ומשטח העץ הוחלף באבן קיסר של איקאה, התווסף גם מדיח כלים של מותג הבית שלהם,

התווספו ארונות והכל עדיין עובד ומתפקד. שום דבר לא התפרק למעט משטח העץ שהזכרתי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• שנה מאוחר יותר...

• תוכן חדש...