Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא של חבר שוקלת לרכוש רכב כזה, משלמה סיקסט, בגירסת הגיר הרציף.

במקום מחיר של 80 אלף ש״ח, מציעים לה אותה במחיר של 71 אלף ש״ח.

מכיוון שזו קטגוריה שאני לא מתעניין בה, אשמח לשמוע האם הרכישה מומלצת, תוך התייחסות למתחרות במחיר דומה.

כמו כן האם ניתן להשיג את הרכב במחיר נמוך יותר ו/או בהטבות אחרות.

תודה

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

זה המחיר הכי טוב שאני מכיר לרכב הזה.

כמו כל רכב יש לכוכב החלל יתרונות וחסרונות. היתרונות הן צריכת דלק פנטסטית ורמת אבזור נאה. החסרונות הן תחושה זולה בתא הנוסעים, התנהגות כביש בינונית מינוס מינוס ורעשי מנוע משמעותיים בזמן האצה.

אני באופן אישי מעדיף את המיקרה, שעולה קצת יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפחות תגובה אחת :-)

תודה

פורסם

רכב מאוד מאוד פשוט,תא מטען מרווח,מרחב פנים מקדימה מספק גם לאנשים גבוהים,מאחורה לוקה בחסר,אנשים גבוהים יתקשו לשבת בנוחות,מושבים ללא תמיכה גם מקדימה גם מאחורה.

מנוע רועש,קירקושים מהפלסטיקה איכות גימור לוקה בחסר,שימוש בפלסטיקים קשים בכל הרכב.

צריכת דלק טובה מאוד בגרסה הידנית עם המנוע 1.0 לא יודע לגבי ה1.2

הרכב קשה על הכביש מתרסק בבורות,לא הרכב הכי נוח בעולם גם בגלל המושבים המחורבנים וגם בגלל השיכוך זעזועים.

מלבד צריכת דלק אני לא רואה ברכב הזה יתרון על אלטו,שזולה בהרבה.

מתקשה להבין אנשים שישלמו מחיר מופרך לכזה רכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אחרי חצי שנה עם הרכב. הגרסא האוטומטית.

אני מרוצה מהרכב, אבל קניתי אותו ל90 אחוז נהיגה עירונית 30 קמ ביום (בלחץ) צריכת דלק גם בעיר מגיעה כעת ל15 ממוצע מתחילת המדידה 14.5 ונסיעות בין עירוניות מגיע גם ל17-19 בקלות.

פנים מרווח לקטגוריה שזה מה שחיפשתי גם כן.

מה הדרישות של הנהגת כמה נסועה? אפשר רכב קטן יותר?(up?)

זה גם מחיר שגם אני קיבלת 0 קמ יד ראשונה(בזמנו היו גם גלגלי מגנזיום)

לגבי מנוע בהשוואה ליונדאי 2011 1.1 משמעותית יותר מוצלח. הרעש, זה רציף כן? ככה הם נשמעים.

היגוי בסדר בעיניי לסגמנט(למרות כל הביקורת השלילית), אבל באמת מנותק ואין מה להשוות לקטגוריית הסופר מיני.

הכי חשוב לעשות נסיעת מבחן לתרשמות.

פורסם
רכב מאוד מאוד פשוט,תא מטען מרווח,מרחב פנים מקדימה מספק גם לאנשים גבוהים,מאחורה לוקה בחסר,אנשים גבוהים יתקשו לשבת בנוחות,מושבים ללא תמיכה גם מקדימה גם מאחורה.

מנוע רועש,קירקושים מהפלסטיקה איכות גימור לוקה בחסר,שימוש בפלסטיקים קשים בכל הרכב.

צריכת דלק טובה מאוד בגרסה הידנית עם המנוע 1.0 לא יודע לגבי ה1.2

הרכב קשה על הכביש מתרסק בבורות,לא הרכב הכי נוח בעולם גם בגלל המושבים המחורבנים וגם בגלל השיכוך זעזועים.

מלבד צריכת דלק אני לא רואה ברכב הזה יתרון על אלטו,שזולה בהרבה.

מתקשה להבין אנשים שישלמו מחיר מופרך לכזה רכב.

היא עדיפה על האלטו לדעתי בהרבה פרמטרים.

ראשית נושא המנוע והגיר - הם מתקדמים הרבה יותר מהמנוע 1.0 והגיר האוטומטי הפרימיטיבי שיש באלטו.

דבר שני אבזור, הספייס סטאר מנצחת במקרה הזה בלי עוררין.

גם מתחושה של תא הנוסעים, עד כמה שהוא מרגיש זול, האלטו זה הרכב שמרגיש לי הכי זול מכל הרכבים החדשים שנהגתי או נסעתי בהם.

עוד משהו שאם אני לא טועה, זה שבספייס יש 5 מושבים ובאלטו רק 4.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין הרבה מה להוסיף על הנאמר. נוסע על הרכב עכשיו (שכור) שבוע עד שיגיע הרכב החדש מהסוכנות. צריכת דלק פנטסטית ( 1 ל 16- 18) אבל באמת רעשים חזקים בהאצה , מאוד קטן ומרגיש שברירי, מרגיש לא בטיחותי כל כך. לא יודע איך בהשוואה לאחרים אבל אני הייתי הולך במחיר כזה על רכב קצת יותר גדול ובטיחותי

פורסם

לדעתי אחד החיסרונות הבולטים זה המושבים,אישתי שלא מבינה ברכבים ישר אמרה,המושב לא נוח,וכך גם מאחור,אין שום תמיכה,באטרז לפחות המושב האחורי טוב לאין שיעור מזה של הספייס,הרכב מרגיש מיושן עם הידיות של החימום קירור,כמו בטנדרים של שנות ה 80.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבין הקטנות שנהגתי בהם הספייס סטאר הכי אכזבה אותי.

הגה קטסטרופאלי שלא נותן תחושת בטחון.

האוטו רועד בעמידה, רועש ובכללי לא נח.

הפלסטיקה והאבזור סבירים + לרכב מהקטגוריה הזו.

הייתי בוחן את המתחרות.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

תודה על התגובות :-)

• תוכן חדש...