Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אחרי עזרתו האדיבה של מר איציק נ. וחברי הפורום שעזרו לי בטיפול הבעיה הקודמת עכשיו יש עוד בעיה... אוקיי אז זה הולך ככה:

כשאני מתחיל בנסיעה ומגיע ל80 האוטו מתחיל לקפוץ... אז אני מוריד את הרגל מהגז ולוחץ שוב ואז המהירות שוב מתחילה לעלות אבל כשאני מגיע ל120 האוטו פשוט לא מוכן להמשיך וממשיך לקרטע ולקפוץ כאילו הוא לא מוכן לעבור הילוך או משהו (מקרה זה קורה לא רק כשאני לוחץ פול גז)

אבל כאשר אני לוחץ פול גז ו"נותן קיק" אז הוא בכלל מתחיל להחנק ולקרטע ולקפוץ כמו משוגע המצב הזה ממש מעצבן ומפחיד אותי אני מפחד שאם אני ממשיך לנסוע ככה המנוע שלי יילך פייפן!! :(

אני יודע שאני צריך לגשת למוסך דחוף אבל הבעיה שאני לא מבין בזה כלום וכמו שאני מכיר את המוסכים ברמלה הם "יעלו" על בעיות ויחייבו אותי באלפי שקלים על דברים שבכלל לא קשורים לזה והבעיה תמשיך...

ללכת למוסך מורשה כבר התנסיתי וגם שם יקרנים מידי!

אם תוכלו להגיד לי מה יכולות להיות הבעיות אז זה נורא יעזור לי כי אני אוכל ללכת עם איזשהו כיוון למוסך...

תודה רבה לעוזרים...

האוטו הוא סובארו לגאסי שנת 91 אוטומט 1600...

גיא.

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם
לי זה נשמע כמו בעיית קרבורטור עצבנית / חוטי הצתה.

מתי לאחרונה נוקה הקרבורטור ?

איציק

הקרבורטור נוקה לפני שבועיים באופן פרטי על ידי עם הספריי מ אוטו דיפו לניקוי קרבורטור...

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

נלך מהקל לקשה ..

דבר ראשון..

הספריי אינו נחשב לינקויי מיקצועי ניקויי מיקצועי ניתן במכון לקרבורטורים על ידי פירוק הקרבורטור והנחתו בחומר ממיס בגדול...

עלות הניקויי לאחר שבדקתי לך את זה במכון של חבר של אבא שלי היא:בין 400 ל500 שקל..

במידה והבעיה ממשיכה..

לפרק צינורית כניסה לקרבורטור ולבדוק לחץ משאבה..

במידה וזה לא עוזר

בדוק חוטי הצתה מצתים,פלגים,ומפלג.

אם אתה לא מיסתדר פנה אליי בהודעה פרטית נסדר לך מחיר...

אין בעיה.

מה חתימה ??? אני לא חותם לכם על כלום עד שאני רואה עורך דין!

פורסם
לי זה נשמע כמו בעיית קרבורטור עצבנית / חוטי הצתה.

מתי לאחרונה נוקה הקרבורטור ?

איציק

הקרבורטור נוקה לפני שבועיים באופן פרטי על ידי עם הספריי מ אוטו דיפו לניקוי קרבורטור...

זו הבעיה.

קרבורטורים שלא נוקו תקופה ארוכה ופתאום "מתנקים" ע"י תרסיס נוטים להיסתם עקב כמויות הליכלוך שהצטברו בפנים.

גש למכון קרבורטורים ובצע ניקוי יסודי. כן, זה יעלה לא מעט, אבל אין לך ברירה... כמה אפשר להזניח ? הגיע הזמן לטפל :!:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

צודק בהחלט! זה בהחלט מה שאני הולך לעשות!! קודם כל לנקות קרבורטור ואעדכן אתכם מה קורה... תודה

פורסם

אההה עוד דבר... האם יכול להיות שהקרבורטור קשור לזה שכשהאוטו קר הוא לא מעביר לי הילוכים?!

פורסם
אההה עוד דבר... האם יכול להיות שהקרבורטור קשור לזה שכשהאוטו קר הוא לא מעביר לי הילוכים?!

1. תבדוק שמן גיר דחוף (כשהמנוע ע-ו-ב-ד, אחרי שביקרת 5 שניות ב D וב R).

2. יכול להיות שעקב יניקה גרועה של הקרבורטור, הגיר לא מקבל פקודה מתאימה (זה עובד בצורה מכאנית, קיים של אלמנט שעובד על וואקום שמחבר בין הגיר האוטומטי לקרבורטור - כך שבהחלט ייתכןםואתה נתקלת בשוני כלשהוא בין מצב חם לקר).

אה, "על הדרך" (כמו שאומרים), תבדוק שמן דיפרנציאל (מדיד צהוב קטן בצד הימני של הרכב (מול הנוסע ליד הנהג) - אם חסר, תשלים בשמן 80W90 - זה עולה 35 שח לגלון של 4 ליטר וצריך משפך עם מאריך בשביל להכניס לשם שמן.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

2. יכול להיות שעקב יניקה גרועה של הקרבורטור, הגיר לא מקבל פקודה מתאימה (זה עובד בצורה מכאנית, קיים של אלמנט שעובד על וואקום שמחבר בין הגיר האוטומטי לקרבורטור - כך שבהחלט ייתכןםואתה נתקלת בשוני כלשהוא בין מצב חם לקר).

אה, "על הדרך" (כמו שאומרים), תבדוק שמן דיפרנציאל (מדיד צהוב קטן בצד הימני של הרכב (מול הנוסע ליד הנהג) - אם חסר, תשלים בשמן 80W90 - זה עולה 35 שח לגלון של 4 ליטר וצריך משפך עם מאריך בשביל להכניס לשם שמן.

איציק

1. שמן גיר בדקתי אתמול היה חסר קצת מאיזשהי סיבה והוספתי הצבע היה אדום כמו שצריך להיות.

3. שמן דפרנציאל אני אבדוק היום...

עוד שאלה... בבוקר אני מחמם את האוטו משהו כמו 2 דקות ומתחיל בנסיעה... האם זה מספיק?!

פורסם

איציק

1. שמן גיר בדקתי אתמול היה חסר קצת מאיזשהי סיבה והוספתי הצבע היה אדום כמו שצריך להיות.

עוד שאלה... בבוקר אני מחמם את האוטו משהו כמו 2 דקות ומתחיל בנסיעה... האם זה מספיק?!

יותר מידי אפילו... תניע את הרכב, תן לו חצי דקה עד דקה ותתחיל בנסיעה רגועה.

בשום פנים ואופן לא לחמם את המנוע 2 דקות בסלד גבוה (ז"א לתת גז סתם)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק

יותר מידי אפילו... תניע את הרכב, תן לו חצי דקה עד דקה ותתחיל בנסיעה רגועה.

בשום פנים ואופן לא לחמם את המנוע 2 דקות בסלד גבוה (ז"א לתת גז סתם)

איציק

אני אף פעם לא נותן גז בכלל רק אם האוטו מקשה לההניע (כשהוא ממש קר)

• תוכן חדש...