Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי הדבקות שקיבלתי לרכב שאני חושב שהם שם מהיום הראשון אני רוצה להוריד אותם.

הרכב מ2001 אני חושב שהמדבקות האלה שם כמה שנים, יש מדבקות למטה בפגוש מאחורה ובתוך האוטו עצמו, גם הורדתי את המדבקות של תושב העיר וכל אלה שאני לא צריך כי זה לא העיר שלי.

איך אני מוריד אותם?

פורסם

יש תרסיסים שמורידים מדבקות ,אך צריך לוודא שאינם מזיקים לצבע, כמו זה למשל.

ישנה עוד אפשרות עם בלאואר או פן.ראיתי ב"סאנפילם" איך מורידים ציפוי קרבון שכיסה גג רכב עם חימום בעזרת בלאואר.

מנסיון אישי, ישנם מדבקות שבלאואר על חימום נמוך יחסית מרכך את הדבק וניתן לשלוף את המדבקה בהדרגה ובעדינות תוך ווידוא שאין גרימת נזק לצבע.

פורסם

עם אקדח חום או עם פן חזק תחמםן את המדבקה ותקלף בעדינות .

מניסיון אם מדבקה הרבה שנים על הרכב ועם הזמן יש דהייה טיבעית של הצבע יכול להיות שאיפה שהיתה המדבקה ישארו הפרשים בגוון .

אפשר גם בעדינות אם מיים חמים חוץ מהפן .העיקר סבלנות כדי לא לפגוע בצבע. אם אתה מישתמש בבלואר דיגיטלי לא יותר מ 150 מעלות ! שלא תטגן את הצבע של האוטו

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

• תוכן חדש...